Skocz do zawartości

Czy zna się ktoś na zdrowiu?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałam się wybrać do endokrynologa i ginekologa. Ze względu na napięty grafik w pracy postanowiłam iść prywatnie. Patrzę w cennik : 170 zł... <mdleje> Szczerze, aż zaczęłam wątpić czy powinnam się wybrać :D Myślę,że pójdę najpierw do internisty, bo jest po prostu tańszy... i stwierdzi, czy konieczny jest endokrynolog. Do ginekologa spróbuje poprzez NFZ dostać

Jak pracuje moja tarczyca?

głupiec, 7 kijów, król denarów

Scheisse... król denarów to może być endokrynolog... 7 kijów... Ogólnie jest ok.. mogą być małe problemy...ale wydaje mi się,że łatwo będzie je pokonać

Jaki jest ogólny stan mojego organizmu? (na co powinnam zwrócić uwagę)?

9 kijów, paź kijów, 8 mieczy

broni się przed czymś...ale przed czym? chyba,że w kartach wyszły choroby niecielesne :/

W czwartek, albo piątek dam znać... Pójdę do internisty...50 zł przeboleje...

Napisano

1. Jak pracuje moja tarczyca?

głupiec, 7 kijów, król denarów

Tak, należy zwrócić uwagę na układ hormonalny. Ale to będzie jakiś bardziej złożony problem.

2. Jaki jest ogólny stan mojego organizmu? (na co powinnam zwrócić uwagę)?

9 kijów, paź kijów, 8 mieczy

Dwukrotnie karty pokazały, że Twój organizm nie przyswaja żelaza.

Myślę, że możesz mieć dolegliwości z wątrobą, trzustką.

Pytanie: jadasz mięso? Wygląda na to, że głównie stawiasz na nabiał: sery, mleko, jaja i pochodne (lub na odwrót).

I: czy Ty czasami nie chrypisz? Masz taki głos z natury czy częste przewlekłe infekcje krtani?

Jakieś ubytki stomatologiczne.

Pozdrawiam,

Graha

Napisano

jem mięso... Ostatnio jadam za dużo słodyczy :D

Ubytki stomatologiczne +bruksizm

Moje ciało i dusza to śmietnik... :/ Nie mam tylko kasy,żeby je ogarnąć

Gość MaryjaMagdalena
Napisano (edytowane)

Jak dla mnie to nie widzę tutaj problemów hormonalnych.

1 co mi się nasunęło, to przewlekła choroba wieku dziecięcego - GŁUPIEC

Poza Tym, 7 buław + Król denarów, pokazują mi dosłownie to jak to ujęłaś " śmietnik" i nieprawidłową przemianę, metabolizm nie teges.. możesz czuć się taka "ciężka" Nie masz aby problemów ze skokiem ciśnienia i bólami głowy?

Jaki jest ogólny stan mojego organizmu? (na co powinnam zwrócić uwagę)?

9 kijów, paź kijów, 8 mieczy - dużo toksyn, nie zdziwiłabym się, gdybyś chodziła osowiała i senna jakby brakowało Ci energii do życia.

Edytowane przez MaryjaMagdalena
Napisano

Wygląda na to,że tarczyca jest ok...Dostałam wyniki badań

FT4-1,55

TSH-1,05

ATPO-16,53

Prolaktyna-7,71

jak tak patrzę w necie to wszystko jest w normie o_O