Iwka78 Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Ponieważ sprzedaż moich produktów nie idzie na polskim portalu, to wystawiłem się na zagranicznym. I tu zadałam pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że coś sprzedam w ciągu 2 tygodni od zamieszczenia oferty? Rydwan, kapłanka, król pucharów (i tu głupia ciągnęlam dalej...) 5 pucharów + 9 denarow Powiedziałabym, że sprzedaż się ruszy i sprzedam szybciej niż te 2 tygodnie. Nie wiem jak tutaj interpretować kaplankę? Mam nadzieje, że ona minutach niczego nie opóźnia:( może 5 pucharów i dobrane do niej denary mówią o końcu moich rozczarowań? Jak to widzicie? Dziękuje. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Sprzedadzą się głównie te produkty po których najmniej tego się spodziewasz. Sprzedaż rusZy i nie będzie zle;) Cytuj
Arcan Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 poprzez trudności do gwiazd będzie dobrze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Kwietnia 2015 Maestro Napisano 23 Kwietnia 2015 Ktoś się zainteresuje większą ilością produktów, nastawisz się na niemały zysk, w efekcie kupi jednak mniej. Cytuj
Grahanka Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 Rydwan to krok do przodu - otwarcie się na nowe możliwości (wyjście do klienta zagranicznego). Kapłanka utwierdza w tym posunięciu - Twoje ukryte produkty wyjdą w świat. Dalsze karty to wyczekiwanie, nie będzie sprzyjać interesom. Musisz ryzykować i działać, postaw na dodatkową reklamę dla potencjalnych klientów, a wtedy uzyskasz dochód. Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 nie widzę tego... obstawiam bardziej to, że zrezygnujesz Cytuj
Reina Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Zgadzam się z LunaSol, ale pomyślałam sobie, że może nastąpi małe przebranżowienie, w tym sensie, że zaczną Ci się sprzedawać te z Twoich produktów, które służą do jakiejś pomocy innym i pożegnasz się z pierwotnym profilem swojego sklepu. Może to będzie coś w rodzaju ziół na uspokojenie, albo artykuły dla matek. Kapłanka po za tym zawsze kojarzyła mi się z... proszkiem do prania Mogłabyś napisać, jaki charakter ma Twój asortyment? Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Napisano 25 Kwietnia 2015 Projektuje tkaniny i szyje z tych tkanin poduszki dekoracyjne:) Cytuj
Reina Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Projektuje tkaniny i szyje z tych tkanin poduszki dekoracyjne:) To żem trafiła Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Kwietnia 2015 Autor Napisano 25 Kwietnia 2015 No żeś trafiła;)))))))))))) Ale za to obie mamy fajną sobotę Cytuj
Taya Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Obawiam się, że nie sprzedają się (albo sprzeda się bardzo mało). Karty interpretuję jako "nie tędy droga". Rydwan, Kapłanka i Król Pucharów (z jednej strony wyrwanie do przodu, z drugiej pozostawanie w cieniu i jeszcze król, który okazuje uczucie, ale czy zajmuje się zakupami?), kłócą się ze sobą, stąd niezadowolenie w 5 pucharów. Z drugiej strony rozkład kończy się 9 denarów, więc przynajmniej częściową satysfakcją. Cytuj
Trida Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że coś sprzedam w ciągu 2 tygodni od zamieszczenia oferty?Rydwan, kapłanka, król pucharów (i tu głupia ciągnęlam dalej...) 5 pucharów + 9 denarow. Wiesz co sprzedaż coś, ale nie bd to też taki odzew jaki byś chciała. Sprzedaż na pewno więcej niż na polskim portalu ale to też nie to, czego chcesz, czego oczekujesz. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Napisano 26 Kwietnia 2015 mówiąc szczerze, to i ja tutaj tej sprzedaży nie widzę...:-(((( 1 Cytuj
adivino Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Kapłanka wstrzymuje rydwan. Coś dalej jest nie tak. Gdy będziesz całkiem rozczarowana, ktoś coś kupi, ale nie widzę fajnej przyszłości w tym. Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 ***WERYFIKACJA*** nie widzę tego... obstawiam bardziej to, że zrezygnujesz No niestety... Jedna wielka klapa... Nic nie sprzedałam... i jestem podłamana... może to nie moja droga i tyle... Dziękuję wszystkim:-) Cytuj
Taya Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Głowa do góry, jak nie drzwiami, to oknem. Może uderz na targi rękodzieła, konwenty? Albo sam produkt trochę zmień, np. legowiska dla kotów, poduszki stylizowane na inną epokę, wyszywane inicjały? Spróbuj rozkładu na nową drogę sprzedaży, albo zmianę kosmetyczną produktu. Cytuj
Gość Luna9 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 9 monet kojarzy sie mi z pieknym strojem - wiesz jak ida spodnice, sukienki, a jak jeszcze z pieknych tkanin...w sklepach tego jak na lekarstwo, to online idzie i tu to moze byc dla Ciebie strzal w 9 monet :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi