Arcan Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 Chciałam się wybrać do endokrynologa i ginekologa. Ze względu na napięty grafik w pracy postanowiłam iść prywatnie. Patrzę w cennik : 170 zł... <mdleje> Szczerze, aż zaczęłam wątpić czy powinnam się wybrać Myślę,że pójdę najpierw do internisty, bo jest po prostu tańszy... i stwierdzi, czy konieczny jest endokrynolog. Do ginekologa spróbuje poprzez NFZ dostać Jak pracuje moja tarczyca? głupiec, 7 kijów, król denarów Scheisse... król denarów to może być endokrynolog... 7 kijów... Ogólnie jest ok.. mogą być małe problemy...ale wydaje mi się,że łatwo będzie je pokonać Jaki jest ogólny stan mojego organizmu? (na co powinnam zwrócić uwagę)? 9 kijów, paź kijów, 8 mieczy broni się przed czymś...ale przed czym? chyba,że w kartach wyszły choroby niecielesne :/ W czwartek, albo piątek dam znać... Pójdę do internisty...50 zł przeboleje... Cytuj
Grahanka Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 1. Jak pracuje moja tarczyca? głupiec, 7 kijów, król denarów Tak, należy zwrócić uwagę na układ hormonalny. Ale to będzie jakiś bardziej złożony problem. 2. Jaki jest ogólny stan mojego organizmu? (na co powinnam zwrócić uwagę)? 9 kijów, paź kijów, 8 mieczy Dwukrotnie karty pokazały, że Twój organizm nie przyswaja żelaza. Myślę, że możesz mieć dolegliwości z wątrobą, trzustką. Pytanie: jadasz mięso? Wygląda na to, że głównie stawiasz na nabiał: sery, mleko, jaja i pochodne (lub na odwrót). I: czy Ty czasami nie chrypisz? Masz taki głos z natury czy częste przewlekłe infekcje krtani? Jakieś ubytki stomatologiczne. Pozdrawiam, Graha Cytuj
Arcan Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Napisano 19 Kwietnia 2015 jem mięso... Ostatnio jadam za dużo słodyczy Ubytki stomatologiczne +bruksizm Moje ciało i dusza to śmietnik... :/ Nie mam tylko kasy,żeby je ogarnąć Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 19 Kwietnia 2015 Napisano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak dla mnie to nie widzę tutaj problemów hormonalnych. 1 co mi się nasunęło, to przewlekła choroba wieku dziecięcego - GŁUPIEC Poza Tym, 7 buław + Król denarów, pokazują mi dosłownie to jak to ujęłaś " śmietnik" i nieprawidłową przemianę, metabolizm nie teges.. możesz czuć się taka "ciężka" Nie masz aby problemów ze skokiem ciśnienia i bólami głowy? Jaki jest ogólny stan mojego organizmu? (na co powinnam zwrócić uwagę)? 9 kijów, paź kijów, 8 mieczy - dużo toksyn, nie zdziwiłabym się, gdybyś chodziła osowiała i senna jakby brakowało Ci energii do życia. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez MaryjaMagdalena Cytuj
Arcan Napisano 24 Kwietnia 2015 Autor Napisano 24 Kwietnia 2015 Wygląda na to,że tarczyca jest ok...Dostałam wyniki badań FT4-1,55 TSH-1,05 ATPO-16,53 Prolaktyna-7,71 jak tak patrzę w necie to wszystko jest w normie o_O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi