Skocz do zawartości

Maj 2015 (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, niepracująca (moja umowa rozwiąże się z końcem miesiąca, oficjalnie jestem chora), od 3 dni mieszkam za granicą i tu mam zamiar szukać pracy

Aura: VIII Monet, XI MOC, III Monet - (HB GŁUPIEC) - miesiąc upłynie w atmosferze szukania pracy ewentualnie znajdę pracą w czymś co będzie dla mnie nowe, będę nastawiona na zarabianie pieniędzy

Dom : Paź Monet, II PAPIEŻ - ktoś z domowników pomoże mi znaleźć pracę, ewentualnie wsparcie ze strony jakiegoś domownika (mieszkam u brata i mam mnie na głowie dopóki nie znajdę sobie pracy)

Praca: VIII Buław, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, 0 GŁUPIEC - zacznę nową prace i to szybciej niż mi się wydaje

Finanse: VI Buław, As Kielichów, IX Mieczy - 6 buław to pewnie będzie moja ostatnia wypłata, odprawa i kasa za zaległy urlop, będę się cieszyć z pieniążków jednocześnie może rozczarowanie, bo liczyłam na więcej czy coś

Uczucia: VI KOCHANKOWIE, III MIECZY, III Monet - podjęcie decyzji, która kogoś zrani, dotknie, bardzie tu widzę zaabsorbowanie pracą niż zajmowanie się uczuciami, faceta brak

Niespodzianka: 10 Mieczy, IV Mieczy, II PAPIEŻ, As Kielichów - wycofanie i przemyślenie, odcięcie się, odizolowanie od starych spraw w sensie uczuciowym

Ostrzeżenie: VI Mieczy, IX Kielichów - żebym nie popadła w zbyt imprezowy i leniwy tryb życia

Efekty na koniec miesiąca : Paź Kielichów, 0 GŁUPIEC, IX Monet - zakończenie miesiąca powinno mi się spodobać, będę zadowolona, będę miała nowa pracę i widzę przypływ pieniążków

Inne interpretacje mile widziane i z góry dziękuję :)

Napisano

W maju będziesz skoncentrowana głównie na pracy i finansach... no i wreszcie coś ruszy :) Kiepsko w miłości....

• Lubię to! 1
Napisano

Czy może ktoś mi podpowiedzieć jak rozkłada się karty w tym rozkładzie? Nie mogę tego znaleźć

Napisano

Tasuję karty z myślą o konkretnej pozycji w rozkładzie np Praca i losuję najczęściej dwie ewentualnie jak nie są dla mnie za jasne losuję kolejną albo 2, przy kolejnej pozycji znowu tasuję i losuje itd.

Napisano
W maju będziesz skoncentrowana głównie na pracy i finansach... no i wreszcie coś ruszy :) Kiepsko w miłości....

Może dlatego, że najbardziej zależy mi teraz żeby znaleźć pracę :)

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

Aura: VIII Monet, XI MOC, III Monet

aura pod znakiem pracy, starania się uwieńczone sukcesem, ale możesz zajść na więcej niż jedną rozmowę; skupienie się głównie na materii, na tym co najważniejsze i niezbędne; zdobywanie nowej wiedzy, kształcenie się, szlifowanie umiejętności

Dom: Paź Monet, II PAPIEŻ

słuchanie od innych informacji na temat pracy i zarobków za granicą (pazik - Ceres, kapłan - ludzie, którzy udzielą Ci pomocy/informacji)

pazik może też oznaczać jakiegoś krewniaka czy znajomego/znajomą i wtedy Ty wcielisz się w rolę nauczyciela

ogólnie to widać pomoc komuś mniej doświadczonemu

Praca: VIII Buław, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, 0 GŁUPIEC

prędko pójdziesz na rozmowę o pracę i może coś dostaniesz; Głupca interpretuję jako nową drogę w życiu, szczęście po rozmowie (+ sprawiedliwość), zadowolenie z działania (+ 8 buław)

Finanse: VI Buław, As Kielichów, IX Mieczy

na początku świetnie, nie powinno Ci nic zabraknąć. Później jednak sytuacja się odmieni. Raz pieniądze będą, raz nie - przypływ i odpływ nieregularny. W 9 mieczach są zmartwienia. W tej ostatniej karcie strach jest częściej pobudzany przez naszą wyobraźnię niż rzeczywistość.

Uczucia: VI KOCHANKOWIE, III MIECZY, III Monet

wahania i podjęcie decyzji pod dyktando rozumu; logika górą. Skupienie uwagi na pracy, finansach, załatwianiu papierkowych spraw, znajomościach zawodowych.

Niespodzianka: 10 Mieczy, IV Mieczy, II PAPIEŻ, As Kielichów

zakończenie - czekanie - otrzymanie wiadomości, która może spowodować wzruszenie

Ostrzeżenie: VI Mieczy, IX Kielichów

nie samymi przyjemnymi myślami człowiek żyje

nie skupiaj się tylko na sobie

Efekty na koniec miesiąca: Paź Kielichów, 0 GŁUPIEC, IX Monet

wiadomość, nowa droga i radość z osiągnięć

Edytowane przez Euterpe
Napisano

Euterpe mam talię Tarot Manga zapomniałam zaznaczyć :)

II Papież - znaczenie jak w innych taliach V Papież

V Kapłanka - znaczenie jak w innych taliach II Kapłanka

W tej talii postacie żeńskie zamienione miejscami z męskimi ale zachowują znaczenia wyjątkiem właśnie sa te dwie karty gdzie zostało zmienione i miejsce i znaczenie

Napisano

Aura: VIII Monet, XI MOC, III Monet - (HB GŁUPIEC)

Praca oj praca koleżanko. Dokształcanie się chyba z języka i ogólnie jakieś takie myśli dotyczące edukacji, rozwoju.

Dom : Paź Monet, II PAPIEŻ

Domownicy pomogą ale się utrzymać jak cos ;) poratują jakimś groszem, dadzą takie ciche ‘bezpieczeństwo’ i na pewno wsparcie duchowe.

Widać szybką zmianę, rozwiązanie pracy ale czy takie szybkie rozpoczęcie czegoś nowego… Tutaj może pokazać się coś lekko nieprzemyślanego koleżanko ;/

Taki hurra optymizm, który może (lecz nie musi) Cię lekko zgubić.

Nie szalej, taka moja rada. Mimo wszystko, bo okaże się, że jednak nie dostaniesz tak szybko pracy i ukaże nam się obraz 9 mieczy.

Chociaż Twoja interpretacja też do mnie przemawia :usmiech_na:

Ty nie masz w tym miesiącu na to czasu ;) coś tam w tle może się dziać ale nie bd się na tym skupiała za bardzo.

No może być jak dla mnie ten problem z tą nową pracą i w związku z tym pocieszanie od rodziny, co podniesie Cię na duchu (niespodzianki nie zawsze muszą być dobre)

Uważaj na hurra optymizm. Mogą pojawić się jakieś problemy z odejściem ze starej pracy.

Efekty na koniec miesiąca : Paź Kielichów, 0 GŁUPIEC, IX Monet

Jakaś nowa droga, nowe horyzonty, nowe perspektywy. Lekkie lenistwo i spokój.
  • Lubię to! 1
Gość Luna9
Napisano

Aura: VIII Monet, XI MOC, III Monet -

Wyjatkowy czas glownie dla spraw bytu, kariery, pracy. Dobra Aura, ktorej nie wypada zaprzepascic:)

Dom : Paź Monet, II PAPIEŻ#

Rozgladasz sie za kims, kto Ci pomoze i to tak od podstaw i na serio osiagnac cos w zyciu..z rodziny powinny na ten miesiac wychodzic konstruktywne bodzce:)

Praca: VIII Buław, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, 0 GŁUPIEC.

Tu znowu bardzo karmicznie, jak w pytaniu o Aure..i 8 bulaw i Sprawiedliwosc...zaczynasz teraz wiele "od zera", ale sukces na przyszlosc nie jest wykluczony:)

Blagam nie "przehulaj" jakis pieniedzy, ktore otrzymasz w najblizszym czasie, bo moga sie przydac na tzw. czarna godzine;)

Przydalby Ci sie ktos, oj przydal - jako chocby wsparcie i slowne i realne (3 miecze, 3 monet). Nie jestem pewna, czy sie nie szykuje ktos, ale uwazaj - moze byc zajety..trzeba w razie co wybadac teren;)

Niespodzianka: 10 Mieczy, IV Mieczy, II PAPIEŻ, As Kielichów.

Troche duzo (za duzo?) tych kart na niespodzianke wyciagnelas chyba...ale jesli bol istnienia da Ci we znaki, to pamietaj - idzie ku lepszemu:)

Zmienia sie wiele w tym miesiacu w Twoim zyciu, moze wiecej, niz Ci sie obecnie zdaje..ale nie boj sie zmian.

Efekt lepszy, niz by sie mozna teraz spodziewac - dojrzewasz emocjonalnie, umacniasz sie, idzie ku dobremu.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja

Dziękuję wszystkim z pomoc, to co się zgadzało w wydarzeniach zaznaczono na zielono ;)

Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, niepracująca (moja umowa rozwiąże się z końcem miesiąca, oficjalnie jestem chora), od 3 dni mieszkam za granicą i tu mam zamiar szukać pracy

Aura: VIII Monet, XI MOC, III Monet - (HB GŁUPIEC) - miesiąc upłynie w atmosferze szukania pracy ewentualnie znajdę pracą w czymś co będzie dla mnie nowe, będę nastawiona na zarabianie pieniędzy

miesiąc szybko zleciał, praca i pieniążki go zdominowały

Dom : Paź Monet, II PAPIEŻ - ktoś z domowników pomoże mi znaleźć pracę, ewentualnie wsparcie ze strony jakiegoś domownika (mieszkam u brata i mam mnie na głowie dopóki nie znajdę sobie pracy)

Brat pomógł mi znaleźć pracę

Praca: VIII Buław, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, 0 GŁUPIEC - zacznę nową prace i to szybciej niż mi się wydaje

Zaczęłam dosłownie 2 dni po tym jak postawiłam karty, szybko i znienacka

Finanse: VI Buław, As Kielichów, IX Mieczy - 6 buław to pewnie będzie moja ostatnia wypłata, odprawa i kasa za zaległy urlop, będę się cieszyć z pieniążków jednocześnie może rozczarowanie, bo liczyłam na więcej czy coś

wszystko się zgadza oprócz końcówki nie że dostałam mniej niż liczyłam tylko ostatni tydzień przesiedziałam na tyłku bez pracowania

Uczucia: VI KOCHANKOWIE, III MIECZY, III Monet - podjęcie decyzji, która kogoś zrani, dotknie, bardzie tu widzę zaabsorbowanie pracą niż zajmowanie się uczuciami, faceta brak

praca zero romansów

Niespodzianka: 10 Mieczy, IV Mieczy, II PAPIEŻ, As Kielichów - wycofanie i przemyślenie, odcięcie się, odizolowanie od starych spraw w sensie uczuciowym

a zaskoczyło mnie nagłe zakończenie pracy, którą dostałam miałam pracować za kogoś trzy miesiące a po 3 tyg ten ktoś wrócił

Ostrzeżenie: VI Mieczy, IX Kielichów - żebym nie popadła w zbyt imprezowy i leniwy tryb życia

Efekty na koniec miesiąca : Paź Kielichów, 0 GŁUPIEC, IX Monet - zakończenie miesiąca powinno mi się spodobać, będę zadowolona, będę miała nowa pracę i widzę przypływ pieniążków

Zadowolenie, przypływ pieniążków

Inne interpretacje mile widziane i z góry dziękuję :)

Aura: VIII Monet, XI MOC, III Monet

aura pod znakiem pracy, starania się uwieńczone sukcesem, ale możesz zajść na więcej niż jedną rozmowę; skupienie się głównie na materii, na tym co najważniejsze i niezbędne; zdobywanie nowej wiedzy, kształcenie się, szlifowanie umiejętności

Dom: Paź Monet, II PAPIEŻ

słuchanie od innych informacji na temat pracy i zarobków za granicą (pazik - Ceres, kapłan - ludzie, którzy udzielą Ci pomocy/informacji)

pazik może też oznaczać jakiegoś krewniaka czy znajomego/znajomą i wtedy Ty wcielisz się w rolę nauczyciela

ogólnie to widać pomoc komuś mniej doświadczonemu

prędko pójdziesz na rozmowę o pracę i może coś dostaniesz; Głupca interpretuję jako nową drogę w życiu, szczęście po rozmowie (+ sprawiedliwość), zadowolenie z działania (+ 8 buław)

na początku świetnie, nie powinno Ci nic zabraknąć. Później jednak sytuacja się odmieni. Raz pieniądze będą, raz nie - przypływ i odpływ nieregularny. W 9 mieczach są zmartwienia. W tej ostatniej karcie strach jest częściej pobudzany przez naszą wyobraźnię niż rzeczywistość.

wahania i podjęcie decyzji pod dyktando rozumu; logika górą. Skupienie uwagi na pracy, finansach, załatwianiu papierkowych spraw, znajomościach zawodowych.

zakończenie - czekanie - otrzymanie wiadomości, która może spowodować wzruszenie

nie samymi przyjemnymi myślami człowiek żyje

nie skupiaj się tylko na sobie

Efekty na koniec miesiąca: Paź Kielichów, 0 GŁUPIEC, IX Monet

wiadomość, nowa droga i radość z osiągnięć

Praca: oj praca koleżanko. Dokształcanie się chyba z języka i ogólnie jakieś takie myśli dotyczące edukacji, rozwoju.

Dom: Domownicy pomogą ale się utrzymać jak cos ;) poratują jakimś groszem, dadzą takie ciche ‘bezpieczeństwo’ i na pewno wsparcie duchowe.

Praca: Widać szybką zmianę, rozwiązanie pracy ale czy takie szybkie rozpoczęcie czegoś nowego… Tutaj może pokazać się coś lekko nieprzemyślanego koleżanko ;/

Taki hurra optymizm, który może (lecz nie musi) Cię lekko zgubić.

Finanse: Nie szalej, taka moja rada. Mimo wszystko, bo okaże się, że jednak nie dostaniesz tak szybko pracy i ukaże nam się obraz 9 mieczy.

Chociaż Twoja interpretacja też do mnie przemawia :usmiech_na:

Uczucia: Ty nie masz w tym miesiącu na to czasu ;) coś tam w tle może się dziać ale nie bd się na tym skupiała za bardzo.

Niespodzianka: No może być jak dla mnie ten problem z tą nową pracą i w związku z tym pocieszanie od rodziny, co podniesie Cię na duchu (niespodzianki nie zawsze muszą być dobre)

Ostrzeżenie: Uważaj na hurra optymizm. Mogą pojawić się jakieś problemy z odejściem ze starej pracy.

Efekty na koniec miesiąca: Jakaś nowa droga, nowe horyzonty, nowe perspektywy. Lekkie lenistwo i spokój.

Aura: VIII Monet, XI MOC, III Monet -

Wyjatkowy czas glownie dla spraw bytu, kariery, pracy. Dobra Aura, ktorej nie wypada zaprzepascic:)

Dom : Paź Monet, II PAPIEŻ#

Rozgladasz sie za kims, kto Ci pomoze i to tak od podstaw i na serio osiagnac cos w zyciu..z rodziny powinny na ten miesiac wychodzic konstruktywne bodzce:)

Praca: VIII Buław, VIII SPRAWIEDLIWOŚĆ, 0 GŁUPIEC.

Tu znowu bardzo karmicznie, jak w pytaniu o Aure..i 8 bulaw i Sprawiedliwosc...zaczynasz teraz wiele "od zera", ale sukces na przyszlosc nie jest wykluczony:)

Blagam nie "przehulaj" jakis pieniedzy, ktore otrzymasz w najblizszym czasie, bo moga sie przydac na tzw. czarna godzine;)

Przydalby Ci sie ktos, oj przydal - jako chocby wsparcie i slowne i realne (3 miecze, 3 monet). Nie jestem pewna, czy sie nie szykuje ktos, ale uwazaj - moze byc zajety..trzeba w razie co wybadac teren;)

Niespodzianka: 10 Mieczy, IV Mieczy, II PAPIEŻ, As Kielichów.

Troche duzo (za duzo?) tych kart na niespodzianke wyciagnelas chyba...ale jesli bol istnienia da Ci we znaki, to pamietaj - idzie ku lepszemu:)

Zmienia sie wiele w tym miesiacu w Twoim zyciu, moze wiecej, niz Ci sie obecnie zdaje..ale nie boj sie zmian.

Efekt lepszy, niz by sie mozna teraz spodziewac - dojrzewasz emocjonalnie, umacniasz sie, idzie ku dobremu.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1