Skocz do zawartości

Co dalej - 3 pytania(ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

W moim ostatnim temacie pisałam o spotkaniu z kolegą, niby-randce.

Z góry dziękuję za pomoc :bukiet:

1. Jego intencje

nieweryf.

2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka

Spotkania, koleżeńska relacja, inicjatywy po obu stronach, rozwijanie znajomości.

3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan

Bardzo ładnie - miło, spotkania, porozumienie, zaproszenia.

Napisano

2. W jakim kierunku zmierza relacja? wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka

Sprawiedliwość to oczekiwania - czyli chęć poważnego związku z obu stron. Ścieżka ku niemu lekko kręta, możliwe małe sprzeczki. Na pewno więcej satysfakcjonujących spotkań i flirt.

3. Wasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan

Przyroda rozkwitnie i zrobi się romantycznie. Bardzo możliwe, że będziecie oficjalnie parą (Kapłan).

Napisano

2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka

- Sprawiedliwość ostrzega aby spojrzeć na status Pana, czy aby nie jest żonaty, związany z kimś, ewentualnie czym się kieruje względem Ciebie.

- widać sporo osób, zawirowania, spotkania towarzyskie - aż w końcu On zacznie Cię mamić/czarować! - bez zobowiązań..

3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan

- mamienie otworzy Ci oczy, że /ma rodzinę, zobowiązania czy też Interes/ - ale Ty dalej będziesz mu ufać.

Napisano

Możliwe będą próby zadeklarowanego związku ale nie bardzo Wam to wyjdzie raczej. Znajomość na zasadzie spotkań, flirtu.

Kilka spotkań, ładnych słów ale to jednak nie to. Czegoś zabraknie wg mnie.
Napisano

Będą kolejne randki, będzie zabiegał o Twoje względy organizując ciekawie Wasz wspólny czas. Myślę, że będziecie dużo dyskutować. Możliwy mały wspólny wyjazd.

Wszystko zmierzać będzie do poważnego związku.

Będziecie już razem, poinformujecie znajomych, rodzinę.

Powodzenia!

Gość Linkinia
Napisano

Bardzo dziękuję za wasze interpretacje :bukiet:

W czerwcu wrócę z weryfikacją maja ;)

Napisano

Są podstawy do poważnego, uczciwego, jasnego związku. Na początku burzliwie, to dobrze - będziecie się poznawać, flirt, radość, dużo czasu spędzanego wspólnie, zauroczenie i w końcu możliwe, że będziecie razem.

Widzę Was jako parę i nie jestem ostrożny w takiej interpretacji ;p Wiosna rozkwitnie w relacji, zakochanie, zrozumienie, harmonia. Powiesz sobie, że to ten, na którego czekałaś. Szczęście, szczęście, szczęście, stabilny i solidny związek z ogromnymi perspektywami na przyszłość.

Napisano
W moim ostatnim temacie pisałam o spotkaniu z kolegą, niby-randce.

Z góry dziękuję za pomoc :bukiet:

1. Jego intencje

nieweryf.

Spotkania, koleżeńska relacja, inicjatywy po obu stronach, rozwijanie znajomości.

Czy znasz go dobrze? Bo na moje oko Pan jest żonaty, wszystkie karty na to wskazują.... a w maju odejdzie/ wróci na łono domowe i znajomość się urwie

Napisano

Witam ;)

jestem tutaj nowa....

chcialabym prosic o pomoc w interpretacji...relacja dotyczy mojego..hmm..juz bylego partnera. Rozstanie bylo bardzo burzliwe....

zadajac pytanie kartom "Czy sie pan X odezwie do mnie?" wcyiagnelam

8 bulaw, Rycerza mieczy, Smierc...

hmm....nie wnosze nic pozytywnego...

Gość Linkinia
Napisano
Czy znasz go dobrze? Bo na moje oko Pan jest żonaty, wszystkie karty na to wskazują.... a w maju odejdzie/ wróci na łono domowe i znajomość się urwie

Ma tyle samo lat co ja, studiuje ze mną, nie ma żony ;)

Napisano

2. Według mojej interpretacji Pan jest żonaty (XX Sąd, II Kapłanka) i Cie zwodzi - Sprawiedliwość, 5 buław i 3 puchary - oszustwo, rywalizacja o czyjeś względy, trójkąt, Mag - flirciarz, czaruś.

3. Spotkania z tym Panem w maju będą bardzo interesujące, dużo zabawy, radosnych spotkań (rycerz buław i mag). Przedstawisz go rodzinie (świat i 10 monet). Pan rozkocha Cie w sobie (rycerz buław i mag), ale ostatecznie przeżyjesz rozczarowanie, bo Pan będzie udawał świętego, ale okaże się dwulicowy (Arcykapłan).

Napisano
2. Według mojej interpretacji Pan jest żonaty (XX Sąd, II Kapłanka) i Cie zwodzi - Sprawiedliwość, 5 buław i 3 puchary - oszustwo, rywalizacja o czyjeś względy, trójkąt, Mag - flirciarz, czaruś.

3. Spotkania z tym Panem w maju będą bardzo interesujące, dużo zabawy, radosnych spotkań (rycerz buław i mag). Przedstawisz go rodzinie (świat i 10 monet). Pan rozkocha Cie w sobie (rycerz buław i mag), ale ostatecznie przeżyjesz rozczarowanie, bo Pan będzie udawał świętego, ale okaże się dwulicowy (Arcykapłan).

Nie zauważyłam Twojej odpowiedzi, ze Pan nie jest żonaty;) podtrzymuje jednak że ma jakąś inną kobietę.

Gość Euterpe
Napisano

Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag

przez większość tego miesiąca stosunki między wami mogą być bardziej na stopie koleżeńskiej a dopiero pod koniec pan zacznie czarować

rycerz kielichów jest przyjaźnie nastawiony, więc może ten chłopak chętnie Ci pomaga przy różnych drobnych usterkach w pokoju czy w nauce, powiadamia o ciekawych informacjach, dba o znajomość z Tobą

lubi imprezować?

możecie kontaktować się częściej przez internet lub komórkę

W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag

wyłożycie kawę na ławę, częste kontakty, może wybierzecie się razem na zabawę czy inaczej spędzicie razem czas, widać, że pan będzie starał się zaimponować

5 buław może wskazywać na chemię miedzy wami

3 kielichy to radość z obecności drugiej osoby

póki co źle nie jest, ładny początek :)

• 1 miesiąc temu...
Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA CZ.1

Na samym początku miesiąca zadzwonił i umówił się ze mną, ale na uczelni i w sprawach związanych z organizacją studencką. Mieliśmy jeszcze tak do 10 maja sporadyczny kontakt na fejsbuku i przez tel, a później nic się nie działo. On był jak ten rycerz kielichów - pojawił się, poczarował i w Świecie był daleko ode mnie. 10 denarów pokazała chyba to jedno spotkanie. W Magu okazało się, że codziennie pisał do mojej koleżanki... powiedziała mi o tym. Nie udało mu się, bo ona ma chłopaka ;p

Nie spodziewałam się takiego obrotu spraw... ale jak widać, dla kogoś innego te karty wróżą bardzo ładną relację, mnie nie ;)

Dziękuję wam serdecznie! :bukiet:

Interpretacja Niiwy była najlepsza. :bukiet:

Amila trafiła z Kapłanem.