panna.marta Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Chciałabym ponowić moje pytanie, gdyż z jakiegoś powodu został zamknięty mój temat wczoraj miałam krótkie "spotkanie" z pewnym panem. Chciałabym wiedzieć co pomyślał o mnie podczas rozmowy (nie była to randka) 4 buławy, królowa buław, głupiec, król buław Czy pan X ma żonę lub jakąś kobietę? (nie przyjrzałam się podczas rozmowy), ale zweryfikuję to podczas następnej rozmowy królowa denarów, 9 monet, giermek monet i 6 pucharów ma żeby nawet nie powiedzieć, że to karty szczęśliwej rodzinki z góry dziękuję za pomoc! M.
Taya Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Myśli pana nie są weryfikowalne ---> temat na wzajemną.
panna.marta Napisano 9 Kwietnia 2015 Autor Napisano 9 Kwietnia 2015 ale druga część pytania jak najbardziej. Jeśli można przenieść na wzajemną, to proszę o przeniesienie.
Taya Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 W drugim pytaniu już pierwsza karta mówi wszystko: ma swoją królową. Dalsze karty tylko opisują ich wspólną idyllę.
Grahanka Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Pan jest szczęśliwym mężem i ojcem, ma szczęśliwy dom który jest całym jego światem. Nie jest zainteresowany żadną inną kobietą.
Czarownica Napisano 9 Kwietnia 2015 Napisano 9 Kwietnia 2015 Marta, napisz to jako całość na Wzajemnej albo podziel na dwa tematy. Jesteś tu na tyle długo, by bez problemu radzić sobie z zasadami. Nie może być tak, że wszystkim od razu zamykam bądź wlepiam upomnienie, a Tobie co rusz przenoszę (bo to nie pierwszy taki wątek). Skoro temat został zamknięty, to powielenie go w takiej samej formie raczej mija się z celem...
Rekomendowane odpowiedzi