Skocz do zawartości

Czy spotkam kogoś ciekawego na koncercie? (ZWERYFIKOWANY)

Reina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W przyszłym tygodniu idę zupełnie sama na wydarzenie, które mnie interesuje, artystyczna atmosfera bardzo sprzyja rozmowom.

Pytanie: czy poznam kogoś (płeć nieistotna, miałam na uwadze także kobiety), z kim jest szansa nawiązać jakąś znajomość?

As Buław + 2 Kielichy + 7 Kielichów

Pierwsze skojarzenie: dostanę zaproszenie na alkoholowe after party, co w sumie jest wielce prawdopodobne :lol:

Ale tak, myślę, że mogę kogoś poznać i wydaje mi się, że to ja pierwsza zacznę rozmowę. Niepokoi mnie 7 Kielichów, z jednej strony to piękna karta, ale może oznaczać równie dobrze fantazję, artystyczne uzdolnienia (może nawiązuje do abstrakcyjnych rozmów o sztuce właśnie?), jak i życie marzeniami, błędne koncepcje i iluzje... Uparcie tkwi mi w głowie myśl, że znajomość przeniesie się w nieco wirtualny świat - rozmowy na czacie lub sms'y (ale wydaje mi się, że wtedy pojawiłoby się też np. 8 buław).

Ewentualnie, jeśli będzie to mężczyzna, może się skończyć szybką, przelotną randką bez zobowiązań :ysz:

Przepraszam, jeśli piszę głupoty, ale minęło sporo czasu, odkąd miałam w rękach karty i muszę zacząć od nowa.

Napisano

Poznasz, będzie Wam się fajnie rozmawiało i bardzo przyjemnie spędzisz czas, jednak będzie to taka znajomość bez zacieśniania więzów, taka w ramach carpe diem - jest alko, jest klimacik, może będzie też dodanie się na fejsie czy gdzieś do znajomych, ale takie to lekkie i bardziej "jednorazowe", że tak powiem;)

Napisano
Poznasz, będzie Wam się fajnie rozmawiało i bardzo przyjemnie spędzisz czas, jednak będzie to taka znajomość bez zacieśniania więzów, taka w ramach carpe diem - jest alko, jest klimacik, może będzie też dodanie się na fejsie czy gdzieś do znajomych, ale takie to lekkie i bardziej "jednorazowe", że tak powiem;)

Dziękuję ślicznie :)

Napisano
Pytanie: czy poznam kogoś (płeć nieistotna, miałam na uwadze także kobiety), z kim jest szansa nawiązać jakąś znajomość?

Uważam podobnie jak Corna - poznasz kogoś ale bezie to raczej takie o jednorazowe spotkanie. Nawet mam wątpliwości, czy za jakiś czas jak spotkasz tą personę na ulicy czy powie Ci "cześć".

Ale zabawa wg mnie ogólnie bezie fajna :usmiech_na:

Napisano
W przyszłym tygodniu idę zupełnie sama na wydarzenie, które mnie interesuje, artystyczna atmosfera bardzo sprzyja rozmowom.

poznasz kogoś i miło spędzisz czas. Też pomyślałam o after party. Nawiążesz z kimś świetny kontakt i wiele bedziecie mieli sobie do powiedzenia, wiele tematów. Pytasz o to, czy na tej imprezie cos sie wydarzy, ale sądzę , ze po jakimś czasie kontakt znów będzie.

Gość Euterpe
Napisano

tak, pojawi się na to szansa (as buław + 2 pucharów) i pewnie ją wykorzystasz. Będziesz bardzo z tego zadowolona, może będziesz nadawać na tych samych falach :)

Napisano

Jeżeli sama wyjdziesz z inicjatywą (as buław), tj. zagadasz do kogoś sympatycznie wyglądającego, lub wyświadczysz drobną przysługę (suma Sprawiedliwość), wyniknie z tego miła znajomość. 7 kielichów może oznaczać, że tym jednym kontaktem poznasz więcej osób. 7 kielichów to też osoba dbająca o wygląd, spędzająca czas przed lustem.

Napisano

Spotkasz kogoś fajnego, miło spędzicie czas, będziecie mieli na wiele tematów do pogadania.

Napisano

Weryfikacja:

Nie poszłam! :(

Odebrałam swojego kota po operacji i zachowuje się, jakby napompowali ją najprzedniejszym bimbrem w okolicy... Nie miałam serca wychodzić, bo plączą się jej łapki i wpada na przedmioty... Nie wiedziałam, że tak jest po narkozie.

• Lubię to! 1
Napisano

No tak, standardowo... Wybieganie z pytaniem przed faktyczne zdarzenie, bo nam się wydaje, że nastąpi i później takie kwiatki;)

Zdrowia dla kotki!