Skocz do zawartości

Będzie ta praca?

szmergel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich;)

Szukam nowej pracy, mój znajomy pracuje w firmie, w której i ja chciałabym się zaczepić. Ma jakoś tam przesłać moje CV. Wiadomo, zawsze lepiej jak ktoś z wewnątrz poleci. I teraz zadałam kartom pytanie, czy dzięki pomocy tego znajomego uda mi się dostać tę pracę.

Karty: 3 Buławy/ Papież/ Rycerz Kielichów

Albo karty pokazały moją chęć zmiany pracy i nadzieje jakie z tym wiążę albo... zostanę zaproszona na rozmowę. No nie wiem jak to zinterpretować bo nie chcę sobie robić nadziei na wyrost.

A jak Wy to widzicie?

Napisano

Możesz otrzymać dobra wiadomość w sprawie tej nowej pracy, lub dostać zaproszenie na rozmowę.

Czy nie czeka Cię może jakiś wyjazd związany z tą pracą?

Napisano

To taka branza, ze moga wyslac do pracy na drugi koniec Polski ale to nie problem dla mnie

Napisano
To taka branza, ze moga wyslac do pracy na drugi koniec Polski ale to nie problem dla mnie

No własnie , bo z podsumowania wychodzi karta Świat, a ta często mi pokazuje dalsze podróże

Napisano

Karty: 3 Buławy/ Papież/ Rycerz Kielichów

Wszystkie 3 karty mówią o podróży, o planowaniu podróży, o wspinaniu się pod górkę - w przenośni wspinanie sie po szczeblach kariery lub dosłownie wyjazd w góry. Będzie trochę pod górkę. Pracodawca będzie miał wysokie oczekiwania względem poszukiwanego pracownika. Zaproponuje Ci szkolenie, albo wymóg abyś się dokształciła. Możliwe, że na miejscu będziesz musiała też przejść jakiś krótki test kompetencji. Będą negocjacje względem zarobków albo propozycja utworzenia własnej działalności gospodarczej.

W każdym razie na pewno nastąpi ruch, zmiana, będziesz na rozmowie kwalifikacyjnej i masz duże szanse na podjęcie tej pracy czego z całego serca Ci życzę!

Karty krzyczą: odważ się! Przyszedł czas na zmiany :-)

• 4 tygodnie później...
Napisano

no dobra zostałam zaproszona na rozmowę

postawiłam karty na to jak to będzie - czyli po prostu czy mnie przyjmą

Cesarz / Sprawiedliwość / Rycerz Pentakli

wydaje mi się, że będą mnie sprawdzać, moją wiedzę, doświadczenie i jest szansa na robotę. Powinno być dobrze

Jak to widzicie?

Napisano

Powiem w skrócie tak - będziesz po rycersku imprezować.

Inaczej powinieneś dostać tą pracę. Może i widać tu jakieś faktycznie poparcie choć co do tego nie jestem pewien. Sam jednak tak piszesz więc może coś w tym jest. Na pewno masz szanse na tą pracę i tak jak któryś z poprzedników napisał będziesz miał możliwość się rozwijać. Ta rozmowa to