adivino Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Jak zrealizuje się mój plan wyjazdu na Mazury w majówkę z paroma osobami? pustelnik - giermek mieczy - 7 monet Pustelnik pokazał mi kiedyś mnie jako osobę, która trzyma coś dla siebie i tak też jest teraz, bo to tylko ja na razie sobie tak wymyśliłem. I giermek mieczy to ja jako pomysłodawca. 7 monet wskazuje na to, że nie teraz, więc myślę, że za 7 tygodni - w pierwsze dni czerwca. Cytuj
Taya Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Jeżeli nie oczekiwałeś podania czasu (a zakładam, że nie, chodzi o majówkę) patrzyłabym na 7 monet jako wypoczynek, relaks po pracy, czyli uda się wam wyjechać. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 pustelnik - giermek mieczy - 7 monet / suma Wieża wydaje mi się, że wyjazd się nie uda, będzie przeciąganie w czasie, może problem ze zgraniem grupy i majówkę spędzisz w domu (Wieża) Cytuj
Czarownica Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Hmm, pytasz o majówkę, a dajesz odpowiedź, że w pierwsze dni czerwca? jak chodzi o majówkę, to nie dojdzie do skutku, na Twoim planowaniu się skończy. Cytuj
adivino Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Napisano 12 Kwietnia 2015 Hmm, pytasz o majówkę, a dajesz odpowiedź, że w pierwsze dni czerwca? Bo karty często gadają jak chcą i 7 monet to czekanie, czyli w majówkę wyjazd się nie uda, a może pokazały dodatkowo czas oczekiwania.. Chociaż 7 monet to też dla mnie pozytywna karta, że można sobie na coś pozwolić, ale słabo czuję w niej wyjazd. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Chociaż 7 monet to też dla mnie pozytywna karta, że można sobie na coś pozwolić, ale słabo czuję w niej wyjazd. raczej widzę jako dojrzewanie, na końcu rozkładu - jeszcze nie teraz, więc może inny wyjazd, majówka nie... :] interpretacja ciekawa edit: właśnie, można sobie pozwolić, ale nie mówi o efekcie lecz o możliwości Cytuj
Czarownica Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Ok, czyli w sumie się zgadza - w majówkę nie, ale jest szansa na wyjazd w następnym miesiącu. Ale ja tam do 7 monet zawsze dociągam kartę, bo ona mi odwleka faktycznie na kolejny miesiąc, jednak pokazuje bardziej samo gdybanie niż faktycznie dzianie się. Cytuj
adivino Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Napisano 12 Kwietnia 2015 Dociągnąłem jeszcze jedną kartę i jest to rycerz kielichów, więc myślę, że do czerwca to się przeciągnie. No i kielichy to woda ;p Cytuj
Czarownica Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Dociągnąłem jeszcze jedną kartę i jest to rycerz kielichów No to już wygląda na to, żę spędzisz czas na Mazurach, choć czy ja wiem, czy z kimś? Ale karta fajna, wakacyjna, więc w czerwcu na realizacje planów będzie aura sprzyjająca;) Cytuj
adivino Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Napisano 12 Kwietnia 2015 A Stawińska pisze, że rycerz kielichów to przełom maj/czerwiec:) Cytuj
Czarownica Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 Ja nie ufam tym wszystkim czasówkom, ale zawsze to dobrze móc coś dodatkowego podciągnąć pod pozytywną interpretację ;D Cytuj
panna.marta Napisano 12 Kwietnia 2015 Napisano 12 Kwietnia 2015 mnie się wydaje, że pojedziesz, ale w mniejszym gronie niż planujesz Cytuj
adivino Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Napisano 12 Kwietnia 2015 Ja nie ufam tym wszystkim czasówkom, ale zawsze to dobrze móc coś dodatkowego podciągnąć pod pozytywną interpretację ;D Różnie to jest, ale jeżeli chodzi o jej określanie czasu to sprawdziło mi się dużo i to bardzo dokładnie Cytuj
Trida Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Jak zrealizuje się mój plan wyjazdu na Mazury w majówkę z paroma osobami?pustelnik - giermek mieczy - 7 monet Wyjedziesz ale nie w określonym czasie i nie w określone miejsce Odpoczywać będziesz ale nie tak, jak zakłada pierwotny plan. Cytuj
h20kas Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Hm...nie widzę tutaj żeby wyjazd na majówkę się zrealizował Cytuj
greeneye013 Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Jak zrealizuje się mój plan wyjazdu na Mazury w majówkę z paroma osobami? pustelnik - giermek mieczy - 7 monet Pustelnik pokazał mi kiedyś mnie jako osobę, która trzyma coś dla siebie i tak też jest teraz, bo to tylko ja na razie sobie tak wymyśliłem. I giermek mieczy to ja jako pomysłodawca. 7 monet wskazuje na to, że nie teraz, więc myślę, że za 7 tygodni - w pierwsze dni czerwca. Nie zrealizuje się, przez jakiegoś mężczyznę- on bezpośrednio lub pośrednio na to wpłynie, być może to Twój chłopak/mąż. Cytuj
Davisa Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Uważam, że na gadaniu i planach się skończy, przełożycie wyjazd na bliżej nieokreślony termin. Cytuj
amila Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Według mnie do wyjazdu w tym terminie nie dojdzie (7 monet) i to przez jakiegoś chłopaka (paź mieczy). Majówkę spędzisz sama (Pustelnik). Cytuj
bimba Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 tez uwazam ze wyjazd w majowke nie dojdzie do skutku, szczegolne zaslugi w tym zakresie bedzie mial jakis maciwoda, moze odlozycie to na pozniej... Cytuj
adivino Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 WERYFIKACJA Wyjazdu nie ma, powód: słaba pogoda i niezorganizowanie ;D w najbliższym czasie też raczej nie będzie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi