Skocz do zawartości

Majówka (ZWERYFIKOWANY)

adivino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zrealizuje się mój plan wyjazdu na Mazury w majówkę z paroma osobami?

pustelnik - giermek mieczy - 7 monet

Pustelnik pokazał mi kiedyś mnie jako osobę, która trzyma coś dla siebie i tak też jest teraz, bo to tylko ja na razie sobie tak wymyśliłem. I giermek mieczy to ja jako pomysłodawca. 7 monet wskazuje na to, że nie teraz, więc myślę, że za 7 tygodni - w pierwsze dni czerwca.

Napisano

Jeżeli nie oczekiwałeś podania czasu (a zakładam, że nie, chodzi o majówkę) patrzyłabym na 7 monet jako wypoczynek, relaks po pracy, czyli uda się wam wyjechać.

Gość grimmoire
Napisano

pustelnik - giermek mieczy - 7 monet / suma Wieża

wydaje mi się, że wyjazd się nie uda, będzie przeciąganie w czasie, może problem ze zgraniem grupy i majówkę spędzisz w domu (Wieża)

Napisano

Hmm, pytasz o majówkę, a dajesz odpowiedź, że w pierwsze dni czerwca?

jak chodzi o majówkę, to nie dojdzie do skutku, na Twoim planowaniu się skończy.

Napisano
Hmm, pytasz o majówkę, a dajesz odpowiedź, że w pierwsze dni czerwca?

Bo karty często gadają jak chcą :P i 7 monet to czekanie, czyli w majówkę wyjazd się nie uda, a może pokazały dodatkowo czas oczekiwania.. Chociaż 7 monet to też dla mnie pozytywna karta, że można sobie na coś pozwolić, ale słabo czuję w niej wyjazd.

Gość grimmoire
Napisano
Chociaż 7 monet to też dla mnie pozytywna karta, że można sobie na coś pozwolić, ale słabo czuję w niej wyjazd.

raczej widzę jako dojrzewanie, na końcu rozkładu - jeszcze nie teraz, więc może inny wyjazd, majówka nie... :]

interpretacja ciekawa edit: właśnie, można sobie pozwolić, ale nie mówi o efekcie lecz o możliwości

Napisano

Ok, czyli w sumie się zgadza - w majówkę nie, ale jest szansa na wyjazd w następnym miesiącu. Ale ja tam do 7 monet zawsze dociągam kartę, bo ona mi odwleka faktycznie na kolejny miesiąc, jednak pokazuje bardziej samo gdybanie niż faktycznie dzianie się.

Napisano

Dociągnąłem jeszcze jedną kartę i jest to rycerz kielichów, więc myślę, że do czerwca to się przeciągnie. No i kielichy to woda ;p

Napisano
Dociągnąłem jeszcze jedną kartę i jest to rycerz kielichów

No to już wygląda na to, żę spędzisz czas na Mazurach, choć czy ja wiem, czy z kimś? Ale karta fajna, wakacyjna, więc w czerwcu na realizacje planów będzie aura sprzyjająca;)

Napisano

A Stawińska pisze, że rycerz kielichów to przełom maj/czerwiec:)

Napisano

Ja nie ufam tym wszystkim czasówkom, ale zawsze to dobrze móc coś dodatkowego podciągnąć pod pozytywną interpretację ;D

Napisano

mnie się wydaje, że pojedziesz, ale w mniejszym gronie niż planujesz

Napisano
Ja nie ufam tym wszystkim czasówkom, ale zawsze to dobrze móc coś dodatkowego podciągnąć pod pozytywną interpretację ;D

Różnie to jest, ale jeżeli chodzi o jej określanie czasu to sprawdziło mi się dużo i to bardzo dokładnie

Napisano

Wyjedziesz ale nie w określonym czasie i nie w określone miejsce ;)

Odpoczywać będziesz ale nie tak, jak zakłada pierwotny plan.

Napisano

Pustelnik pokazał mi kiedyś mnie jako osobę, która trzyma coś dla siebie i tak też jest teraz, bo to tylko ja na razie sobie tak wymyśliłem. I giermek mieczy to ja jako pomysłodawca. 7 monet wskazuje na to, że nie teraz, więc myślę, że za 7 tygodni - w pierwsze dni czerwca.

Nie zrealizuje się, przez jakiegoś mężczyznę- on bezpośrednio lub pośrednio na to wpłynie, być może to Twój chłopak/mąż.

Napisano

Uważam, że na gadaniu i planach się skończy, przełożycie wyjazd na bliżej nieokreślony termin.

Napisano

Według mnie do wyjazdu w tym terminie nie dojdzie (7 monet) i to przez jakiegoś chłopaka (paź mieczy). Majówkę spędzisz sama (Pustelnik).

Napisano

tez uwazam ze wyjazd w majowke nie dojdzie do skutku, szczegolne zaslugi w tym zakresie bedzie mial jakis maciwoda, moze odlozycie to na pozniej...

• 2 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Wyjazdu nie ma, powód: słaba pogoda i niezorganizowanie ;D w najbliższym czasie też raczej nie będzie.

• Lubię to! 1