Skocz do zawartości

Oceny(WERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Położyłam z ciekawości karty na sprawdziany mojego syna, bo trochę ich ma, poza tym nadrabia ze mną zaległości. Weryfikacja do końca tygodnia.

Jaką ocenę otrzyma z matematyki?

3 pucharów 8 pucharów Umiarkowanie - stawiam na ocenę dostateczną, może nawet z minusem

Jaką ocenę otrzyma z j.angielskiego?

Królowa Monet 7 mieczy Cesarz

wydaje mi się, że dostanie 4, a ja poczuje się oszukana, bo dziś dzwonił i mówił, że czuje, ze otrzyma 5-.

Jaką ocenę otrzyma z historii?

Głupiec Królowa Monet Sprawiedliwość

tu stawiam na coś pomiędzy 3 a 4

Jaką ocenę otrzyma z dyktanda z j.polskiego?

Rycerz Pucharów 10 mieczy Królowa Buław Król Monet

tu sama nie wiem,jest świetnie przygotowany, może 10 mieczy mówi o triumfie intelektu,licho wie

Napisano

Wydaje mi się że dyktando napisał z rezultatem bardzo dobrym:) a to 10 mieczy, no cóż może to dotyczy samego dyktanda, samej treści, może było 10 linijek tekstu, może 10 zdań, coś w ten deseń. Co do reszty się zgadzam:)

Gość Euterpe
Napisano

matematyka: biorąc pod uwagę 3 pucharów i i umiarkowanie, powiedziałaby, że dobrze, ale 8 pucharów oznacza powroty... Może więc napisze tak świetnie, że jeszcze będzie do tego wracał myślami :) Nie wiem, z jakiej oceny mógłby się ucieszyć: 3, 3+, 4, 4+, 5?

angielski: ściągał? Albo wybłaga u niej stopień ;P zaliczy; 4, 4+, 5

historia: tutaj też nie jest tak źle, ile włożył, tyle dostanie, ale martwi mnie ten głupiec... 3, 3+, 4, 4+

polski: tutaj najmniej bym się martwiła, powinien napisać najlepiej w porównaniu z pozostałymi przedmiotami ; 5

patrząc na wszystkie karty powinien pozaliczać wszystkie sprawdziany :)

Gość MaryjaMagdalena
Napisano (edytowane)

3 pucharów 8 pucharów Umiarkowanie - teraz z matmy to on jest w 8 kielichów, zakończy to w 3 kielichow i umiarkowaniu myślę że będzie to ocena między 3+, 4

Królowa Monet 7 mieczy Cesarz - bierze jakieś dodatkowe lekcje z angielskiego? Tu bym obstawiała mocną 4

Głupiec Królowa Monet Sprawiedliwość - sprawiedliwą do swojej wiedzy obstawiam 4+

Rycerz Pucharów 10 mieczy Królowa Buław Król Monet - chyba pomagasz mu w poprawnej ortografii? między 4 a 5

Edytowane przez MaryjaMagdalena
  • Maestro
Napisano

Z angielskiego ma zajęcia wyrównawcze w szkole i zauważyłam, że ostatnio nieźle mu idzie, z ortografii o dziwo, mimo stwierdzonej dysleksji jest całkiem niezły, wczoraj go przepytywałam i nie zrobił żadnego błędu ort. (ma to zapewne po mamuni:lol:). Z matematyki jest dobry, ale ostatnio z głupoty nałapał złe oceny i teraz go "wyprostowuję". Na te oceny czekam jakbym to ja te sprawdziany pisała;)

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Tak właśnie myślałam, że dodatkowe lekcje z angielskiego bierze i ze mamusia sprawdza ortografie hihi

Napisano

obstawiam 4

wydaje mi sie ze 4

tu tez 4

wydaje mi sie ze 5

Napisano

A on ma DYSLEKSJE czy DYSORTOGRAFIĘ ?...bo to dwie rózne rzeczy...

• Maestro
Napisano
A on ma DYSLEKSJE czy DYSORTOGRAFIĘ ?...bo to dwie rózne rzeczy...

Dysleksję.Wiem, że to dwie rożne rzeczy;)

Gość paulinqa123
Napisano

3 pucharów 8 pucharów Umiarkowanie - dostateczny 3

ocenę dobrą 4 (Cesarz)

myślę że wyższą niż sie spodziewa, możliwe że 4

tutaj mam wątpliwośći, moja peirwsza myśl była że pojdzie cos nie tak... i ty w buławowej bedziesz chciala działać, a Twój partner moze będzie chciał na pocieszenie coś kupić synowi ?

• Maestro
Napisano

Częściowa weryfikacja:

3 pucharów 8 pucharów Umiarkowanie - stawiam na ocenę dostateczną, może nawet z minusem

Dostał 3

tu sama nie wiem,jest świetnie przygotowany, może 10 mieczy mówi o triumfie intelektu,licho wie

Otrzymał 5;))

• Maestro
Napisano

Dalsza weryfikacja

wydaje mi się, że dostanie 4, a ja poczuje się oszukana, bo dziś dzwonił i mówił, że czuje, ze otrzyma 5-.

Dostał 5+ :)))

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Ostateczna weryfikacja:

Otrzymał 3+, ale mowił mi, że cos napisał i pani tego nie uznała, gdyby to uznała, to by dostał 4, może stąd ta królowa monet ze sprawiedliwością, że pani uznała, że na wyższą nie zasłużył.