Gość Linkinia Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 W moim ostatnim temacie pisałam o spotkaniu z kolegą, niby-randce. Z góry dziękuję za pomoc 1. Jego intencje nieweryf. 2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka Spotkania, koleżeńska relacja, inicjatywy po obu stronach, rozwijanie znajomości. 3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan Bardzo ładnie - miło, spotkania, porozumienie, zaproszenia. Cytuj
Taya Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 2. W jakim kierunku zmierza relacja? wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka Sprawiedliwość to oczekiwania - czyli chęć poważnego związku z obu stron. Ścieżka ku niemu lekko kręta, możliwe małe sprzeczki. Na pewno więcej satysfakcjonujących spotkań i flirt. 3. Wasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan Przyroda rozkwitnie i zrobi się romantycznie. Bardzo możliwe, że będziecie oficjalnie parą (Kapłan). Cytuj
niiwa Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka - Sprawiedliwość ostrzega aby spojrzeć na status Pana, czy aby nie jest żonaty, związany z kimś, ewentualnie czym się kieruje względem Ciebie. - widać sporo osób, zawirowania, spotkania towarzyskie - aż w końcu On zacznie Cię mamić/czarować! - bez zobowiązań.. 3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan - mamienie otworzy Ci oczy, że /ma rodzinę, zobowiązania czy też Interes/ - ale Ty dalej będziesz mu ufać. Cytuj
Trida Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka Możliwe będą próby zadeklarowanego związku ale nie bardzo Wam to wyjdzie raczej. Znajomość na zasadzie spotkań, flirtu. 3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan Kilka spotkań, ładnych słów ale to jednak nie to. Czegoś zabraknie wg mnie. Cytuj
Grahanka Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka Będą kolejne randki, będzie zabiegał o Twoje względy organizując ciekawie Wasz wspólny czas. Myślę, że będziecie dużo dyskutować. Możliwy mały wspólny wyjazd. Wszystko zmierzać będzie do poważnego związku. 3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan Będziecie już razem, poinformujecie znajomych, rodzinę. Powodzenia! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuję za wasze interpretacje W czerwcu wrócę z weryfikacją maja Cytuj
adivino Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka Są podstawy do poważnego, uczciwego, jasnego związku. Na początku burzliwie, to dobrze - będziecie się poznawać, flirt, radość, dużo czasu spędzanego wspólnie, zauroczenie i w końcu możliwe, że będziecie razem. 3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan Widzę Was jako parę i nie jestem ostrożny w takiej interpretacji ;p Wiosna rozkwitnie w relacji, zakochanie, zrozumienie, harmonia. Powiesz sobie, że to ten, na którego czekałaś. Szczęście, szczęście, szczęście, stabilny i solidny związek z ogromnymi perspektywami na przyszłość. Cytuj
greeneye013 Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 W moim ostatnim temacie pisałam o spotkaniu z kolegą, niby-randce. Z góry dziękuję za pomoc 1. Jego intencje nieweryf. 2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka Spotkania, koleżeńska relacja, inicjatywy po obu stronach, rozwijanie znajomości. 3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan Bardzo ładnie - miło, spotkania, porozumienie, zaproszenia. Czy znasz go dobrze? Bo na moje oko Pan jest żonaty, wszystkie karty na to wskazują.... a w maju odejdzie/ wróci na łono domowe i znajomość się urwie Cytuj
atchame Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Witam jestem tutaj nowa.... chcialabym prosic o pomoc w interpretacji...relacja dotyczy mojego..hmm..juz bylego partnera. Rozstanie bylo bardzo burzliwe.... zadajac pytanie kartom "Czy sie pan X odezwie do mnie?" wcyiagnelam 8 bulaw, Rycerza mieczy, Smierc... hmm....nie wnosze nic pozytywnego... Cytuj
Czarownica Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisz osobny wątek. Ale przede wszystkim najpierw zapoznaj się z regulaminem działu. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Czy znasz go dobrze? Bo na moje oko Pan jest żonaty, wszystkie karty na to wskazują.... a w maju odejdzie/ wróci na łono domowe i znajomość się urwie Ma tyle samo lat co ja, studiuje ze mną, nie ma żony Cytuj
amila Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 2. W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag --> HB razem XX Sąd, II Kapłanka Spotkania, koleżeńska relacja, inicjatywy po obu stronach, rozwijanie znajomości. 3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan Bardzo ładnie - miło, spotkania, porozumienie, zaproszenia. 2. Według mojej interpretacji Pan jest żonaty (XX Sąd, II Kapłanka) i Cie zwodzi - Sprawiedliwość, 5 buław i 3 puchary - oszustwo, rywalizacja o czyjeś względy, trójkąt, Mag - flirciarz, czaruś. 3. Spotkania z tym Panem w maju będą bardzo interesujące, dużo zabawy, radosnych spotkań (rycerz buław i mag). Przedstawisz go rodzinie (świat i 10 monet). Pan rozkocha Cie w sobie (rycerz buław i mag), ale ostatecznie przeżyjesz rozczarowanie, bo Pan będzie udawał świętego, ale okaże się dwulicowy (Arcykapłan). Cytuj
amila Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 2. Według mojej interpretacji Pan jest żonaty (XX Sąd, II Kapłanka) i Cie zwodzi - Sprawiedliwość, 5 buław i 3 puchary - oszustwo, rywalizacja o czyjeś względy, trójkąt, Mag - flirciarz, czaruś.3. Spotkania z tym Panem w maju będą bardzo interesujące, dużo zabawy, radosnych spotkań (rycerz buław i mag). Przedstawisz go rodzinie (świat i 10 monet). Pan rozkocha Cie w sobie (rycerz buław i mag), ale ostatecznie przeżyjesz rozczarowanie, bo Pan będzie udawał świętego, ale okaże się dwulicowy (Arcykapłan). Nie zauważyłam Twojej odpowiedzi, ze Pan nie jest żonaty;) podtrzymuje jednak że ma jakąś inną kobietę. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag przez większość tego miesiąca stosunki między wami mogą być bardziej na stopie koleżeńskiej a dopiero pod koniec pan zacznie czarować rycerz kielichów jest przyjaźnie nastawiony, więc może ten chłopak chętnie Ci pomaga przy różnych drobnych usterkach w pokoju czy w nauce, powiadamia o ciekawych informacjach, dba o znajomość z Tobą lubi imprezować? możecie kontaktować się częściej przez internet lub komórkę W jakim kierunku zmierza relacja? - wypadła XI Sprawiedliwość. 5 buław, 3 kielichów, I Mag wyłożycie kawę na ławę, częste kontakty, może wybierzecie się razem na zabawę czy inaczej spędzicie razem czas, widać, że pan będzie starał się zaimponować 5 buław może wskazywać na chemię miedzy wami 3 kielichy to radość z obecności drugiej osoby póki co źle nie jest, ładny początek Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Maja 2015 Napisano 31 Maja 2015 WERYFIKACJA CZ.1 3. Nasza relacja w maju - Rycerz kielichów, XXI Świat, 10 denarów, I Mag --> HB V Kapłan Bardzo ładnie - miło, spotkania, porozumienie, zaproszenia. Na samym początku miesiąca zadzwonił i umówił się ze mną, ale na uczelni i w sprawach związanych z organizacją studencką. Mieliśmy jeszcze tak do 10 maja sporadyczny kontakt na fejsbuku i przez tel, a później nic się nie działo. On był jak ten rycerz kielichów - pojawił się, poczarował i w Świecie był daleko ode mnie. 10 denarów pokazała chyba to jedno spotkanie. W Magu okazało się, że codziennie pisał do mojej koleżanki... powiedziała mi o tym. Nie udało mu się, bo ona ma chłopaka ;p Nie spodziewałam się takiego obrotu spraw... ale jak widać, dla kogoś innego te karty wróżą bardzo ładną relację, mnie nie Dziękuję wam serdecznie! Interpretacja Niiwy była najlepsza. Amila trafiła z Kapłanem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi