Gość scalii Napisano 20 Kwietnia 2015 Napisano 20 Kwietnia 2015 Tarot - król buław, świat sytuacja obecna, dziewiątka kielichów, dwójka monet,najbliższa sytuacja cesarzowa, siódemka kielichów i podsumowanie 10 kielichów stawiało w necie a moje pytanie co przyniesie dalej życie....
Czarownica Napisano 20 Kwietnia 2015 Napisano 20 Kwietnia 2015 Wyjaśniłam Ci krok po kroku co i jak, a Ty wklejasz to samo i tak samo bez sensu, bez zapoznania się absolutnie z żadnym z wklejonych przeze mnie linków. Nauka stawiania kart nie polega na tym, że wyciągniesz sobie karty z neta, nic nie wiedząc o tarocie i nie mając jakichkolwiek chęci, by w ogóle się dowiedzieć. Byle tylko od kogoś wydębić odpowiedź, a samej od siebie nic nie dać... Jeśli chcesz się uczyć tarota, to masz na forum wskazane wszystkie kroki. Jeśli nie chcesz, to nie zawracaj głowy internetowymi kartami bez pozycji, poprawnego pytania i własnej interpretacji, tylko zostań przy prośbach o wróżbę od osób, które chcą się kartami zajmować i wiedzą jak to robić.
Rekomendowane odpowiedzi