silver Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 Witam. Zawieruszyłam gdzieś nakrycie głowy. Zapytałam więc kart: Co się stało z moim nakryciem głowy? Cesarzowa, 2 Mieczy, 4 Buław Cesarzowa- krzesło, fotel 2 Mieczy- nie dostrzegasz, w ukryciu 4 Buław- odnajdzie się, ktoś przyniesie Co myślicie? Cytuj
Gość grimmoire Napisano 17 Kwietnia 2015 Napisano 17 Kwietnia 2015 obstawiam, że zostało gdzieś wygodnie ułożone, na wieszaku, krześle, w szafie być może przez kogoś innego, wygląda jakby było schowane gdzieś w domu Cytuj
silver Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Napisano 17 Kwietnia 2015 Dobrałam kartę i zapytałam gdzie konkretnie jest nakrycie głowy? 10 Monet -na pewno w domu. No to szukam Cytuj
h20kas Napisano 18 Kwietnia 2015 Napisano 18 Kwietnia 2015 wisi na wieszaku (haczyki) w Twojej szafie. Cytuj
Grahanka Napisano 18 Kwietnia 2015 Napisano 18 Kwietnia 2015 Jest w domu (4 buław), w Twojej (Cesarzowa) szafie, wisi na wieszaku (2 miecze). W ciemnym miejscu. Może wsadziłaś do rękawa któregoś płaszcza/kurtki który wisi w szafie? 10 denarów - precyzyjnie wykończone miejsce, możliwa ornamentyka, raczej drewniane. Powodzenia w szukaniu! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Kwietnia 2015 Maestro Napisano 18 Kwietnia 2015 Jest w domu, albo Twoim albo u mamy na co wskazuje karta Cesarzowej. Nie dostrzegasz go. W ten weekend go odnajdziesz. Czy mieszkasz sama? Bo wg mnie jest u kobiety, która mieszka samotnie (może Ty lub Twoja mama). Cytuj
Czarownica Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Hm... Odpowiadając na pytanie "co się stało" to moim zdaniem zostawiłaś w czyimś domu, u rodziny, znajomych;) Gdzie konkretnie jest ta rzecz 10 monet - obstawiałabym, że u rodziców. Cytuj
silver Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Napisano 19 Kwietnia 2015 Są 3 możliwości 1. W Pracy- to ostatnie miejsce, które pamiętam, to pomieszczenie socjalne 2. W domu ale nie kojarzę abym to wzięła, a w samochodzie nie ma. 3. W pracy w innym miejscu. W tym czasie nie byłam u rodziców Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi