martina78 Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Witam, Na pytanie o spotkanie wyciagnelam 9 bulaw. To znaczy ze raczej nie dojdzie do niego...czy jak to rozumiec? Cytuj
duo70 Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Jedna karta to trochę za mało, ale z tej jednej karty powiedziałabym, że nie dojdzie do spotkania Cytuj
Reina Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 A mi się wydaje, że na proste pytanie jedna karta może wystarczyć. Zależy od tego, jakie ono jest Też myślę, że teraz do spotkania nie dojdzie, ale nie jest to też zerwanie kontaktu, raczej powiedziałabym, że przesunie się ono w czasie Cytuj
martina78 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 No wlasnie tak to wyglada, ze nie bylo Kontakte öd poczatku kwietnia. Teraz w sobote ma byc w moim miescie i mial sie wczesniej odezwac. Jak na razie cisza, a ja tez nie chce pierwsza sie wychylac. Dzieki za posty ) Cytuj
mayllah Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 wg mnie, nie, widac tu wycofanie , izolacje Cytuj
Ceres Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Jedna karta to trochę mało ale 9 buław to brak inicjatywy, raczej wycofanie się, obserwowanie rozwoju wydarzeń, przyglądanie. Cytuj
Davisa Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 9 to karta samotności, indywidualności. Jedno by chciało, drugie by chciało, ale jest opór.. Cytuj
Koma Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Raczej nie dijdzie, obydwie strony sa wycofane. Cytuj
Czarownica Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Martina zapoznaj się z regulaminem działu i podaj opis sytuacji. http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Cytuj
martina78 Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Za poznałam się już dużo wcześniej. .i podałam opis sytuacji.. Opisu sytuacji nikt nie będzie szukał po osobnych wątkach, cytat z reg: każdorazowo należy podać opis sytuacji. - Czarownica za dużo nie ma co opisywać poza tym co już powiedziałam. .tzn.ze od początku kwietnia nie było kontaktu...wcześniej obydwoje chcieliśmy się zobaczyć. ..jako że nie mieszkamy w tej samej miejscowości kontakt jest sporadyczne i utrudniony..pan miał być 2-go mają w moich stronach...i na razie cisza...wczasniej wyrażał chęć spotkania i pisał że będzie też częściej. ..stąd moje pytanie i obawy czy dojdzie do tego spotkania...obydwoje jesteśmy w związkach w których z różnych powodów trwamy. .. Dziękuję za wszystkie pościki. .:okok:mam kolejne pytanie ale to chyba już jako nowy wątek. .. Pytanie było postawione w tym kontekście, że ja się też nie wychyle pierwsza..tak że interpretacja..jedna i druga strona wycofana chyba pasuje do sytuacji..dzięki jeszcze raz i proszę o pomoc w interpretacji następnego rozkładu z czterech kart.. Edytowane 1 Maja 2015 przez Czarownica reg. Cytuj
adivino Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Nie dojdzie do spotkania. Coś stanie na przeszkodzie, najprawdopodobniej to wasze wycofanie. Cytuj
martina78 Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 I znow weryfkacja...do spotkania nie doszlo...niesprzyjajace okolicznosci pomimo checi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi