Skocz do zawartości

Rozkład na skomplikowaną relację

tylerek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postawiłem sam sobie tarota Thota na relację z pewną kobietą. Sytuacja jest bardzo skomplikowana towarzysko, więc klasyczne bycie razem jest ciężkie do wyobrażenia, tylko w wyniku wielkiej miłości która pokona wszystko, ale na to sie chyba nie zapowiada z rozkładu.. Kobieta ta ma olbrzymia energię, wszyscy do niej lgną, ma złote serce. Chce być przy niej jako przyjaciel i kochanek - nie ograniczając jej, ale zależy mi na to by zagościć w jej sercu, uprawiać tantrę, rozwijać się wzajemnie duchowo. Do tej pory otrzymywałem sporo znaków od losu, dziwnych zbiegów okoliczności, jakby coś było na rzeczy - ewidentnie te zdarzenia sugerowały tą konkretną osobę. Ja sam jednak popsułem trochę te relację ostatnio, nie wykorzystałem chwili intymności jak należy, a paradoksalnie odsłoniłem trochę karty, że czuję do niej pociąg. Widzę, że układ ma wiele przeszkód, ale jest też kilka "rozwojowych" kart, a ja jestem gotów popracować na relacją by wnieść ją na wyższy poziom.

1. Rys osoby, o którą pytamy - 2 różdżek Dominacja.

2. Nasz stosunek do niej - 4 różdżek Zwieńczenie.

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas - 10 kielichów Sytość.

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas - Rydwan

5. Przeszłość relacji, znajomości - Eremita

6. Najbliższa przyszłość - Księżniczka Pucharów

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa - 8 mieczy Przeszkoda

8. Wpływ innych osób - Wieża

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji - 3 różdżek Cnota

10. Dalsza przyszłość - 7 różdżek Dzielność

Świadoma (3) i nieświadoma (4) postawa może wynikać z przeszłości relacji (5) i wpłynie na przyszłość (6).

Znaczący wpływ na przyszłość bliższą, będzie miał również nasz stosunek (2) do tej osoby.

Intencje (7) mogą ukazywać jakich zmian oczekuje osoba, o którą pytamy.

A karta otoczenia (8) pokaże przede wszystkim, jaki wpływ na relację mają inni.

Lęki i obawy (9) jednej i drugiej strony związane są z przyszłością (10).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...