Skocz do zawartości

Jak mi pójdzie egzamin? (ZWERYFIKOWANY)

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wielkimi krokami zbliża się mój egzamin językowy, którym się bardzo stresuję i na którym bardzo mi zależy.

Oto co mi odpowiedziały karty:

Cesarzowa, Giermek Mieczy, Rycerz Buław dołożone Giermek Kielichów

Według kart zdam ten egzamin i będę zadowolona, ten Giermek Mieczy mówi chyba o tym, że dużo się do niego przygotowuję. Sam fakt, że są tu same karty dworskie też świadczy o mojej postawie i podejściu do egz.

Weryfikacja pod koniec maja! :_krzyk:

Napisano

Zdasz, powodzenia;)

To, że jest tyle dworskich sugeruje mi różne etapy tego egzaminu, różnie Ci pójdą ale żadnego z nich nie zawalisz. To jest jakiś z Cambridge albo TOEFL?

Napisano

To jest egzamin z hiszpańskiego DELE, ale na tej samej zasadzie co CAE z ang :)

Napisano
Wielkimi krokami zbliża się mój egzamin językowy, którym się bardzo stresuję i na którym bardzo mi zależy.

Według kart zdam ten egzamin i będę zadowolona, ten Giermek Mieczy mówi chyba o tym, że dużo się do niego przygotowuję. Sam fakt, że są tu same karty dworskie też świadczy o mojej postawie i podejściu do egz.

Weryfikacja pod koniec maja! :_krzyk:

Pani będzie egzaminować, będzie wymagać dużo, ten giermik mieczy rzeczywiście pokazuje zmagania jezykowe, ale to chyba tak gładko nie pójdzie, trzeba będzie się trochę pomęczyć, całkiem możliwe, że ktoś przyjdzie z pomocą w kryzysowym momencie. na wynik możesz trochę zaczekać

Napisano

Nie martw się na zapas. Egzamin będzie przebiegał w miarę przyjemnej atmosferze, zaś egzaminator, mimo że wymagający, oceni cię pozytywnie. Powodzenia!

Gość Euterpe
Napisano

cesarzowa - przyjdziesz tam pewna siebie

giermek mieczy - rozwiązywanie zadań egzaminacyjnych

rycerz buław - stres w oczekiwaniu na wyniki

giermek pucharów - otrzymanie wyników

wszystkie karty są pozytywne, więc obstawiam zaliczenie egzaminu :)

Napisano (edytowane)

Zdasz i to jak ;)

Mieczowy może tutaj mówić właśnie o rozmowach, zadaniach 'do przemyślenia', etc. Buławowy to szybkość egzaminu wg mnie kielichowy - emocje się uspokoją, opadną :D

Powodzonka :) ja uważam, że zdasz :)

Edytowane przez Trida
Napisano

Jeszcze sobie pomyślałam, że ten Giermek Mieczy mówi o części ustnej egzaminu, która jest zaraz po pisemnej :)

A na wyniki i tak będę musiała poczekać ok. 3 miesięcy...

Napisano
Jeszcze sobie pomyślałam, że ten Giermek Mieczy mówi o części ustnej egzaminu, która jest zaraz po pisemnej :)

O tak tak tak tak :tak: :tak: :tak:

Też o tym myślałam :)

Napisano

Zdasz.

Będą duże emocje, które nie będą Ci przeszkadzać. Będziesz odpowiadać płynnie i na temat.

Będziesz z siebie zadowolona.

Powodzenia!

Napisano

Zdasz na pewno :-) mi często giermkowie wypadają na egzaminy i zawsze pokazują ze zdam i to z dobrym wynikiem, lubię kiedy mi wypadają na naukę. Powodzenia ;-)

• Maestro
Napisano

Zaliczysz ten egzamin, ale w trakcie może pojawić sie jakieś nieporozumienie, może nie zrozumiesz polecenia, w każdym razie zdasz;)

Napisano

myślę, że dobrze Ci pójdzie. Zdasz na pewno.

• 4 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Po długim oczekiwaniu na wyniki - ZDAŁAM i to bardzo ładnie :))

Dziękuję wszystkim! :kwiatek:

• Lubię to! 1