silver Napisano 20 Kwietnia 2015 Napisano 20 Kwietnia 2015 Jak przebiegnie spotkanie? Koło Fortuny-może wydarzyć się coś niespodziewanego lub reakcja pani na mnie będzie nie oczekiwana- oczekuję opr. Paź Buław-to ja lub przyspieszenie spraw, pani będzie mnie ponaglała Królowa Monet-to ona lub karta mówi uwierz w siebie i włóż w to jak najwięcej pracy-będzie dobrze Cytuj
silver Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Napisano 21 Kwietnia 2015 Ok mam się spotkać z promotorką mojej pracy magisterskiej. Długo u niej nie byłam. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzuci, bo czasu na napisanie niewiele a mam mało napisane.Strasznie się obawiam tego spotkania. Cytuj
bimba Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 wedlug mnie bedzie dobrze, inaczej niz sie spodziewasz, nie taki diabel straszny jak go maluja Promotorka wyrozumiala kobieta zainspiruje i pobudzi do pisania, bedzie zapal do pracy co z nim zrobisz zalezy od Ciebie Cytuj
Arcan Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 każe Ci poprawić pracę i przyjść znowu Cytuj
Grahanka Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 Dzięki temu spotkaniu prace pójdą do przodu, to Cie ucieszy. Generalnie powinno być dobrze. To Ty będziesz musiała się więcej przed nią produkować. Przygotuj się, bo w tym paziu buław zostaniesz oceniona na niezorganizowaną, a Twoja wypowiedź może być słowotokiem, który pani promotor odbierze jako improwizację. Mimo wszystko potraktuje Cie rzetelnie i będzie chciała Ci pomóc, nawiąże współpracę. Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 wydarzenie nie będą zależeć od Ciebie pokazałaś się w giermku buław - jesteś zapalona do działania, coś robisz w tym kierunku królowa monet to Twoja promotorka - może coś Ci doradzi, będzie wyrozumiała Cytuj
Trida Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Jak przebiegnie spotkanie?Koło Fortuny Paź Buław Królowa Monet Oj widać Twój stres i niezadowolenie Pani... Wydaje mi się, że możesz dostać lekki opr. Pani też uniesie się niejako "dumą", pokaże lekko swoją wyższość nad sytuacją. Poczujesz się po nim trochę głupio i niezręcznie. Cytuj
silver Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Napisano 26 Kwietnia 2015 Ojej Trida no się zmartwiłam Okropnie się obawiam, że mnie nie dopuści do obrony. Cytuj
adivino Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Gdyby to koło było na końcu, to powiedziałbym, że będziesz musiała przyjść jeszcze raz, ale skoro jest na początku, to sprawa pójdzie niespodziewanie łatwo i dobrze. Cytuj
silver Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Napisano 26 Kwietnia 2015 Oby tak było adivino bo i tak umieram ze strachu. We wrześniu miałam operację i trochę się podłamałam, odkładałam pisanie na później aż było bardzo późno no i klops jak nie obronię się do końca czerwca to po studiach Wiem, że sama sobie na to zapracowałam. No cóż zobaczymy we wtorek co będzie na pewno Wam napiszę . Dziękuję Cytuj
Czarownica Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 jak nie obronię się do końca czerwca to po studiach Hmmm, mało znam osób, które by jakoś straszliwie cisnęły na obronę koniecznie w czerwcu, większość woli to zrobić w terminie późniejszym (lipiec albo wrzesień), więc ta panika wydaje się być niezasadna, chyba, że koliduje Ci z czymś innym (np egzamin na doktoranckie, albo aplikacja?) W świetle tych kart wydaje mi się, że wręcz najlepsze możliwe rozwiązanie Ci zaproponuje promotorka. I to może być właśnie np sugestia przełożenia obrony. Ale zdecydowanie niewynikająca ze złej woli. Ogólnie moim zdaniem kobieta Ci pójdzie na rękę. Cytuj
silver Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Napisano 26 Kwietnia 2015 Na uczelni w regulaminie jest zapis, że student ma rok na obronę od skreślenia go z listy studentów. Rok mija dokładnie 30.06 więc zgodnie z regulaminem muszę się obronić. Może promotorka coś wymyśli na pewno zna regulamin. Dzięki za słowa otuchy. Cytuj
Czarownica Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Aaa, czyli to już TEN termin, dzięki za wyjaśnienie. Skoro tak, to moim zdaniem zatem ona jakoś weźmie Cię w obroty(Koło), byś się sprężyła. Cytuj
silver Napisano 28 Kwietnia 2015 Autor Napisano 28 Kwietnia 2015 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Na spotkaniu byłam. Pani promotor była w bardzo dobrym humorze choć zaznaczyła, że najważniejsze jest to co jest w pracy na piśmie. powiedziała, że jest późno ale zależy ode mnie czy dam radę bo ona jak najbardziej pomoże. No to koło czas puścić w ruch i pisać, pisać i dać radę Właściwie każda interpretacja była zgodna z rzeczywistością. Jeszcze raz Wam dziękuję. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi