agaMAJ Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Stresa mam. Jak uda się impreza, którą niedługo bedę organizować? Dwa denary--Koło--As Buław kasy pójdzie i bedzie wiele wahania ale ogólnie powinno wszystko obrócić się na dobre, chyba, że w tym asie wszystko pójdzie się rąbać... Cytuj
Trida Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Stresa mam. Jak uda się impreza, którą niedługo bedę organizować?Dwa denary--Koło--As Buław Oj tak, kasa pójdzie początkowo bezie trochę nudno i sztywno ale z czasem impreza się rozkręci Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Fajna impreza choć kosztowna nie wiem czy planujesz tańce ale w kole + asie pałek widzę tańcowanie Udanej imprezy. Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Napisano 21 Kwietnia 2015 To komunia Młodej. Zamiast wynająć sale lub chociaż catering wzięłam wszystko "na klate" i teraz jak entuzjazm z odważnej decyzji minął, zaczynam się bać ;D Cytuj
pretoria Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 No fakt, wydasz kasiorki... Będzie fajnie, widać zapał i dużą aktywnośc Cytuj
Grahanka Napisano 22 Kwietnia 2015 Napisano 22 Kwietnia 2015 2 denarów często pokazuje rozrzutność, wydawane na rozrywkę, nawet z kredytem. Koło fortuny to wydarzenie jakie się szykuje - impreza się rozkręci bardzo pozytywnie, będziesz zadowolona, goście też. Powodzenia! Cytuj
Arcan Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 po 2 denarach bym powiedziała,że tak sobie... może coś w tym asie ruszy... ale ogólnie tak sobie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi