Arcan Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Jutro mam urodziny:) Co mnie spotka pozytywnego w najbliższym czasie? (taki prezent ) kapłanka, księżyc, eremita Księżyc...może chodzi tutaj o moją pracę, albo o aktorstwo? Szczerze, to dziwne te karty Sam AW... Utrwalenie pozycji w pracy? Chyba,że jakiś romans Cytuj
Czarownica Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Moim zdaniem wyciszenie psychiczne jakieś, uspokojenie (takie dość spore, możliwe, że wynikające z dojrzenia do pewnych kwestii). Cytuj
Grahanka Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Będziesz miała proroczy sen dotyczący Twoich talentów artystycznych bądź ezoterycznych :-) Spełnienia marzeń Arcano! :-* Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Móglby sie los szarpnąć myślę, że się szarpnie:-))) dla mnie to karty pokazujące TWoje wyjście z cienia.... kapłanka jest niezauważalna, księżyc mówi o dużym, artystycznym talencie i eremita kroczy swoją wyznaczoną ścieżką... uznałabym te karty jako dobry znak, wskazówkę, że to jest Twoja droga, tu się realizujesz i sukces przyjdzie... jak mi księżyc się pokazuje, to dużo projektuje, więc może Tobie pokaże jakąś pracę twórczą... Cytuj
Arcan Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Napisano 19 Kwietnia 2015 zobaczymy jak to będzie...póki co przyjemność mi daje lenistwo:D Cytuj
Arcan Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Napisano 23 Kwietnia 2015 Weryfka Prawdopodobnie to: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/86777-ale-sie-zestresowalam.html ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2015 Maestro Napisano 23 Kwietnia 2015 WeryfkaPrawdopodobnie to: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/86777-ale-sie-zestresowalam.html ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca Właśnie weszłam w ten wątek, żeby to napisać,bo Ci akurat zinterpretowałam tamten;) Cytuj
adivino Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 No..te karty pasują do tej propozycji i jednak fałszywego alarmu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi