Skocz do zawartości

pan X

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałabym ponowić moje pytanie, gdyż z jakiegoś powodu został zamknięty mój temat

wczoraj miałam krótkie "spotkanie" z pewnym panem. Chciałabym wiedzieć co pomyślał o mnie podczas rozmowy (nie była to randka)

4 buławy, królowa buław, głupiec, król buław

Czy pan X ma żonę lub jakąś kobietę? (nie przyjrzałam się podczas rozmowy), ale zweryfikuję to podczas następnej rozmowy

królowa denarów, 9 monet, giermek monet i 6 pucharów

ma :( żeby nawet nie powiedzieć, że to karty szczęśliwej rodzinki

z góry dziękuję za pomoc!

M.

Napisano

Myśli pana nie są weryfikowalne ---> temat na wzajemną.

Napisano

ale druga część pytania jak najbardziej. Jeśli można przenieść na wzajemną, to proszę o przeniesienie.

Napisano

W drugim pytaniu już pierwsza karta mówi wszystko: ma swoją królową. Dalsze karty tylko opisują ich wspólną idyllę.

Napisano

Pan jest szczęśliwym mężem i ojcem, ma szczęśliwy dom który jest całym jego światem. Nie jest zainteresowany żadną inną kobietą.

Napisano

Marta, napisz to jako całość na Wzajemnej albo podziel na dwa tematy. Jesteś tu na tyle długo, by bez problemu radzić sobie z zasadami. Nie może być tak, że wszystkim od razu zamykam bądź wlepiam upomnienie, a Tobie co rusz przenoszę (bo to nie pierwszy taki wątek). Skoro temat został zamknięty, to powielenie go w takiej samej formie raczej mija się z celem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...