bimba Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 Moj wspolokator to zlosliwy koles, od czasu do czasu straszy mnie wyprowadzka, ostatnio mowil ze wyprowadzi sie w marcu. Teraz jest sprawa na ostrzu noza, bo jest duzy rachunek za prad. Powiedzial ze jak wylacza prad to on zaraz sie wyprowadza (kwestia ok. tygodnia) diabel, ksiezyc, 7 denarow - typowa sciema zeby narobic mi stracha, ale 7 denarow pokazuje ze taki plan jest w dlugoterminowej perspektywie. Czy w takim razie wyniesie sie do czerwca? (byloby mi nie na reke przed czerwcem) krol bulaw, 3 pucharow, 8 bulaw z jednej strony skojarzenia mam takie ze bedzie zbyt zajety zabawa i romansowaniem zeby brac sie za przeprowadzke, z drugiej strony 8 bulaw do duze przyspieszenie i nieco nieobliczalnosci. Jak myslicie? Cytuj
Gość Noa20 Napisano 21 Kwietnia 2015 Napisano 21 Kwietnia 2015 W najbliższym czasie się nie wyprowadzi ale w czerwcu może już go nie być. Jakiś narwany ten koleś. Cytuj
bimba Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Napisano 21 Kwietnia 2015 no narwany, napiete stosunki mamy a on nie stroni od uzywek, ale tez nie lubi zmian Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Kwietnia 2015 Napisano 22 Kwietnia 2015 diabel, ksiezyc, 7 denarow Karty bardzo dobrze pokazały jego uzależnienie i to może ze to jest powód jego reakcji. Kasę musi miec na uzywki a nie na rachunki będzie wiec kombinował jak się wymigać od zapłacenia rachunku za prąd. krol bulaw, 3 pucharow, 8 bulaw Może się przenieść do jakiegoś kolegi albo bedzie unikał tematu płatności Zabezpiecz się w jakiś sposób, żebyś potem sama nie musiała płacić rachunku. Cytuj
Czarownica Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie wyprowadzi się teraz, dokładnie, ściemnia, bo jest po...walony, obecnie nawet nie miałby dokąd, a poza tym to on nie ma kasy na chwilę obecną, że tak powiem - jest w dupie, więc jedyne co mu zostaje to nerwowe miotanie się. Do czerwca może hm... zacząć wybywać sporo z mieszkania, nie wiem czy się faktycznie wyniesie, to możliwe, w każdym razie jak napisała arachnea - do jakiś znajomych zapewne. No i racja - zabezpiecz się jakoś koniecznie, żeby nie wybył w połowie miesiąca zostawiając Cię samą z rachunkiem. Cytuj
Trida Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 Powiedzial ze jak wylacza prad to on zaraz sie wyprowadza (kwestia ok. tygodnia)diabel, ksiezyc, 7 denarow Onmyśli o tym owszem ale nie za prędko mu do wyprowadzki. Wg mnie ma jakieś profity z mieszkania z Tobą. Poza tym on ma chyba wewnętrzną satysfakcję z tego, ze może Cię pognębić O_O Czy w takim razie wyniesie sie do czerwca? (byloby mi nie na reke przed czerwcem)krol bulaw, 3 pucharow, 8 bulaw Hmm... Jakoś sama nie wiem... Przed czerwcem raczej nie. Sama wyprowadzka nastąpi dość szybko, niemalże z dnia na dzień. Coś go rzeczywiście zdenerwuje, skończy się zabawa i 'ślizganie' i zawinie manatki jak zaczną się większe problemy. Cytuj
Arcan Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 Nie wyprowadzi się. Ale wyszedł jako diabeł...to krętacz i manipulant... uważaj na niego,żeby Ci jakiegoś numeru na koniec nie wyciął Cytuj
Lena75 Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 Czy w takim razie wyniesie sie do czerwca? (byloby mi nie na reke przed czerwcem)krol bulaw, 3 pucharow, 8 bulaw Wyprowadzi sie i mozliwe ze nagle. 1 Cytuj
bimba Napisano 9 Maja 2015 Autor Napisano 9 Maja 2015 wyprowadza się właśnie, jak wróciłam z majówki zaskoczył mnie decyzją, po początkowych zawirowaniach aktualnie jesteśmy dogadani i nawet mu pomagam trochę w wynoszeniu manatków 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi