Halsky Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Czy moja żona do 2 miesięcy zajdzie w ciążę 2 miecze - 8 kielichów - 5 monet Widać tu zastanowienie nad tym, może jakby niezdecydowanie, nie do końca zdecydowanie czy to już, ale widać, że nastąpi umocnienie związku, ewentualnie zastanawiam się nad tym, aby zacieśnić związek, możliwe, że blokadą jest jakaś choroba. Proszę o interpretację I od razy dam na wakacje - czyli lipiec - sierpień Rycerz kielichów - IX PUSTELNIK - Rycerz buław Jakby w tych miesiącach miała pojawić się siła i wytrwałość w dążeniu do ciąży, karty tez mówią o poważnym dojrzałym związku, no i w końcu pojawią sie pozytywne wieści. Również i tu czekam na interpretację. Proszę też o podsunięcie pomysłu na taki rozkład o ciążę. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Jak dla mnie, póki co nie widać ciąży. Ale możesz zastosować np. taki rozkład : 1. Czy jestem/będę w ciąży? Mój stan zdrowia (w sensie, czy pozwala na zajście w ciążę) Mój partner i jego stan zdrowia Czy jestem (zajdę) w ciążę (kwintesencja) i dodajemy np do 3 miesięcy.. - tu 3 karty, pierwsza jako wynik, najważniejsza 2.Jeszcze przed ciążą: 1. Zdrowie przyszłego ojca teraz 2. Stan emocjonalny przyszłego ojca (czy jest gotowy na dziecko) 3. Zdrowie przyszłej mamy teraz 4. Stan emocjonalny przyszłej mamy (czy jest gotowa na ciążę) 5. Czy będzie ciąża do ..(wstawiamy czas.. miesiąc, rok ..) 3.Jak już jest ciąża: I trymestr 1. Stan emocjonalny ciężarnej 2. Stan zdrowia ciężarnej 3. Zdrowie dziecka II trymestr ciąży 4. Stan emocjonalny ciężarnej 5. Stan zdrowia ciężarnej 6. Zdrowie dziecka III trymestr ciąży 7. Stan emocjonalny ciężarnej 8. Stan zdrowia ciężarnej 9. Zdrowie dziecka 4.Poród: 1. Przebieg (3 karty) 2. Ingerencja lekarska (oksytocyna, zabiegi, cięcie cesarskie, nacięcie krocza, masaże ...) 3. Co niespodziewane 4. Czas porodu (ogólnie czy szybko, czy powoli) 5. Stan zdrowia dziecka po porodzie Cytuj
Czarownica Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Jaki jest opis sytuacji? Zresztą wątpię, by ktoś Ci pomógł w interpretacji, zjawiasz się tu zawsze tylko po to, by dostać odpowiedź na własny rozkład a sam nie pomagasz innym;) Cytuj
Gość Noa20 Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Ani maj -czerwiec w kartach ciąży nie pokazuje, ani lipiec-sierpień. W wakacje możesz się bardziej starać ale nic z tego nie wyjdzie. Według kart oczywiście. Ty rób swoje:) pozdrawiam Cytuj
oxford Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Czy moja żona do 2 miesięcy zajdzie w ciążę 2 miecze - 8 kielichów - 5 monet Widać tu zastanowienie nad tym, może jakby niezdecydowanie, nie do końca zdecydowanie czy to już, ale widać, że nastąpi umocnienie związku, ewentualnie zastanawiam się nad tym, aby zacieśnić związek, możliwe, że blokadą jest jakaś choroba. Proszę o interpretację I od razy dam na wakacje - czyli lipiec - sierpień Rycerz kielichów - IX PUSTELNIK - Rycerz buław Jakby w tych miesiącach miała pojawić się siła i wytrwałość w dążeniu do ciąży, karty tez mówią o poważnym dojrzałym związku, no i w końcu pojawią sie pozytywne wieści. Również i tu czekam na interpretację. Proszę też o podsunięcie pomysłu na taki rozkład o ciążę. W ciągu dwóch miesięcy nie ma szans na ciążę jesteś pewien, że żona jest na to gotowa? ja tu widzę blokadę emocjonalna i zatrzymanie się, jakby któraś ze stron tak naprawdę nie chciała, nie ma przeszkód w sensie medycznym tylko emocjonalnym, To samo w rozkładzie na wakacje - kartą dominująca jest pustelnik czyli wstrzymanie, przemyslenie, wycofanie się, ona by raczej chciał się jeszcze pobawić, wyjechać na fajnę wakacje, spefzic romantyczny czas, a dziecko-przyjdzie.. z czasem// Nie spinajcie się i powodzenia Cytuj
pretoria Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Czy moja żona do 2 miesięcy zajdzie w ciążę 2 miecze - 8 kielichów - 5 monet Nie. I od razy dam na wakacje - czyli lipiec - sierpień Rycerz kielichów - IX PUSTELNIK - Rycerz buław Jak dla mnie również nie. Cytuj
adivino Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Nie widać w tych kartach ciąży. Wg mnie z Twojej strony jest problem zdrowotny. Staracie się, a nawet uparliście się na to dziecko - przynajmniej ty, jednak nic z tego nie będzie dopóki nie zostanie odkryty i leczony ten problem. Cytuj
niiwa Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Czy moja żona do 2 miesięcy zajdzie w ciążę - 2 miecze - 8 kielichów - 5 monet - Ciąży nie ma. Oddaliliście się od siebie, teraz ważniejsze są więzi/uczucia między wami oraz to, czy chcecie być razem i czy macie motywację, aby nad tym pracować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi