Skocz do zawartości

czy współlokator wyprowadzi sie do czerwca? 3 karty(ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moj wspolokator to zlosliwy koles, od czasu do czasu straszy mnie wyprowadzka, ostatnio mowil ze wyprowadzi sie w marcu.

Teraz jest sprawa na ostrzu noza, bo jest duzy rachunek za prad.

Powiedzial ze jak wylacza prad to on zaraz sie wyprowadza (kwestia ok. tygodnia)

diabel, ksiezyc, 7 denarow - typowa sciema zeby narobic mi stracha, ale 7 denarow pokazuje ze taki plan jest w dlugoterminowej perspektywie.

Czy w takim razie wyniesie sie do czerwca? (byloby mi nie na reke przed czerwcem)

krol bulaw, 3 pucharow, 8 bulaw z jednej strony skojarzenia mam takie ze bedzie zbyt zajety zabawa i romansowaniem zeby brac sie za przeprowadzke, z drugiej strony 8 bulaw do duze przyspieszenie i nieco nieobliczalnosci.

Jak myslicie?

Napisano

W najbliższym czasie się nie wyprowadzi ale w czerwcu może już go nie być.

Jakiś narwany ten koleś.

Napisano

no narwany, napiete stosunki mamy a on nie stroni od uzywek, ale tez nie lubi zmian

Gość SooYoung
Napisano

diabel, ksiezyc, 7 denarow

Karty bardzo dobrze pokazały jego uzależnienie i to może ze to jest powód jego reakcji.

Kasę musi miec na uzywki a nie na rachunki będzie wiec kombinował jak się wymigać od zapłacenia rachunku za prąd.

krol bulaw, 3 pucharow, 8 bulaw

Może się przenieść do jakiegoś kolegi albo bedzie unikał tematu płatności

Zabezpiecz się w jakiś sposób, żebyś potem sama nie musiała płacić rachunku.

Napisano

Nie wyprowadzi się teraz, dokładnie, ściemnia, bo jest po...walony, obecnie nawet nie miałby dokąd, a poza tym to on nie ma kasy na chwilę obecną, że tak powiem - jest w dupie, więc jedyne co mu zostaje to nerwowe miotanie się.

Do czerwca może hm... zacząć wybywać sporo z mieszkania, nie wiem czy się faktycznie wyniesie, to możliwe, w każdym razie jak napisała arachnea - do jakiś znajomych zapewne.

No i racja - zabezpiecz się jakoś koniecznie, żeby nie wybył w połowie miesiąca zostawiając Cię samą z rachunkiem.

Napisano
Powiedzial ze jak wylacza prad to on zaraz sie wyprowadza (kwestia ok. tygodnia)

diabel, ksiezyc, 7 denarow

Onmyśli o tym owszem ale nie za prędko mu do wyprowadzki.

Wg mnie ma jakieś profity z mieszkania z Tobą. Poza tym on ma chyba wewnętrzną satysfakcję z tego, ze może Cię pognębić O_O

Czy w takim razie wyniesie sie do czerwca? (byloby mi nie na reke przed czerwcem)

Hmm... Jakoś sama nie wiem... Przed czerwcem raczej nie. Sama wyprowadzka nastąpi dość szybko, niemalże z dnia na dzień. Coś go rzeczywiście zdenerwuje, skończy się zabawa i 'ślizganie' i zawinie manatki jak zaczną się większe problemy.

Napisano

Nie wyprowadzi się. Ale wyszedł jako diabeł...to krętacz i manipulant... uważaj na niego,żeby Ci jakiegoś numeru na koniec nie wyciął

Napisano

Wyprowadzi sie i mozliwe ze nagle.

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

wyprowadza się właśnie, jak wróciłam z majówki zaskoczył mnie decyzją, po początkowych zawirowaniach aktualnie jesteśmy dogadani i nawet mu pomagam trochę w wynoszeniu manatków :D

• Lubię to! 1