Gość Linkinia Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 W Juwenalia jest właściwie tylko jeden bardzo interesujący mnie koncert. Z ciekawości zapytałam kart, czy pójdzie ze mną i moimi znajomymi pewien kolega. O ile sam się wkręci. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, ze kolega pójdzie ze mną na ten koncert? XVIII Księżyc, paź denarów, 5 buław --> HB V Kapłan W tym zestawieniu zastanawia mnie Księżyc. Może pokazywać, że jego nie będzie, ale tego nie odczuję, bo umówimy się na inny koncert (paź denarów), a ja będę ze znajomymi (5 buław). Księżyc może też oznaczać, że spotkamy się wieczorową porą. Co myślicie? Weryfikacja 10 maja Cytuj
Grahanka Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Mam dwie sprzeczne opcje: 1. Księżyc - oszukujesz się, go tam nie będzie (paź monet + 5 buław to własnie ta impreza dla studentów Juwenalia), 5 buław to przystosowanie się do warunków i twórcza transformacja, czyli wpadniesz w wir zabawy, beztroskich chwil, nie ważne czy z nim czy bez niego. Może znajdziesz nowy obiekt uczuć. 2. Księżyc kiedyś pokazał mi randkę, spotkanie z ukochaną osobą, spotkanie, ale tylko we dwoje. Żeby przyszedł musisz wykazać się inicjatywą. Skłaniam się ku pierwszemu. Udanej zabawy! Cytuj
Reina Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja pomyślałam, że sam nie będzie wiedział czy iść czy nie, niby się zgodzi, ale w sumie nie będzie mu się chciało, albo powie Ci, że da Ci znać... Przynajmniej w odniesieniu do trzech pierwszych kart. Mogę się nieśmiało zapytać, co oznacza skrót HB? Chodzi o wyliczenie numerologiczne, do którego się te karty sprowadzają? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Dziękuję HB to skrót od Hajo Banzhafa, który wymyślił sposób liczenia sumy kart. Jest jeszcze inny, ale ja wolę jego autorstwa Suma kart daje wskazówkę jak je czytać, jeszcze jedno spojrzenie, czasami ono rozjaśnia cały rozkład. Cytuj
bimba Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 mysle ze on sie nie ruszy, pojdziesz ze znajomymi Cytuj
Trida Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, ze kolega pójdzie ze mną na ten koncert?XVIII Księżyc, paź denarów, 5 buław --> HB V Kapłan Oj jakoś tego nie widzę. Niby coś wspomni, ze może się pojawi, ale bd to jak przez mgłę. Jednak w ostatecznym rozrachunku coś go zatrzyma. Mimo wszystko udanej zabawy. Cytuj
Taya Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Też jestem na nie. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale on wie o tym koncercie? Jeżeli sam się zorientuje to i tak pomylą mu się daty, albo zupełnie zapomni. Może też mieć inne bardziej księżycowe zajęcia (impreza z alkoholem, konwent fantastyczny, operacja pod narkozą). Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Kwietnia 2015 Napisano 27 Kwietnia 2015 Dzięki za pomoc Będę się na pewno dobrze bawić, bo bardzo lubię te zespoły i idę z fajną ekipą a on tam nie jest mi do szczęścia potrzebny Taya, chyba mu wspominałam, ale to już dawno Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Maja 2015 Napisano 10 Maja 2015 WERYFIKACJA Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, ze kolega pójdzie ze mną na ten koncert? XVIII Księżyc, paź denarów, 5 buław --> HB V Kapłan Był tam, napisał do mnie, wymieniliśmy kilka smsów. Pomagał swojej ekipie z radia, mieliśmy się później zobaczyć, ale ja musiałam już iść do domu. Księżyc - byliśmy tam, ale osobno. Bawiłam się cudownie!!! Awww co to był za koncert! )) Jak dla mnie to mogło go tam wcale nie być, mógł nie pisać nawet hehe żyłam w innym świecie Dziękuję wam bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi