Skocz do zawartości

Jak będzie wyglądało spotkanie?(ZWERYFIKOWANY)

foronemoment

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan jest w swoim rodzinnym mieście, ja w swoim. Niebawem mamy się spotkać w całkiem innym mieście – on tam pracuje, ja będę odpoczywać. Ja podróżuję „za wodę”. Jakoś trudno mi to wszystko ugryźć. Jak będzie wyglądało nasze spotkanie?

Giermek buław odwrócony, 6 mieczy, rycerz mieczy

Panu na razie nie chce się ruszyć tyłka z domu, nie myśli o powrocie do miasta. Przejrzę na oczy, wcale nie jest tak fajnie jak mi się wydaje. Ogólne rozczarowanie zakończone odcięciem się od siebie, zakończeniem znajomości.

Dojdzie w ogóle do tego spotkania?

Dziękuję.

• Lubię to! 1
Napisano

No własnie po tych kartach to moim zdaniem może się okazać, że do spotkania nie dojdzie, dostaniesz info w tym paziku odwróconym, że nie da rady i wkurzysz się, poczujesz trochę wystawiona.

• Lubię to! 1
Napisano

Bardziej się od siebie oddalicie niż spotkacie. Może się skończyć jedynie na rozmowach. W moim przypadku rycerz mieczy wychodził mi na odcięcie się od siebie. Chemii tu nie widać. Przykro mi,pozdrawiam

• Lubię to! 1
Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Ups.. Spotkanie zostanie odwołane i dojdzie do kłótni.

Napisano

Hmm... no cóż, mam nadzieję że aż tak hardkorowo nie będzie. Że poprzestaniemy na jednym spotkaniu i tyle. Dwie rzeczy które mnie w tym rozdaniu nieco zaskoczyły. Pierwszy raz bardzo trudno wyciągało mi się karty. A nastrój miałam bardzo dobry, odpowiednie pozytywne nastawienie, spokojna muzyczka, świeczki, absolutne skupienie na pytaniu i kartach. Żadna nie krzyczała do mnie "weź mnie, weź mnie!" Długo się zastanawiałam którą wyciągnąć. I druga rzecz - ten nieszczęsny rycerz mieczowy, który często pojawia mi się w rozkładach dotyczących pośrednio lub bezpośrednio pana M.

W każdym razie - serdecznie dziękuję:)

Napisano

Pan odwoła spotkanie. Dowiesz się o tym, jak już będziesz w tym mieście. Cała ta sytuacja ochłodzi wasze relacje.

Napisano
Jak będzie wyglądało nasze spotkanie?

Giermek buław odwrócony, 6 mieczy, rycerz mieczy

Jakoś nie czuj tego spotkania... Będzie ostra wymiana zdań (przez sms)i niestety ale nic z tego nie wyjdzie.

Napisano (edytowane)

6 mieczy to karta brama, nie jest zła karta i nie uważam, abyście definitywnie się rozstali. Wasze planowane spotkanie nie dojdzie do skutki z powodu wyjazdu, odległości. Nie uda Wam się zgrać w tym samym czasie.

Edytowane przez Grahanka
  • Lubię to! 1
Napisano
Pierwszy raz bardzo trudno wyciągało mi się karty. A nastrój miałam bardzo dobry, odpowiednie pozytywne nastawienie, spokojna muzyczka, świeczki, absolutne skupienie na pytaniu i kartach.

Tak czasem bywa, u mnie to było na zasadzie, że karty się wyciągało "ciężko", były takie zbite jakby, zwarte, posklejane. Znaczy, że wypadałoby oczyścić talię, bo złapała dużo syfu. Odstawić ją, by się "przewietrzyła", np rozstawiając na noc na parapecie.

I druga rzecz - ten nieszczęsny rycerz mieczowy, który często pojawia mi się w rozkładach dotyczących pośrednio lub bezpośrednio pana M.

W każdym razie - serdecznie dziękuję:)

A ten mieczowy to się może pojawiać z dwóch powodów w sumie.

- dlatego, że talia jest zabrudzona ciągłymi pytaniami o tego samego chłopa i trochę się nawarstwiają różne rzeczy, przez co zmniejsza się czytelność, wówczas ludziom często wypadają te same karty pod rząd na zadane pytania

- dlatego, że faktycznie jest to jego jakiś sygnifikator, ale w takim wypadku panu trzeba by się przyjrzeć trochę z dystansu, bo kryształowy to on nie jest. Zajęty chyba karierą/sobą, narwany, ale przede wszystkim zmienny, niestabilny. Jedna i ta sama karta, która "często wychodzi na pytania pośrednio lub bezpośrednio związane z Panem" to może być sygnał ostrzegający, wskazujący na jakąś główną barierę, problem, z którym trzeba będzie się zmierzyć w tej relacji. Ten punkt jest możliwy, jeśli wykluczysz pkt I - jeżeli talia nie jest brudna/oklejona energią Pana.

Napisano

Nie całkiem chodziło mi o fizyczną niemożność wyciągania karty, tylko o to że bardzo trudno było mi zdecydować się którą wyciągnąć.

Prawdopodobnie karty są "oklejone" Panem. Zalazł mi trochę za skórę, chociaż ogólnie stawiam na fajną znajomość i może przyjaźń a nie na związek:)

No nic, w ciągu najbliższych 10 dni wszystko się wyjaśni:)

Napisano

Nie dojdzie do spotkania i prawdopodobnie dowiesz się o tym na miejscu - 6 mieczy - podróż przez wodę :) ochłodzi to wasze relacje.

Nie całkiem chodziło mi o fizyczną niemożność wyciągania karty, tylko o to że bardzo trudno było mi zdecydować się którą wyciągnąć.

Nie rozumiem. Jak się nie można zdecydować, którą wyciągnąć? Bierze się jak leci.

• 2 tygodnie później...
Napisano

No to weryfikuję. Spotkanie było, nawet więcej niż jedno, bardzo miłe i spokojne. Żadnych kłótni, sporów. Wszystko miło, sympatycznie, a nawet zaskakująco.