silver Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 Jak będzie wyglądało kolejne spotkanie z promotorką ? Piszę pracę magisterską z lekkim opóźnieniem i kłopotami. Radzę się kart bo dodaje mi to odwagi do działania lub zmiany. Siła, 5 Buław, 3 Pucharów Prawdopodobnie nikt nie będzie mógł odmówić Ci współpracy oraz chętnie będzie dla Ciebie pracować i choć efekty będą widoczne dopiero po pewnym czasie, wszystko pójdzie po Twojej myśli. Postępuj według określonego planu i nie łam dotychczasowych norm. Przekonasz ją o słuszności swojej koncepcji. Obrona swoich przekonań, będziesz walczyć ( 5 Buław) Sukces w rozmowach.Radość Oczywiście wszelkie sugestie mile widziane Jestem na początku tej drogi Cytuj
Arcan Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 hmmm... Ja w tej mocy i 5 kijach widzę raczej walkę z promotorem... może wytykać Ci popełnione błędy, coś wytłumaczyć... ale to nie bedzie nic strasznego ... spotkanie będzie raczej w przyjaznej atmosferze... Czepiać się będzie jak to promotor Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 widzę to podobnie jak Arcan moc i 5 buław to walka na argumenty, ale generalnie koniec koncow nie bedzie zły 3 puchary mysle ze bedziesz zadowolona Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 dobrze, spokojnie, może dłużej będziesz z nią rozmawiać, ale będziesz szczęśliwa z tego spotkania Cytuj
Trida Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Jak będzie wyglądało kolejne spotkanie z promotorką ?Siła, 5 Buław, 3 Pucharów A ja uważam, ze nie do końca bd zadowolona ze spotkania... Będzie się tam kręcić kilka osób, będą kierowali pytania do Twojej promo i ją rozpraszali (3 kieli), będziesz musiała mocno zaprzeć się w sobie, zeby uzyskać satysfakcjonujące Cię odpowiedzi. Powodzenia Cytuj
mycha87 Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Siła, 5 Buław, 3 Pucharów Mi sie wydaje, że promotorka będzie "kazała" Ci coś zmienić w swojej pracy, poprawić, czeka cię "walka", jednakże pójdziecie na jakiś kompromis, wychodząc ze spotkanie poczujesz ulgę Cytuj
adivino Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Walka na argumenty, spieranie się, dojdziecie do kompromisu i będziesz zadowolona. Cytuj
Gość Luna9 Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Zapis kart jest ciut niekompletny - ktorym Arkanem w Twojej talii jest Sila? Pytam, bo to nie w kazdej talii jednakowo. Cytuj
silver Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 Tak losowałam z wszystkich kart AW i AM. Mam talię Illuminatti. Siła jest VIII kartą. Cytuj
Czarownica Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Jak będzie wyglądało kolejne spotkanie z promotorką ?Piszę pracę magisterską z lekkim opóźnieniem i kłopotami. Radzę się kart bo dodaje mi to odwagi do działania lub zmiany. Siła, 5 Buław, 3 Pucharów Prawdopodobnie nikt nie będzie mógł odmówić Ci współpracy oraz chętnie będzie dla Ciebie pracować i choć efekty będą widoczne dopiero po pewnym czasie, wszystko pójdzie po Twojej myśli. Postępuj według określonego planu i nie łam dotychczasowych norm. Przekonasz ją o słuszności swojej koncepcji. Obrona swoich przekonań, będziesz walczyć ( 5 Buław) Sukces w rozmowach.Radość Oczywiście wszelkie sugestie mile widziane Jestem na początku tej drogi A gdzie jest Twoja interpretacja? Cytuj
silver Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Droga Administratorko to jest moja interpretacja, jestem początkująca i posiłkuję się książkami oraz interpretacją koleżanek i kolegów tarocistów. Cytuj
Gość Luna9 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 To napisz interpretacje moze niejako "wlasnymi slowy", to bedzie mniej dziwnie, a poza tym, jako zainteresowana najlepiej opiszesz te karty sama, chocby "na czuja", niz spisane z kolezanek i kolegow Tarocistow..bo jesli tego (jeszcze) nie potrafisz, to nie Tarocisci sa Twoimi kolegami i kolezankami, a osoby poczatkujace, uczace sie dopiero Tarota..a wiec proponuje napisac wlasnymi slowami choc krotka interpretacje - to posluzy Twojej nauce na 100%, pozdrawiam i zachecam do pracy wlasnej:-) Cytuj
silver Napisano 5 Maja 2015 Autor Napisano 5 Maja 2015 Do spotkania nie dojdzie ponieważ nie dostałam wolnego Czekam na ustalenie nowego terminu. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Czarownica Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Ja nie jestem pewna, czy te karty pokazały owo przesunięcie, czy po prostu odniosły się do najbliższego możliwego spotkania... Odznaczyć jako zweryfikowane mimo to? Cytuj
silver Napisano 6 Maja 2015 Autor Napisano 6 Maja 2015 Tak :)Zobaczę co dalej będzie później. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi