Skocz do zawartości

spotkanie (ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będzie wyglądało kolejne spotkanie z promotorką ?

Piszę pracę magisterską z lekkim opóźnieniem i kłopotami. Radzę się kart bo dodaje mi to odwagi do działania lub zmiany.

Siła, 5 Buław, 3 Pucharów

Prawdopodobnie nikt nie będzie mógł odmówić Ci współpracy oraz chętnie będzie dla Ciebie pracować i choć efekty będą widoczne dopiero po pewnym czasie, wszystko pójdzie po Twojej myśli. Postępuj według określonego planu i nie łam dotychczasowych norm.

Przekonasz ją o słuszności swojej koncepcji.

Obrona swoich przekonań, będziesz walczyć ( 5 Buław)

Sukces w rozmowach.Radość

Oczywiście wszelkie sugestie mile widziane :) Jestem na początku tej drogi :)

Napisano

hmmm... Ja w tej mocy i 5 kijach widzę raczej walkę z promotorem... może wytykać Ci popełnione błędy, coś wytłumaczyć... ale to nie bedzie nic strasznego ... spotkanie będzie raczej w przyjaznej atmosferze... Czepiać się będzie jak to promotor

Gość paulinqa123
Napisano

widzę to podobnie jak Arcan :) moc i 5 buław to walka na argumenty, ale generalnie koniec koncow nie bedzie zły 3 puchary ;) mysle ze bedziesz zadowolona :)

Gość Euterpe
Napisano

dobrze, spokojnie, może dłużej będziesz z nią rozmawiać, ale będziesz szczęśliwa z tego spotkania

Napisano

A ja uważam, ze nie do końca bd zadowolona ze spotkania...

Będzie się tam kręcić kilka osób, będą kierowali pytania do Twojej promo i ją rozpraszali (3 kieli), będziesz musiała mocno zaprzeć się w sobie, zeby uzyskać satysfakcjonujące Cię odpowiedzi.

Powodzenia :)

Napisano

Mi sie wydaje, że promotorka będzie "kazała" Ci coś zmienić w swojej pracy, poprawić, czeka cię "walka", jednakże pójdziecie na jakiś kompromis, wychodząc ze spotkanie poczujesz ulgę

Napisano

Walka na argumenty, spieranie się, dojdziecie do kompromisu i będziesz zadowolona.

Gość Luna9
Napisano

Zapis kart jest ciut niekompletny - ktorym Arkanem w Twojej talii jest Sila? Pytam, bo to nie w kazdej talii jednakowo.

Napisano

Tak losowałam z wszystkich kart AW i AM. Mam talię Illuminatti. Siła jest VIII kartą.

Napisano

Piszę pracę magisterską z lekkim opóźnieniem i kłopotami. Radzę się kart bo dodaje mi to odwagi do działania lub zmiany.

Prawdopodobnie nikt nie będzie mógł odmówić Ci współpracy oraz chętnie będzie dla Ciebie pracować i choć efekty będą widoczne dopiero po pewnym czasie, wszystko pójdzie po Twojej myśli. Postępuj według określonego planu i nie łam dotychczasowych norm.

Przekonasz ją o słuszności swojej koncepcji.

Obrona swoich przekonań, będziesz walczyć ( 5 Buław)

Sukces w rozmowach.Radość

Oczywiście wszelkie sugestie mile widziane :) Jestem na początku tej drogi :)

A gdzie jest Twoja interpretacja?

Napisano

Droga Administratorko to jest moja interpretacja, jestem początkująca i posiłkuję się książkami oraz interpretacją koleżanek i kolegów tarocistów.

Gość Luna9
Napisano

To napisz interpretacje moze niejako "wlasnymi slowy", to bedzie mniej dziwnie, a poza tym, jako zainteresowana najlepiej opiszesz te karty sama, chocby "na czuja", niz spisane z kolezanek i kolegow Tarocistow..bo jesli tego (jeszcze) nie potrafisz, to nie Tarocisci sa Twoimi kolegami i kolezankami, a osoby poczatkujace, uczace sie dopiero Tarota..a wiec proponuje napisac wlasnymi slowami choc krotka interpretacje - to posluzy Twojej nauce na 100%, pozdrawiam i zachecam do pracy wlasnej:-)

Napisano

Do spotkania nie dojdzie ponieważ nie dostałam wolnego :( Czekam na ustalenie nowego terminu. Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Ja nie jestem pewna, czy te karty pokazały owo przesunięcie, czy po prostu odniosły się do najbliższego możliwego spotkania...

Odznaczyć jako zweryfikowane mimo to?