Skocz do zawartości

jak bedzie się teraz zachowywał?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Awantura w domu, nie z mojej winy, ale poszło na ostro

Jak teraz ojciec się będzie wobec mnie zachowywał?

Kapłanka-- 2 Denary-- Gwiazda nie będzie okazywał emocji, chociaż będzie w nim buzować, mozliwe, że przyczai się i bedzie liczył że ostatecznie wygrał

co dalej wyniknie z tej sprawy?

6 mieczy--4 Denary--7 mieczy powrót z zagranicy jednej osoby, w związku z problemami spadkowymi, ale chyba w tych 7 mieczy uda nam się to jakoś wszystko rozwiązać, chociaż nie zupełnie otwarcie

Czy uda się to załatwić w miarę bezproblemowo?

Księżyc--4 buławy--5 pucharów Zakulisowo, z pewnymi ograniczeniami, i raczej nie będziemy zadowoleni, coś mi się wydaje, że zostanę częściowo ograbiona

Sprawa niby prosta, bo zdjęcie współwłasności, ale siostra miesza, ojciec jak zawsze staje po stronie swojej kochanej córeczki, która jak nikt potrafi grać pokrzywdzoną a w dodatku, ma prany mózg przez żone, która nie ma tu żadnych praw ale przecież udziela się jakby była panią na włościach. Nie wiem czy starczy mi sił na to wszystko

Gość Euterpe
Napisano

patrząc na wszystkie karty mam wrażenie, że sprawę przeczekacie i sama ucichnie.

Jak teraz ojciec się będzie wobec mnie zachowywał? Kapłanka-- 2 Denary-- Gwiazda

chyba chciałby, abyś pierwsza zaczęła rozmowę, ale jednocześnie wie, że nic nie zrobisz i będziesz wyczekiwać w milczeniu. W drugiej karcie może kalkulować opłacalność pojednania, będzie się wahać, zastanawiać nad czymś bardzo istotnym. W Gwieździe ma na coś nadzieję.

2+17 = 19

kapłanka + słońce? Ciche przyzwolenie kobiety na to, co wyprawia mężczyzna lub wiesz o tym/nim coś więcej, ale chwilowo się wstrzymujesz... Może też oznaczać tajemnicę, która lada moment ujrzy światło dzienne

Napisano

Standard, będzie próbował zachowywać się, jakby nigdy nic się nie stało, a krwi mi napsuł

Napisano

Kapłanka-- 2 Denary-- Gwiazda

Nic się przecież nie stało ;)

6 mieczy--4 Denary--7 mieczy

Może byc nieciekawie, każde bd się trzymało swojego zdania i podpierniczało tą drugą osobę do osób trzecich. Jakieś nastawianie innych przeciw sobie etc.

Księżyc--4 buławy--5 pucharów

I tak i nie… Wszystko zostanie w domu ale będzie taki cichy niedosyt, cicha obraza i dystans. Niesmak, niechęć.

Wytrwałości!!

Napisano

Oj wytrwałość potrzebna. Czworo do podziału a w dodatku całe stado osób postronnych, które nie powinny się wtrącać a się wtrącają i zaogniają sytuacją. Koszmar. W dodatku ja obrywam, bo ja to załatwiam, chociaż na prośbę większości, ale przecież na kogoś musi być.

Napisano

Kapłanka-- 2 Denary-- Gwiazda z dystansem, będzie chciał jakoś sie pogodzić ale sam ręki nie wyciągnie

6 mieczy--4 Denary--7 mieczy każde z was będzie obstawało przy swoim i nie będzie chciało ustąpić

Księżyc--4 buławy--5 pucharów Niekompletne, sprawa zostanie jakoś załatwiona ale zostanie ci po niej niedosyt, rozczarowanie.

Napisano

będzie milczał, czekał aż sytuacja ucichnie lub dojdziecie do zgody

nie zapowiada się to fajnie, żadne z was nie będzie chciało wyciągnąć ręki, znów karta pieniędzy, więc to one mogą przyspieszyć zgodę i powoli samo się to rozwiąże, ale z konieczności, ojciec może się cieszyć, że udało mu się tak naprawdę nic nie robiąc

wyżej jest już odpowiedź, że nie - księżyc to potwierdza, na początku będzie nijak - teraz widzę, że ta kapłanka z 6 mieczy i księżycem ładnie się zgrały, a 4 buław może świadczyć o sprawach domowych, czyli znów pieniądze. nie będziesz zadowolona, w 5 kielichów pokaże się twoje głupie uczucie, że pokłóciłaś się z ojcem o coś tak naprawdę drobnego

W takim razie ta gwiazda jest mało sympatyczna jeśli w ogóle. Właściwie to nie widzę w tych kartach zgody.

Trzymaj się :)

• Maestro
Napisano

będzie tak jakby nic się nie wydarzyło, schowa głowę w piasek, Ty będziesz się raczej domyślała tego co on może naprawdę czuć

niedopowiedzenia, jakaś zaborczość, jeśli o pieniądze chodzi, to kombinacje jak uszczknąć jak najwięcej dla siebie, sporo działań zakulisowych

nie do końca, moga powstać w rodzinie niedopowiedzenia, plotki, nic juz nie będzie takie jak przedtem....

Napisano

Jedno mogę zweryfikować-- w oczy zachowuje się tak, jakby nigdy nic się nie stało, ale za plecami mi dupe obrabia tak, że mam go ochote trzasną w twarz, mimo, że to mój ojciec. Jak można być takim fałszywcem?