Gość loveby Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Witajcie kochane ! Zadałam pytania kartom. Czy do końca następnego tygodnia dojdzie do spotkania z pewnym mężczyzną ? As buław, Cesarzowa, Król pucharów ---> JAK NAJBARDZIEJ Czy dojdzie do pocałunku na spotkaniu ? Świat, Umiarkowanie, Rydwan --- > TAK jednak nie jestem pewna (może to oznaczać zbyt wczesny pocałunek?) Dzięki z góry za pomoc Cytuj
Czarownica Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Proszę Cię uzupełnij wpis o opis sytuacji, czy to randka ma być, czy msza święta, czy masz zamiar rzucić się na niego z zaskoczenia, czy spotkanie w ogóle jest ustalone, czy to tylko Twoje pobożne życzenie, bo nic nie wiadomo. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 15 Kwietnia 2015 Administrator Napisano 15 Kwietnia 2015 Wielkie Arkana na przyziemne sprawy... Karty mają służyć człowiekowi i dawać odpowiedzi na przeróżne pytania, ale one nie lubią nadużywania. Co do pytania -sprecyzuj je, wtedy można co nieco powiedzieć z większą dozą prawdopodobieństwa. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Czarownico całuśna msza święta ;] ? I tak słodko wyszło Cytuj
Gość loveby Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Spotkanie, spacer... Nie można tego tak odważnie nazwać randką, chociaż się sobą interesujemy. Dlatego zadałam to pytanie, czy się spotkamy do końca następnego tygodnia ponieważ nie jestem pewna Cytuj
greeneye013 Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Witajcie kochane !Zadałam pytania kartom. Czy do końca następnego tygodnia dojdzie do spotkania z pewnym mężczyzną ? As buław, Cesarzowa, Król pucharów ---> JAK NAJBARDZIEJ Czy dojdzie do pocałunku na spotkaniu ? Świat, Umiarkowanie, Rydwan --- > TAK jednak nie jestem pewna (może to oznaczać zbyt wczesny pocałunek?) Dzięki z góry za pomoc Spotkanie odbędzie się na początku spokojnie, nieśmiało, bez rewelki, ale pocałunek zmieni obraz nudnego spotkania i będziesz zadowolona z obrotu sytuacji Cytuj
Grahanka Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Spotkacie się i będą też pocałunki, to własnie umiarkowanie często pokazuje obdarowanie się pocałunkami :-) Będzie bardzo miło :-) Cytuj
Arcan Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Spotkacie się co do pocałunków... no nie wiem..raczej nie Cytuj
Trida Napisano 15 Kwietnia 2015 Napisano 15 Kwietnia 2015 Czy do końca następnego tygodnia dojdzie do spotkania z pewnym mężczyzną ? As buław, Cesarzowa, Król pucharów Spotkacie się. Czy dojdzie do pocałunku na spotkaniu ?Świat, Umiarkowanie, Rydwan Ty bd chciała i możliwe, że bd próbowała coś robić w tym temacie jednak pocałunków nie będzie. Cytuj
Gość loveby Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Byliśmy dzisiaj 2h na spacerze. Miałam małe ciśnienie na pocałunki ale był chory więc ani z mojej strony ani z jego nic nie było... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi