Skocz do zawartości

Jak teraz będe przebiegać moja kariera?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam już dość... Nie będę sierotką, której podkradają rolę, która boi się własnego cienia... zakompleksioną przez ''idealne'' modeleczki... ani dającą się wyśmiewać

Postawie wszystko na jedną kartę- będę w 100% sobą, ujawnię całą swoją osobowość i wszystkie swoje zdolności...i nie pozwolę by mnie coś zdołowało, czy naruszyło wiarę we mnie samą... Jeśli nie będzie to odpowiadać ludziom wokół, narobię sobie wrogów to trudno... Nie chce być taką ofiarą

Jak będzie przebiegała moja kariera w aktualnym miejscu pracy?

9 denarów, paź kielichów, moc

moc... coś czego mi brakuje :) Takie zerwanie kajdan. Wyrwanie się ze schematów. A może nie jestem wcale taka zła i ludzie bardziej mnie polubią, gdy się przestane ich bać? (paź kielichów) 9 denarów to osoba zadowolona z siebie...ładna, pewna siebie... taka jaką chciałabym być

Kurczę, ciężko zawód sobie wybrałam... jak wspomniałam leczę się z depresji i nerwicy... zastanawiam się czasem czy aktorstwo nie pogłębia moich choróbsk... To niesamowicie trudny zawód... wiadomo,że nie tak jak górnik czy lekarz... ale psychicznie

Napisano

Musisz dać z siebie wszystko/9 den/ na maksa.

Będzie się to wiązało z przełamaniem wstydu, nieśmiałości - oporów emocjonalnych.

Ale jesteś w stanie przełamać wszelkie opory - MOC to Twoja siła i wygrana! -

Jesteś zdeterminowana/9 den/ - nie odpuszczaj więc, nie ulegaj lękom/paź puch/ a osiągniesz sukces/Moc/.

Powodzenia i wiary w siebie Arcano!

Gość paulinqa123
Napisano

myślę ,że Twoja postawa się zmieni (moc na końcu) zaczniesz bardziej walczyć o siebie w karierze

Napisano

Kurczę, ciężko zawód sobie wybrałam... jak wspomniałam leczę się z depresji i nerwicy... zastanawiam się czasem czy aktorstwo nie pogłębia moich choróbsk... To niesamowicie trudny zawód... wiadomo,że nie tak jak górnik czy lekarz... ale psychicznie

Tak odbiegnę od tematu kariery...

Jeśli towarzyszyły Ci takie dolegliwości, ten świat jeszcze bardziej Cię w nie wepchnie. Może warto odpuścić, chociażby na jakiś czas. Wyleczyć się i dopiero spróbować swoich sił?? To nie jest miły świat, każdy podkłada sobie świnie - nawet 'przyjaciele'.

To jest świat dla albo zajeb. twardych psychicznie albo dla tych, który mają wszystko w D.

A Ty może za bardzo chcesz zaistnieć? Zastanów się porządnie nad tym, czy ważniejsze jest to pierwsze czy zdrowie emocjonalne ;)

Napisano

Karty są pozytywne, jednak odmiana losu nie spadnie z nieba. W sumie HB Sąd i Kapłanka. Myślę, że potrzebna jest gruntowna odnowa. Sama doskonale to widzisz. Uwierz twojej intuicji i talentowi, wyciągnij to co najlepsze z twoich dotychczasowych doświadczeń i pozwól sobie na zlekceważenie oczekiwań, sądów innych ludzi.

Ps. Proponuję rozkłady pt. jak mam nadać pędu mojej karierze? co zrobić by dostać tę rolę? - w ten sposób dostaniesz konkretne wskazówki do działania, a nie tylko "suchą" przyszłość, którą dajesz sobie narzucić.

Napisano

jak będzie przebiegać?

będziesz czuła się spełniona, będziesz miała kasę, będziesz czuła młodzieńczy entuzjazm , i siłę do pokonywania trudnośći

Napisano

Przełamywanie ograniczeń (moc), walka z własnymi słabościami (paź kielichów + moc), maksymalna wydajność, dążenie do postawienia na swoim (9 den. + moc)

Napisano

Te karty skojarzyły mi się z niemoralną propozycją. Ktoś może Ci naobiecywać cudów, w zamian za... wiesz co;-) Radziłabym uważać.

Gość Euterpe
Napisano

w paziu kielichów może paść propozycja, która "ugłaska" Twoje nerwy (siła) :)

9 denarów też źle nie wróży. Może i jest to karta samotników, ale za to takich, którzy są zadowoleni ze swojego życia

9 denarów + moc - poczujesz się bezpieczniej i pewniej w obecnym miejscu, wypełni Cię spokój.

Napisano

Hmm hmm... A ja mam takie mieszane uczucia, bo 9 to jednak nie 10.

Ludzie chyba nie do końca będą Cię traktowali poważnie (paź) ale widać, ze z czasem się to zmieni (moc).

Jednak wszystko bd przeciągnięte trochę w czasie.

Powodzenia ;)

Napisano

9 to nie 10, ale 9 to taki wystarczający sukces. Coś nad czym można cały czas pracować i to jest w tym najlepsze :)

Bardzo obiecujące karty. Widać Twoją pewność siebie i że znasz swoją wartość, ale minie trochę czasu zanim ją w pełni zaczniesz pokazywać i będziesz jak ta tygrysica. 9 monet + siła to bardzo dobre połączenie.

Gość Luna9
Napisano

Pozwole sobie nie zgodzic sie z Trida - w takim zawodzie 10 monet moze by wrozyla dobrze, gdybysmy spytali o powodzenie calego teatru na przyklad, ale kariera osobista, to 9 monet, a przeciez wychodzi z 8 monet (zmudne proby itd.), to 10 monet bylaby troche bez sensu dla aktora....no chyba, ze takiego z duzym dorobkiem artystycznym i komercyjnym i blizej artystycznej emerytury.

Jestes za delikatna i emocjonalna mimo wszystko Arcan i te karty 9 monet i Giermek kielichow mi wskazuja, ze jestes gotowa na romans z kims dla tej kariery - jakby byl tego wart, a romans mily, to czemu nie..kto wie, czy z tego nie byloby czegos "powazniejszego" :-)

Napisano

Zrobiłam się twardsza...agresywniejsza...bardziej pyskata... Nie jest mi z tym za dobrze, ale czuje,że tak muszę... że musze walczyć o siebie i nie mogę pozwolić by weszli mi na głowę...zobaczymy o będzie dalej

Gość Luna9
Napisano

Arcan..a tak w zwiazku z tymi kartami - 9 monet, Giermek kielichow, Moc i aktorstwo....to pozwole sobie dopytac - jaka Ty jestes liczba numerologiczna? :-)

Gość Luna9
Napisano

Co znaczy 3 w 4?

Wsrod aktorek najwiecej numerologicznych Trojek, fakt.

Napisano

To typ Enneagramu, tyle że odwrotnie. 3 ze skrzydłem 4 - to profesjonalista; 4w3 to arystokrata :)

Gość Luna9
Napisano

Typ Enneagramu? ale mi wytlumaczyliscie...;-)

No dobra...powodzenia w karierze Profesjonalisci i Arystokraci :-)

Taya, jak znajdziesz chwilke, to mi napisz na prv, jak sprawdzic, czy i ja nie jestem czasem Arystokratka;)

Gość Luna9
Napisano

Taya byla tak mila i mi juz wczoraj linki podeslala - ja num. 9 i do tego (wedle testu) 5z4...a 5 i 4, to znowu 9;) Podaj Arcan co Ci wyszlo teraz po latach...ale num. 3 i aktorstwo, to pasuje - i Anna Mucha i s.p. Irena Kwiatkowska byla 3-ka, wiec jak to sie mowi "od Sassa do lassa";) i ogolnie wiekszosc polskich aktorek, to 3-ki, takie mam wrazenie :-)

Napisano

WOW....

Parę lat temu byłam 4w3, a teraz jestem...5w4... ewoluowałam:D

Napisano
Taya byla tak mila i mi juz wczoraj linki podeslala - ja num. 9 i do tego (wedle testu) 5z4...a 5 i 4, to znowu 9;) Podaj Arcan co Ci wyszlo teraz po latach...ale num. 3 i aktorstwo, to pasuje - i Anna Mucha i s.p. Irena Kwiatkowska byla 3-ka, wiec jak to sie mowi "od Sassa do lassa";) i ogolnie wiekszosc polskich aktorek, to 3-ki, takie mam wrazenie :-)

3 najlepsza na działalność artystyczną. ..Wiele osób związanych ze sztuką ma ją gdzieś w piramidzie

Ja mam ponoć 8 w piramidzie numero...dlatego czasem po mnie 3kowatości nie widać:D

Gość Luna9
Napisano (edytowane)

napisalam, ze jestem 5z4, a powinno byc napisane 5w4...oj ewoluowalas Arcan i to jak;)

ale z ta num. 3-ka w aktorstwie, to widze glownie dla Pan, bo Panowie jak 3-ka, to predzej muzyk, niz aktor, ale racja - ogolnie 3-ki sa the best na ten zawod:)

no nic..schodze Ci z tematu - jak kariera nabierze tempa, choc po wszystkich tych 3 kartach to nie wiem..chyba jednak jakis romans Cie faktycznie zainspiruje do mocnego zawodowego rozwoju - no wiesz, nie kazdy lubi typ "modelki"..to bedziesz rozdawac autografy kolezankom (i kolegom) tez tym od tarotowych dywagacji, prawda? No:-)

Edytowane przez Luna9
Napisano

Nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo chciałabym być kimś i odnieść sukces. Mam jednak swoje granice- nie dałabym d*** za to

Gość Luna9
Napisano

Ponoc pierwszy milion trzeba ukrasc;-) a tak jeszcze powazniej - czasami potrzebujemy zwyczajnie Partnera, ktory bedzie dla nas inspiracja - chyba lepiej dac buzi komus, kto nas wspiera i inspiruje, niz zadawac sie z kims, kto nas ciagnie w dol.

Super, ze marzysz o sukcesie - czesto jestesmy tymi, ktorymi sami sobie pozwalamy byc....tymbardziej z takim nastawieniem masz szanse na sukces :-) Jesli pozostaniesz soba i zachowasz swoje wlasne standardy, to sukces bedzie podwojny i..bedzie Cie prawdziwie cieszyl :-)