agaMAJ Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 klient strasznie upierdliwy... zaniża ceny, próbując jednocześnie przerzucić na mnie większe obowiązki nie wytrzymałam i napisałam maila w którym dość jasno zażądałam żeby wywiązywał się ze wcześniejszych ustaleń Jak zareaguje on na tego maila (znaczy co odpisze, co zrobi) ? 7 mieczy--Mag -- 6 buław coś mi jadowicie odpisze z przekonaniem że racja jest po jego stronie... Cytuj
Reina Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 ...i jeszcze będzie sam siebie miał za wielki autorytet w tej dziedzinie Cytuj
Czarownica Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 No gość z cyklu klient, od którego należy s... uciekać Ego rozdęte, oczywiście uważa, że On ma rację, o czym nie omieszka oznajmić, jeszcze się z nim namęczysz. Cytuj
niiwa Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Dla niego nie ma wcześniejszych ustaleń, ale czas obecny oraz zysk dla siebie. Cytuj
Trida Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak zareaguje on na tego maila (znaczy co odpisze, co zrobi) ?7 mieczy--Mag -- 6 buław Koleżanko Ty uważaj, co by on nie nakłamał w opiniach na Twój temat itp. Widać, że zacznie się pisanie txt pod tytułem 'moja prawda jest najprawdziwsza' i niestety, ale chyba bd musiała ustąpić :/ Cytuj
Ceres Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Będzie kłamał, kręcił, zmyślał, kombinował żeby postawić na swoim Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 co pomyślał to pomyślał, ale jak mu napisałam, że najpierw on musi się wywiązać z wcześniejszych ustaleń, to się okazało, że już nie ma sprawy, że wcale już nie ma uwag i nie oczekuje, ze sama na własną rękę i za free coś dodatkowo zrobię. Inna sprawa, co bedzie kutafon kombinował przy rozliczeniach Cytuj
agaMAJ Napisano 11 Maja 2015 Autor Napisano 11 Maja 2015 To już zweryfikowałam wcześniej ale jeszcze ddam. Wszystko co pisałyście o tym bucu, to prawda. Niestety dalej z nim współpracuje ale właśnie zamierzam ostro to skończyć. No po prostu z tym jego rozdmuchanym Ego to nie idzie! Cytuj
niiwa Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 7 mieczy z Magiem to bardzo sprytny i cwany gość - możesz mieć z nim problemy - on będzie powracał jak bumerang/6 buław/ - podejdź poważnie do tematu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi