Gość anhana Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Zadzwonił do mnie dzisiaj ktoś z nieznanego numeru. Z dziwnym tekstem, męski głos. Wydaje mi się, że to mógł być mój były. Pytanie do kart : Kto do mnie dzwonił? Albo konkretniej może lepiej Czy to był mój były z którym definitywnie zerwałam kontakt ? Ja postawie karty jak ochłonę z zaskoczenia Cytuj
Czarownica Napisano 24 Kwietnia 2015 Napisano 24 Kwietnia 2015 Kto dzwonił do anhany z dziwnym tekstem z nieznanego nr? 10 pik walet kier as karo - młody gość jakiś, tekst miał być chyba fajny i zaczepny czy Twój były 9 trefl as pik walet pik - nie, jakiś nieznany typ... To chyba pomyłka była, a tekst miał być zrozumiałą informacją ale nie dla Ciebie Cytuj
Gość anhana Napisano 25 Kwietnia 2015 Napisano 25 Kwietnia 2015 Kto dzwonił ...? Walet karo Dama Karo 9 karo - Jakiś chłopak z innej miejscowości, nie był sam, może to żart z inicjatywy kobiety Czy mój były ? Walet kier Dama trefl Walet trefl - no nie wiem - znowu parka wyszła (dama trefl, walet trefl), jakiś mój znajomy albo po prostu tu karty pokazują, że to było w trakcie imprezy, stąd te figury, taki zarcik Tak to właśnie jest, że jak pytania są takie trochę abstrakcyjne to nic nie ogarniam z kart Cytuj
Gość anhana Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) No nikt, nic, nie chce sobie poćwiczyć ? Jutro wieczorem będzie weryfikacja! Zrobiłam swoje śledztwo i okazało się, że dzwonił chłopak mojej koleżanki, bawił się jej tel na imprezie i ot tak padło na mnie , czyli z cyklu głupie żarty, nie wiadomo w jakim celu Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez anhana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi