Skocz do zawartości

Bieg (ZWERYFIKOWANY)

adivino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Biorę w niedzielę udział w biegu ulicznym i jak mi to pójdzie?

6 mieczy - 10 mieczy - 4 buław

6 mieczy - nowe doświadczenie, no i to też jakiś dystans do pokonania. I dalej niefajnie to wygląda. Ból, wyczerpanie, brak satysfakcji. A może to jednak zostanie w domu z jakiegoś powodu.

Napisano
Biorę w niedzielę udział w biegu ulicznym i jak mi to pójdzie?

6 mieczy - 10 mieczy - 4 buław

Chyba jednak zostaniesz w domu :/

Nie bd się czuła najlepiej i zrezygnujesz z biegu.

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Jeśli się wybierzesz na te biegi, to bądź ostrożny bo karty wskazują na możliwą kontuzję.

Napisano

Moim zdaniem, tak jak i zdaniem Tridy, nie ruszysz się z domu.

Napisano
Czuł ;)

dzięki za interpretację

Aaaaa wybacz :D mamy tutaj tyle babek, ze z rozpędu napisałam :D

Napisano

Chyba nie weźmiesz, 6 mieczy + 10 Mieczy jako porzucenie zamiaru i 4 buław zostanie w domu

Napisano

Ciekawe. Ja to widzę pozytywnie, tj. 6 mieczy to wyruszenie w drogę, start w wyścigu, w 10 mieczy jest zmęczenie, zziajanie, a rozkład kończy 4 buławy, karta satysfakcji i radosnego świętowania.

Czyli wymęczysz się potwornie, ale dobiegniesz do mety i będziesz diamentem ;)

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano
Chyba jednak zostaniesz w domu :/

Nie bd się czuła najlepiej i zrezygnujesz z biegu.

myślę podobnie, ale pomyślałam o innym powodzie, a mianowicie pogoda może nie dopisać

Napisano

Pobiegniesz to na bank! Jesteś osobą, która nie odkłada niczego na potem, nie ucieka przed problemami, nie ma w sobie strachu. Jeśli nawet tego dnia będzie padał deszcz (10 mieczy) i nie będzie Ci się chciało (6 mieczy), to wyrwiesz się z tego marazmu i pobiegniesz. Karta 6 mieczy to karta brama, mówi: podejmij ryzyko. Na mojej karcie jest człowiek a przed nim horyzont - biegniesz, męczysz się, już nawet nie czujesz bólu, ale dobiegasz do końca, bo 10 mieczy to zakończenie pewnego etapu. 4 pałek to świętowanie, imprezka a także wypoczynek po wyczerpującym, zadowalającym wysiłku i sukcesie.

3mam kciuki i czekam na weryfikację, powodzenia!

Napisano

dzięki ;p

Z pogodą, fakt, może być różnie. Ta 4 buław wygląda mi mało pozytywnie, ale kto wie :)

Napisano

czy to Wings for Life World Run? :) jeśli tak super sprawa!w 6 mieczy widziałabym sam bieg a 10 mieczy duże zmęczenie Pójdzie ok.

Powodzenia!

Napisano

Nie, to nie to ;)

Już postanowiłem, że nie biegnę. Mam słabą kondycję i dopiero teraz zacząłem biegać i to jeszcze nie czas na to ;) więc w 6 mieczy dystans, ograniczenie, strach przed za dużym wysiłkiem - 10 mieczy.

• Lubię to! 1
Napisano

następnym razem na pewno, bo biorę się za bieganie ;p

Napisano

A tak w Ciebie wierzyłam!

Chciałam pozytywnie Cie zmotywować. Pogoda dopisuje.

Cóż, myślę, że zadając pytanie kartom już wątpiłeś i wiedziałeś, że nie pobiegniesz.

Tu nie chodziło o wygraną nagrodę, ale przezwyciężenie swoich słabość.

Na 100% być to przebiegł! Wystarczyło wyjść z domu.

:-(