Maestro Inez2503 Napisano 18 Kwietnia 2015 Maestro Napisano 18 Kwietnia 2015 1.Co trzeba odpuścić od siebie 4 monet 3 buław 7 mieczy snucie jakichś planów, kłamstwa, ukrywanie czegoś, tajemnice, zaborczość, zazdrość 2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Głupiec 10 buław odpowiedzialność za moje dziecko 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? 9 monet Giermek Monet 8 buław skupienie na materii, zarabianie pieniędzy, praca 4.Jak otoczenie wpływa na mnie Mag Giermek Kielichów czuje się fajnie, otoczenie uwodzicielskie jak widać 5.Co możesz i musisz dać innym? 8 mieczy Królowa Monet mam im zamknąć drogę do siebie i zając się sobą 6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? 2 buław 6 kielichów rozmyślania o powrocie do przeszłości? 7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji 9 mieczy Wisielec Słońce czeka mnie jeszcze trudny czas, ale jak widać dam sobie świetnie radę Cytuj
Gość grimmoire Napisano 18 Kwietnia 2015 Napisano 18 Kwietnia 2015 Jaki fajny rozkład :] 1.Co trzeba odpuścić od siebie 4 monet 3 buław 7 mieczy nie bać się zmian, ryzyka, nie skusić się na nieczyste zagrania "Umiarkować" 2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Głupiec 10 buław trzymać dziecko mocno, jak mężczyzna buławy na karcie (skojarzyło mi się z jakimś złym wpływem towarzystwa, kogoś innego, kto może mieć na niego zły wpływ) 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? 9 monet Giermek Monet 8 buław w pracy Ci się poszczęści, będziesz mieć do niej talent do niej i satysfakcję, wykorzystaj ) 4.Jak otoczenie wpływa na mnie Mag Giermek Kielichów różne rzeczy do zrobienia, różne drogi do wyboru, możliwości 5.Co możesz i musisz dać innym? 8 mieczy Królowa Monet będziesz wytyczać granice (Sprawiedliwość) 6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? 2 buław 6 kielichów wydaje mi się, że spojrzysz surowszym okiem na przeszłość, bardziej krytycznie (Sprawiedliwość) 7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji 9 mieczy Wisielec Słońce jeszcze trochę przed Tobą trudnych rzeczy do przepracowania, ale cierpliwość się opłaci :] Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 1.Co trzeba odpuścić od siebie 4 monet 3 buław 7 mieczy snucie jakichś planów, kłamstwa, ukrywanie czegoś, tajemnice, zaborczość, zazdrość trzymanie w sobie emocji, zaborczość, przestać oszukiwać samą siebie, i zacząć szukać nowych perspektyw, i troche odpuscic trzymanie wszystkiego na dystans, wyjśc na przeciw życiu 2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Głupiec 10 buław odpowiedzialność za moje dziecko radość życia, beztroskość, spontaniczność, dać sobie więcej miejsca na przyjemności i troche rzucić prace na drugi plan 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? 9 monet Giermek Monet 8 buław skupienie na materii, zarabianie pieniędzy, praca dochody, pogoń za pieniędzmi 4.Jak otoczenie wpływa na mnie Mag Giermek Kielichów czuje się fajnie, otoczenie uwodzicielskie jak widać otoczenie daje Ci chyba silną wole, uczy asertywności i przejmowania inicjatywy, a jednoczesnie uczy wrażliwosci 5.Co możesz i musisz dać innym? 8 mieczy Królowa Monet mam im zamknąć drogę do siebie i zając się sobą nie powinnas nikogo uwiązywać, trzymać przy sobie na siłe, skup się na sobie ale okazuj bliskim czułość, bądź też bardziej rzeczowa 6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? 2 buław 6 kielichów rozmyślania o powrocie do przeszłości? rozmowy nad wydarzeniami z przeszłości, nowe cele i plany do zrealizowania, nawiązanie porozumienia i podjęcie współpracy 7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji 9 mieczy Wisielec Słońce czeka mnie jeszcze trudny czas, ale jak widać dam sobie świetnie radę przestać odczuwać lęki i niepokoje, napięcia, troche sie odizloowac, skupić na sobie , pielęgnowć potrzebe wewnętrznej wolności i po prostu żyć Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Maja 2015 Autor Maestro Napisano 18 Maja 2015 weryfikacja 1.co trzeba odpuścić od siebie 4 monet 3 buław 7 mieczy snucie jakichś planów, kłamstwa, ukrywanie czegoś, tajemnice, zaborczość, zazdrość nie ukrywać prawdy, być szczerą w każdym przypadku 2,co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej głupiec 10 buław odpowiedzialność za moje dziecko tak jak pisałam odpowiedzialność za dziecko 3.co jest teraz moim największym nabytkiem? 9 monet giermek monet 8 buław skupienie na materii, zarabianie pieniędzy, praca zarabianie to prawda, nauka, skupienie się na swoich przyjemnościach - trochę dla siebie zrobiłam:) 4.jak otoczenie wpływa na mnie mag giermek kielichów czuje się fajnie, otoczenie uwodzicielskie jak widać otoczenie jest dla mnie przyjazne i serdeczne 5.co możesz i musisz dać innym? 8 mieczy królowa monet mam im zamknąć drogę do siebie i zając się sobą muszę mniej mówić, bardziej zachować klasę i dumę 6.co zacznie się w życiu wraz z nową fazą księżyca? 2 buław 6 kielichów rozmyślania o powrocie do przeszłości? powrót do przeszłości, chodzi o zmianę nastawienia do partnera na bardziej serdeczna i zyczliwą 7.lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji 9 mieczy wisielec słońce czeka mnie jeszcze trudny czas, ale jak widać dam sobie świetnie radę tu miałam troche nieprzyjemnych wydarzeń, ale dałam sobie radę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi