Skocz do zawartości

Spotkanie i inne(ZWERYFIKOWANY)

Gość loveby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie kochane !

Zadałam pytania kartom.

Czy do końca następnego tygodnia dojdzie do spotkania z pewnym mężczyzną ?

As buław, Cesarzowa, Król pucharów ---> JAK NAJBARDZIEJ

Czy dojdzie do pocałunku na spotkaniu ?

Świat, Umiarkowanie, Rydwan --- > TAK jednak nie jestem pewna (może to oznaczać zbyt wczesny pocałunek?)

Dzięki z góry za pomoc :)

Napisano

Proszę Cię uzupełnij wpis o opis sytuacji, czy to randka ma być, czy msza święta, czy masz zamiar rzucić się na niego z zaskoczenia, czy spotkanie w ogóle jest ustalone, czy to tylko Twoje pobożne życzenie, bo nic nie wiadomo.

• Administrator
Napisano

Wielkie Arkana na przyziemne sprawy...

Karty mają służyć człowiekowi i dawać odpowiedzi na przeróżne pytania, ale one nie lubią nadużywania.

Co do pytania -sprecyzuj je, wtedy można co nieco powiedzieć z większą dozą prawdopodobieństwa.

Gość grimmoire
Napisano

Czarownico całuśna msza święta ;] ? I tak słodko wyszło :P

Napisano

Spotkanie, spacer... Nie można tego tak odważnie nazwać randką, chociaż się sobą interesujemy. Dlatego zadałam to pytanie, czy się spotkamy do końca następnego tygodnia ponieważ nie jestem pewna :)

Napisano
Witajcie kochane !

Zadałam pytania kartom.

As buław, Cesarzowa, Król pucharów ---> JAK NAJBARDZIEJ

Świat, Umiarkowanie, Rydwan --- > TAK jednak nie jestem pewna (może to oznaczać zbyt wczesny pocałunek?)

Dzięki z góry za pomoc :)

Spotkanie odbędzie się :) na początku spokojnie, nieśmiało, bez rewelki, ale pocałunek zmieni obraz nudnego spotkania i będziesz zadowolona z obrotu sytuacji :)

Napisano

Spotkacie się i będą też pocałunki, to własnie umiarkowanie często pokazuje obdarowanie się pocałunkami :-) Będzie bardzo miło :-)

Napisano

As buław, Cesarzowa, Król pucharów

Spotkacie się.

Świat, Umiarkowanie, Rydwan

Ty bd chciała i możliwe, że bd próbowała coś robić w tym temacie jednak pocałunków nie będzie.

Napisano

Byliśmy dzisiaj 2h na spacerze. Miałam małe ciśnienie na pocałunki ale był chory więc ani z mojej strony ani z jego nic nie było... ;)