Skocz do zawartości

upierdliwiec szybka weryfikacja

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

klient strasznie upierdliwy... zaniża ceny, próbując jednocześnie przerzucić na mnie większe obowiązki nie wytrzymałam i napisałam maila w którym dość jasno zażądałam żeby wywiązywał się ze wcześniejszych ustaleń

Jak zareaguje on na tego maila (znaczy co odpisze, co zrobi) ?

7 mieczy--Mag -- 6 buław coś mi jadowicie odpisze z przekonaniem że racja jest po jego stronie...

Napisano

...i jeszcze będzie sam siebie miał za wielki autorytet w tej dziedzinie :icon_smile:

Napisano

No gość z cyklu klient, od którego należy s... uciekać;)

Ego rozdęte, oczywiście uważa, że On ma rację, o czym nie omieszka oznajmić, jeszcze się z nim namęczysz.

Napisano

Dla niego nie ma wcześniejszych ustaleń, ale czas obecny oraz zysk dla siebie.

Napisano
Jak zareaguje on na tego maila (znaczy co odpisze, co zrobi) ?

7 mieczy--Mag -- 6 buław

Koleżanko Ty uważaj, co by on nie nakłamał w opiniach na Twój temat itp.

Widać, że zacznie się pisanie txt pod tytułem 'moja prawda jest najprawdziwsza' i niestety, ale chyba bd musiała ustąpić :/

Napisano

Będzie kłamał, kręcił, zmyślał, kombinował żeby postawić na swoim

Napisano

co pomyślał to pomyślał, ale jak mu napisałam, że najpierw on musi się wywiązać z wcześniejszych ustaleń, to się okazało, że już nie ma sprawy, że wcale już nie ma uwag i nie oczekuje, ze sama na własną rękę i za free coś dodatkowo zrobię. Inna sprawa, co bedzie kutafon kombinował przy rozliczeniach

• 2 tygodnie później...
Napisano

To już zweryfikowałam wcześniej ale jeszcze ddam. Wszystko co pisałyście o tym bucu, to prawda. Niestety dalej z nim współpracuje ale właśnie zamierzam ostro to skończyć. No po prostu z tym jego rozdmuchanym Ego to nie idzie!

Napisano

7 mieczy z Magiem to bardzo sprytny i cwany gość - możesz mieć z nim problemy - on będzie powracał jak bumerang/6 buław/ - podejdź poważnie do tematu.