Iwka78 Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Ojjj chyba źle zrobiłam, że po otrzymaniu złej wiadomości rozłożyłam karty... no ale trudno... karty generalnie do bani... Dom - królowa buław, 9 denarów, X koło + XV diabeł- będę działać w domu i więcej wychodzić do ludzi w tym miesiącu Działania związane z PP (to jest moja działalność) - XXI świat, król buław, król denarów+10mieczy - otworzę się na kontakty z ludźmi i ktoś, coś mi powie, co mnie zdołuje na maksa... finanse z PP - 9 mieczy, 7 pucharów, 8 denarów - czarna rozpacz... nie będzie zysków żadnych... a jak się pojawią, to tyle co kot napłakał... kontakty z firmą X (tam, gdzie jestem zatrudniona) - 5 denarów, 9 pucharów, 5 mieczy - możliwe, że tutaj zaznacza się moja kontrola z ZUS, którą mam 16 kwietnia i zasiłek...tylko jak to zinterpretować.. niby 5 denarów to właśnie życie z zasiłku, 9 pucharów to moje zadowolenie, ale 5 mieczy, to tak coś nie do końca będę happy... niespodzianka - XII wisielec, 2 mieczy, 2 denary - pomyślałam sobie o podpisaniu jakiejś umowy... Dziękuję. Cytuj
Arshi Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Dom - królowa buław, 9 denarów, X koło + XV diabeł- mozliwe ze bedziesz planowala jakies nowe inwestycje albo przemeblowanie w domu Działania związane z PP (to jest moja działalność) - XXI świat, król buław, król denarów+10mieczy - mozliwe ze jakies spotkanie biznesowe oraz negocjacje finanse z PP - 9 mieczy, 7 pucharów, 8 denarów - jakby nie udalo sie dogadac i temat sie rozejdzie kontakty z firmą X (tam, gdzie jestem zatrudniona) - 5 denarów, 9 pucharów, 5 mieczy - jakby miala byc recesja mniej zlecen wszystko w zamknietym gronie zalatwiane itp. niespodzianka - XII wisielec, 2 mieczy, 2 denary - mozliwe ze ktos wkoncu podjemie decyzje Cytuj
Trida Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 Dom - królowa buław, 9 denarów, X koło + XV diabeł- Oj sporo się bd działo, wiosenne porządki, ale tez takie zmęczenie i lekkie podenerwowanie na resztę domowników. Oj nabuzowana chyba bd chodziła :/ Działania związane z PP (to jest moja działalność) - XXI świat, król buław, król denarów+10mieczy Może się ładnie rozkręcać, kontakty, rozmowy, finalizacje. Powiedziałabym, że bardzo fajnie finanse z PP - 9 mieczy, 7 pucharów, 8 denarów Tu powoli ale do przodu. Bd musiała trochę po inwestować w niespodziewane rzeczy jednak nie powinnaś narzekać. kontakty z firmą X (tam, gdzie jestem zatrudniona) - 5 denarów, 9 pucharów, 5 mieczy Może być nieciekawie :/ kasa będzie ale pod znakiem zapytania stety niestety. niespodzianka - XII wisielec, 2 mieczy, 2 denary Ojejka… Chyba transakcja, omawiana od dawna, z jakimś kontrahentem dojdzie do skutku. Powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 Dom - królowa buław, 9 denarów, X koło + XV diabeł zaczniesz aktywnie w nim działać, może upiększysz jakieś pomieszczenie lub zrobisz sobie domowe spa czy coś innego, co poprawi Twoje samopoczucie niespodziewanie diabełek popsuje w czymś szyki: odpadnie kawałek ściany/sufitu, zaleje... Może jednak będzie oznaczać coś przyjemniejszego, np. sex ogólnie widać, że przez większość miesiąca będzie panował spokój, kobieta pokroju królowej buław tupnie nogą. Dopiero pod koniec zrobi się gorąco... finanse z PP - 9 mieczy, 7 pucharów, 8 denarów będziesz się zamartwiać, ale to tylko Twoje wyimaginowane koszmary. Marzenia się spełnią. W 8 denarach jest praca, stałe zajęcie. Jeżeli szukasz zleceń, coś się może trafić. kontakty z firmą X (tam, gdzie jestem zatrudniona) - 5 denarów, 9 pucharów, 5 mieczy przez pierwsze 2/3 miesiąca raczej posucha w tym temacie. Pod koniec uznasz sprawę związaną z nimi za zakończoną lub dostaniesz od nich wiadomość. niespodzianka - XII wisielec, 2 mieczy, 2 denary coś się przedłuży w czasie, jednak nie na długo i trzeba będzie podjąć decyzję koniec obijanie się i powrót do pracy, może nawet szybciej niż myślisz Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Napisano 12 Kwietnia 2015 kontakty z firmą X (tam, gdzie jestem zatrudniona) - 5 denarów, 9 pucharów, 5 mieczy przez pierwsze 2/3 miesiąca raczej posucha w tym temacie. Pod koniec uznasz sprawę związaną z nimi za zakończoną lub dostaniesz od nich wiadomość. niespodzianka - XII wisielec, 2 mieczy, 2 denary coś się przedłuży w czasie, jednak nie na długo i trzeba będzie podjąć decyzję koniec obijanie się i powrót do pracy, może nawet szybciej niż myślisz no to tak by to wyglądało, że nie otrzymam zasiłku chorobowego i będę musiała wrócić na etat... i z miejsca dostanę wypowiedzenie, bo wiem, że tam jest zatrudniona osoba na moje miejsce... więc nie mam dokąd wracać... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 a dorabiasz sobie na boku? 2 denarów czasami to pokazuje więc ta niespodzianka równie dobrze może być związana z Twoim hobby i klientem. 2 mieczy czasami pokazuje również umowę, ale w wisielcu masz opóźnienie. Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Arshi Dom - królowa buław, 9 denarów, X koło + XV diabeł- mozliwe ze bedziesz planowala jakies nowe inwestycje albo przemeblowanie w domuDziałania związane z PP (to jest moja działalność) - XXI świat, król buław, król denarów+10mieczy - mozliwe ze jakies spotkanie biznesowe oraz negocjacje finanse z PP - 9 mieczy, 7 pucharów, 8 denarów - jakby nie udalo sie dogadac i temat sie rozejdzie kontakty z firmą X (tam, gdzie jestem zatrudniona) - 5 denarów, 9 pucharów, 5 mieczy - jakby miala byc recesja mniej zlecen wszystko w zamknietym gronie zalatwiane itp. niespodzianka - XII wisielec, 2 mieczy, 2 denary - mozliwe ze ktos wkoncu podjemie decyzje Tridka Dom - królowa buław, 9 denarów, X koło + XV diabeł-Oj sporo się bd działo, wiosenne porządki, ale tez takie zmęczenie i lekkie podenerwowanie na resztę domowników. Oj nabuzowana chyba bd chodziła :/ Działania związane z PP (to jest moja działalność) - XXI świat, król buław, król denarów+10mieczy Może się ładnie rozkręcać, kontakty, rozmowy, finalizacje. Powiedziałabym, że bardzo fajnie finanse z PP - 9 mieczy, 7 pucharów, 8 denarów Tu powoli ale do przodu. Bd musiała trochę po inwestować w niespodziewane rzeczy jednak nie powinnaś narzekać. kontakty z firmą X (tam, gdzie jestem zatrudniona) - 5 denarów, 9 pucharów, 5 mieczy Może być nieciekawie :/ kasa będzie ale pod znakiem zapytania stety niestety. niespodzianka - XII wisielec, 2 mieczy, 2 denary Ojejka… Chyba transakcja, omawiana od dawna, z jakimś kontrahentem dojdzie do skutku. Euterpe Dom - królowa buław, 9 denarów, X koło + XV diabełzaczniesz aktywnie w nim działać, może upiększysz jakieś pomieszczenie lub zrobisz sobie domowe spa czy coś innego, co poprawi Twoje samopoczucie niespodziewanie diabełek popsuje w czymś szyki: odpadnie kawałek ściany/sufitu, zaleje... Może jednak będzie oznaczać coś przyjemniejszego, np. sex ogólnie widać, że przez większość miesiąca będzie panował spokój, kobieta pokroju królowej buław tupnie nogą. Dopiero pod koniec zrobi się gorąco... finanse z PP - 9 mieczy, 7 pucharów, 8 denarów będziesz się zamartwiać, ale to tylko Twoje wyimaginowane koszmary. Marzenia się spełnią. W 8 denarach jest praca, stałe zajęcie. Jeżeli szukasz zleceń, coś się może trafić. kontakty z firmą X (tam, gdzie jestem zatrudniona) - 5 denarów, 9 pucharów, 5 mieczy przez pierwsze 2/3 miesiąca raczej posucha w tym temacie. Pod koniec uznasz sprawę związaną z nimi za zakończoną lub dostaniesz od nich wiadomość. niespodzianka - XII wisielec, 2 mieczy, 2 denary coś się przedłuży w czasie, jednak nie na długo i trzeba będzie podjąć decyzję koniec obijanie się i powrót do pracy, może nawet szybciej niż myślisz miesiąc tragiczny:-( myślałam, że będzie jakieś zainteresowanie, a tu nic... chyba nie jestem żadną "wydrą biznesu" po prostu... w dodatku dzisiaj dostałam kolejne wezwanie na kontrolę... rewelacja:-( no i sama nie wiem, co mam ze sobą robić... bardzo Wam kochani dziękuję i przepraszam, że słabo się udzielam ostatnio... postaram się nadrobić zaległości.... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi