Skocz do zawartości

Jaka będzie odpowiedź z gminy?(ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wpłaciłam opłate za podatek na złe konto, bo na stronie urzedu jest ono błędnie podane ( tzn jest stare, a w tym roku nowe wprowadzili, ale na stronie wciąż jest tamto drugie, które notabene dalej jest czynne i należy do gminy)

Przysłali mi wezwanie do zapłaty z odsetkami, oczywiście wysłałam im potwierdzenie wpłaty ale jak na razie nie dostałam odpowiedzi

Jaką dostane odpowiedz

9 Monet--3 Monety-3 buławy no z pewnością o kasie, ale to ich błąd a nie mój. Te trójki mogą wskazywać, ze mam do spłaty jeszcze trzy raty

, zawsze płace w ratach, tak jak to jest ustalone( dla niezorientowanych, zawsze w nakazie podatku jest data wpłaty kolejnej raty za podatek)

Na pewno nie będe płacić drugi raz tego samego ani odsetek niech się w dupe ugryzą

Gość grimmoire
Napisano

wydaje mi się, że sprawa będzie załatwiona pomyślnie :)

Napisano

Dopóki tamto konto funkcjonuje, zawsze mogą sobie przeksięgować wpłatę. Myślę, że już wszystko się wyjaśniło. Możesz być spokojna.

• Lubię to! 1
Napisano

Dlaczego nie dostałam wciąż odpowiedzi z Gminy?

4 miecze--9 buław--Głupiec bo moje zażalenie jest odłożone, leży gdzieś, jako "mało ważne" no nie ma co, piękne karty ;D

Napisano

Ta, ja myślę, że oni w ogóle nie odpowiedzą (no chyba, że się upomnisz o odpowiedź jak najgorsza natrętna mucha, nękająca biedny, uciśniony urząd - wtedy dostaniesz krótką odpowiedź, ze sprawa załatwiona :P), tylko to sobie sami przeksięgują, bo to pierdoła.

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Dlaczego nie dostałam wciąż odpowiedzi z Gminy?

4 miecze--9 buław--Głupiec

Jak to sie mówi udają głupka, według nich nic się nie stało, dla nich to nie problem

Wiedzą że zawinili (skoro podają błędne konto) ale nic z tym nie zrobią - 4 mieczy

Napisano

hehe weryfikacja : oczywiście przeksięgowali sobie tą wpłatę... mi odpowiedzieli na ogólnej stronie gminy ale w taki sposób, że niby oni w tym wszystkim w ogóle nie sa winni. ;D

• Lubię to! 1