agaMAJ Napisano 13 Kwietnia 2015 Napisano 13 Kwietnia 2015 Wpłaciłam opłate za podatek na złe konto, bo na stronie urzedu jest ono błędnie podane ( tzn jest stare, a w tym roku nowe wprowadzili, ale na stronie wciąż jest tamto drugie, które notabene dalej jest czynne i należy do gminy) Przysłali mi wezwanie do zapłaty z odsetkami, oczywiście wysłałam im potwierdzenie wpłaty ale jak na razie nie dostałam odpowiedzi Jaką dostane odpowiedz 9 Monet--3 Monety-3 buławy no z pewnością o kasie, ale to ich błąd a nie mój. Te trójki mogą wskazywać, ze mam do spłaty jeszcze trzy raty , zawsze płace w ratach, tak jak to jest ustalone( dla niezorientowanych, zawsze w nakazie podatku jest data wpłaty kolejnej raty za podatek) Na pewno nie będe płacić drugi raz tego samego ani odsetek niech się w dupe ugryzą Cytuj
Gość grimmoire Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 wydaje mi się, że sprawa będzie załatwiona pomyślnie Cytuj
gala.tea Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Dopóki tamto konto funkcjonuje, zawsze mogą sobie przeksięgować wpłatę. Myślę, że już wszystko się wyjaśniło. Możesz być spokojna. 1 Cytuj
adivino Napisano 14 Kwietnia 2015 Napisano 14 Kwietnia 2015 Tak, sprawa się zakończy pozytywnie, poradzą sobie 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Napisano 15 Kwietnia 2015 Dlaczego nie dostałam wciąż odpowiedzi z Gminy? 4 miecze--9 buław--Głupiec bo moje zażalenie jest odłożone, leży gdzieś, jako "mało ważne" no nie ma co, piękne karty ;D Cytuj
Czarownica Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Ta, ja myślę, że oni w ogóle nie odpowiedzą (no chyba, że się upomnisz o odpowiedź jak najgorsza natrętna mucha, nękająca biedny, uciśniony urząd - wtedy dostaniesz krótką odpowiedź, ze sprawa załatwiona ), tylko to sobie sami przeksięgują, bo to pierdoła. 1 Cytuj
amila Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Nie dostaniesz odpowiedzi, ale sprawa jest już pomyślnie załatwiona. 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Dlaczego nie dostałam wciąż odpowiedzi z Gminy? 4 miecze--9 buław--Głupiec Jak to sie mówi udają głupka, według nich nic się nie stało, dla nich to nie problem Wiedzą że zawinili (skoro podają błędne konto) ale nic z tym nie zrobią - 4 mieczy Cytuj
agaMAJ Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Napisano 17 Kwietnia 2015 hehe weryfikacja : oczywiście przeksięgowali sobie tą wpłatę... mi odpowiedzieli na ogólnej stronie gminy ale w taki sposób, że niby oni w tym wszystkim w ogóle nie sa winni. ;D 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi