adivino Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Biorę w niedzielę udział w biegu ulicznym i jak mi to pójdzie? 6 mieczy - 10 mieczy - 4 buław 6 mieczy - nowe doświadczenie, no i to też jakiś dystans do pokonania. I dalej niefajnie to wygląda. Ból, wyczerpanie, brak satysfakcji. A może to jednak zostanie w domu z jakiegoś powodu. Cytuj
Trida Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Biorę w niedzielę udział w biegu ulicznym i jak mi to pójdzie?6 mieczy - 10 mieczy - 4 buław Chyba jednak zostaniesz w domu :/ Nie bd się czuła najlepiej i zrezygnujesz z biegu. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Jeśli się wybierzesz na te biegi, to bądź ostrożny bo karty wskazują na możliwą kontuzję. Cytuj
Czarownica Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Moim zdaniem, tak jak i zdaniem Tridy, nie ruszysz się z domu. Cytuj
Trida Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Czuł dzięki za interpretację Aaaaa wybacz mamy tutaj tyle babek, ze z rozpędu napisałam Cytuj
Ceres Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Chyba nie weźmiesz, 6 mieczy + 10 Mieczy jako porzucenie zamiaru i 4 buław zostanie w domu Cytuj
Taya Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Ciekawe. Ja to widzę pozytywnie, tj. 6 mieczy to wyruszenie w drogę, start w wyścigu, w 10 mieczy jest zmęczenie, zziajanie, a rozkład kończy 4 buławy, karta satysfakcji i radosnego świętowania. Czyli wymęczysz się potwornie, ale dobiegniesz do mety i będziesz diamentem 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Chyba jednak zostaniesz w domu :/Nie bd się czuła najlepiej i zrezygnujesz z biegu. myślę podobnie, ale pomyślałam o innym powodzie, a mianowicie pogoda może nie dopisać Cytuj
pretoria Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Albo zrezygnujesz albo nie pójdzie Ci dobrze. Cytuj
Grahanka Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Pobiegniesz to na bank! Jesteś osobą, która nie odkłada niczego na potem, nie ucieka przed problemami, nie ma w sobie strachu. Jeśli nawet tego dnia będzie padał deszcz (10 mieczy) i nie będzie Ci się chciało (6 mieczy), to wyrwiesz się z tego marazmu i pobiegniesz. Karta 6 mieczy to karta brama, mówi: podejmij ryzyko. Na mojej karcie jest człowiek a przed nim horyzont - biegniesz, męczysz się, już nawet nie czujesz bólu, ale dobiegasz do końca, bo 10 mieczy to zakończenie pewnego etapu. 4 pałek to świętowanie, imprezka a także wypoczynek po wyczerpującym, zadowalającym wysiłku i sukcesie. 3mam kciuki i czekam na weryfikację, powodzenia! Cytuj
adivino Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 dzięki ;p Z pogodą, fakt, może być różnie. Ta 4 buław wygląda mi mało pozytywnie, ale kto wie Cytuj
panna.marta Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 czy to Wings for Life World Run? jeśli tak super sprawa!w 6 mieczy widziałabym sam bieg a 10 mieczy duże zmęczenie Pójdzie ok. Powodzenia! Cytuj
adivino Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 Nie, to nie to Już postanowiłem, że nie biegnę. Mam słabą kondycję i dopiero teraz zacząłem biegać i to jeszcze nie czas na to więc w 6 mieczy dystans, ograniczenie, strach przed za dużym wysiłkiem - 10 mieczy. 1 Cytuj
adivino Napisano 3 Maja 2015 Autor Napisano 3 Maja 2015 następnym razem na pewno, bo biorę się za bieganie ;p Cytuj
Grahanka Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 A tak w Ciebie wierzyłam! Chciałam pozytywnie Cie zmotywować. Pogoda dopisuje. Cóż, myślę, że zadając pytanie kartom już wątpiłeś i wiedziałeś, że nie pobiegniesz. Tu nie chodziło o wygraną nagrodę, ale przezwyciężenie swoich słabość. Na 100% być to przebiegł! Wystarczyło wyjść z domu. :-( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi