Reina Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 W przyszłym tygodniu idę zupełnie sama na wydarzenie, które mnie interesuje, artystyczna atmosfera bardzo sprzyja rozmowom. Pytanie: czy poznam kogoś (płeć nieistotna, miałam na uwadze także kobiety), z kim jest szansa nawiązać jakąś znajomość? As Buław + 2 Kielichy + 7 Kielichów Pierwsze skojarzenie: dostanę zaproszenie na alkoholowe after party, co w sumie jest wielce prawdopodobne Ale tak, myślę, że mogę kogoś poznać i wydaje mi się, że to ja pierwsza zacznę rozmowę. Niepokoi mnie 7 Kielichów, z jednej strony to piękna karta, ale może oznaczać równie dobrze fantazję, artystyczne uzdolnienia (może nawiązuje do abstrakcyjnych rozmów o sztuce właśnie?), jak i życie marzeniami, błędne koncepcje i iluzje... Uparcie tkwi mi w głowie myśl, że znajomość przeniesie się w nieco wirtualny świat - rozmowy na czacie lub sms'y (ale wydaje mi się, że wtedy pojawiłoby się też np. 8 buław). Ewentualnie, jeśli będzie to mężczyzna, może się skończyć szybką, przelotną randką bez zobowiązań Przepraszam, jeśli piszę głupoty, ale minęło sporo czasu, odkąd miałam w rękach karty i muszę zacząć od nowa. Cytuj
Czarownica Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisano 23 Kwietnia 2015 Poznasz, będzie Wam się fajnie rozmawiało i bardzo przyjemnie spędzisz czas, jednak będzie to taka znajomość bez zacieśniania więzów, taka w ramach carpe diem - jest alko, jest klimacik, może będzie też dodanie się na fejsie czy gdzieś do znajomych, ale takie to lekkie i bardziej "jednorazowe", że tak powiem;) Cytuj
Reina Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Napisano 23 Kwietnia 2015 Poznasz, będzie Wam się fajnie rozmawiało i bardzo przyjemnie spędzisz czas, jednak będzie to taka znajomość bez zacieśniania więzów, taka w ramach carpe diem - jest alko, jest klimacik, może będzie też dodanie się na fejsie czy gdzieś do znajomych, ale takie to lekkie i bardziej "jednorazowe", że tak powiem;) Dziękuję ślicznie Cytuj
Trida Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Pytanie: czy poznam kogoś (płeć nieistotna, miałam na uwadze także kobiety), z kim jest szansa nawiązać jakąś znajomość?As Buław + 2 Kielichy + 7 Kielichów Uważam podobnie jak Corna - poznasz kogoś ale bezie to raczej takie o jednorazowe spotkanie. Nawet mam wątpliwości, czy za jakiś czas jak spotkasz tą personę na ulicy czy powie Ci "cześć". Ale zabawa wg mnie ogólnie bezie fajna Cytuj
emilr Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 W przyszłym tygodniu idę zupełnie sama na wydarzenie, które mnie interesuje, artystyczna atmosfera bardzo sprzyja rozmowom. Pytanie: czy poznam kogoś (płeć nieistotna, miałam na uwadze także kobiety), z kim jest szansa nawiązać jakąś znajomość? As Buław + 2 Kielichy + 7 Kielichów poznasz kogoś i miło spędzisz czas. Też pomyślałam o after party. Nawiążesz z kimś świetny kontakt i wiele bedziecie mieli sobie do powiedzenia, wiele tematów. Pytasz o to, czy na tej imprezie cos sie wydarzy, ale sądzę , ze po jakimś czasie kontakt znów będzie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 tak, pojawi się na to szansa (as buław + 2 pucharów) i pewnie ją wykorzystasz. Będziesz bardzo z tego zadowolona, może będziesz nadawać na tych samych falach Cytuj
Taya Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Jeżeli sama wyjdziesz z inicjatywą (as buław), tj. zagadasz do kogoś sympatycznie wyglądającego, lub wyświadczysz drobną przysługę (suma Sprawiedliwość), wyniknie z tego miła znajomość. 7 kielichów może oznaczać, że tym jednym kontaktem poznasz więcej osób. 7 kielichów to też osoba dbająca o wygląd, spędzająca czas przed lustem. Cytuj
adivino Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Spotkasz kogoś fajnego, miło spędzicie czas, będziecie mieli na wiele tematów do pogadania. Cytuj
Grahanka Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Tak, poznasz. Będziecie się dobrze razem bawić :-) Cytuj
Reina Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Napisano 27 Kwietnia 2015 Weryfikacja: Nie poszłam! Odebrałam swojego kota po operacji i zachowuje się, jakby napompowali ją najprzedniejszym bimbrem w okolicy... Nie miałam serca wychodzić, bo plączą się jej łapki i wpada na przedmioty... Nie wiedziałam, że tak jest po narkozie. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 No tak, standardowo... Wybieganie z pytaniem przed faktyczne zdarzenie, bo nam się wydaje, że nastąpi i później takie kwiatki;) Zdrowia dla kotki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi