Aislinn Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Byłam drugą w kolejce chętną na wynajem domu. Zapytałam kart, jak potoczy się sprawa z wynajmem. Odpowiedź - Rycerz Denarów Wyjaśnienie - 5 Buław (odwrócone), 8 Pucharów (odwrócone) Patrząc na Rycerza Denarów, powiedziałabym, że mam szanse na dostanie domu, jednak na pozytywna odpowiedź nadejdzie później niż powinna. Patrząc na pozostałe karty mam mieszane uczucia. Mając ciągle na uwadze tę pierwszą kartę, powiedziałabym, że ci ludzi przede mną wynajmą mieszkanie, ale dojdzie do zerwania umowy. Jeśli to para, to może rozstaną się (nie żebym komukolwiek życzyła źle). Ciekawa jestem spojrzenia innych osób na ten rozkład. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 wygląda jakby pierwszy wynajmujący nie wywiązał się ze zobowiązań przez co najem zostanie wypowiedziany, a wtedy Ty będziesz mogła wynająć dom, ciekawa jestem weryfikacji Cytuj
Taya Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 To nie wynajmujący się pokłócili między sobą, ale właściciel i lokatorzy nie dogadali się między sobą. Będą zalegać z opłatami lub coś się zepsuje, nie zgodzą się na poniesienie kosztu i ostatecznie wyprowadzą. Podejrzewam, że sierpień/wrzesień dadzą ci znać. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 10 Kwietnia 2015 Napisano 10 Kwietnia 2015 Raczej nic z tego. Rycek denarów stoi w miejscu ( przynajmniej na mojej karcie RW kon nie idzie ani do przodu ani do tylu, jest bez ruchu) czyli zero ruchu, to utkwienie w martwym punkcie. Będziesz rozczarowana tą całą sytuacją. Cytuj
Trida Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 Byłam drugą w kolejce chętną na wynajem domu. Zapytałam kart, jak potoczy się sprawa z wynajmem.Odpowiedź - Rycerz Denarów Wyjaśnienie - 5 Buław (odwrócone), 8 Pucharów (odwrócone) Niestety ale bd musiała poczekać... Jeśli bardzo zależy Ci na tym domu to poczekasz ale nie zadziałasz za dużo. Niestety ale nie dostaniesz raczej tego domu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Kwietnia 2015 Maestro Napisano 11 Kwietnia 2015 Wynajmą to mieszkanie mężczyźnie, TY niestety obejdziesz się smakiem. 5 buław to konkurencja, 8 pucharów odejście z bólem serca - nie interpretuję odwróconych .. Cytuj
Bellucci Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 Klienci ktorzy byli pierwsi zrezygnuja i będziesz miala szansę na to mieszkanie Pozdrawiam Cytuj
emilr Napisano 11 Kwietnia 2015 Napisano 11 Kwietnia 2015 dla Ciebie pomyślnie, ale bedziesz musiała poczekać, albo coś tam jeszcze dopracować formalnie. Pierwszy najemca zrezygnuje. Cytuj
adivino Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Też uważam, że pierwszy najemca zrezygnuje, ale poczekasz sobie trochę na wynajem. Cytuj
Czarownica Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Moim zdaniem jednak już pozamiatane i będziesz musiała szukać gdzie indziej. Cytuj
amila Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Będziesz miała szanse wynająć ten dom, ale będziesz musiała poczekać na swoją kolej, możliwe że nawet trochę dłużej. Cytuj
Davisa Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Byłam drugą w kolejce chętną na wynajem domu. Zapytałam kart, jak potoczy się sprawa z wynajmem.Odpowiedź - Rycerz Denarów Wyjaśnienie - 5 Buław (odwrócone), 8 Pucharów (odwrócone) Nic z tego nie będzie. Już jest ktoś "stały", zadomowiony. Przegrasz ten wyścig i będziesz musiała obejść się ze smakiem. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 20 Kwietnia 2015 Napisano 20 Kwietnia 2015 rycerz dena to wg mnie jeszcze za mało na sam zakup... myślę że inny facet je kupi, będzie się wrecz o niego prawie wykłócał, łokciami sie będzie rozpychał byleby zdobyć to mieszkanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi