Frambuesa_ Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Wielkimi krokami zbliża się mój egzamin językowy, którym się bardzo stresuję i na którym bardzo mi zależy. Oto co mi odpowiedziały karty: Cesarzowa, Giermek Mieczy, Rycerz Buław dołożone Giermek Kielichów Według kart zdam ten egzamin i będę zadowolona, ten Giermek Mieczy mówi chyba o tym, że dużo się do niego przygotowuję. Sam fakt, że są tu same karty dworskie też świadczy o mojej postawie i podejściu do egz. Weryfikacja pod koniec maja! Cytuj
Czarownica Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Zdasz, powodzenia;) To, że jest tyle dworskich sugeruje mi różne etapy tego egzaminu, różnie Ci pójdą ale żadnego z nich nie zawalisz. To jest jakiś z Cambridge albo TOEFL? Cytuj
Frambuesa_ Napisano 30 Kwietnia 2015 Autor Napisano 30 Kwietnia 2015 To jest egzamin z hiszpańskiego DELE, ale na tej samej zasadzie co CAE z ang Cytuj
oxford Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Wielkimi krokami zbliża się mój egzamin językowy, którym się bardzo stresuję i na którym bardzo mi zależy. Oto co mi odpowiedziały karty: Cesarzowa, Giermek Mieczy, Rycerz Buław dołożone Giermek Kielichów Według kart zdam ten egzamin i będę zadowolona, ten Giermek Mieczy mówi chyba o tym, że dużo się do niego przygotowuję. Sam fakt, że są tu same karty dworskie też świadczy o mojej postawie i podejściu do egz. Weryfikacja pod koniec maja! Pani będzie egzaminować, będzie wymagać dużo, ten giermik mieczy rzeczywiście pokazuje zmagania jezykowe, ale to chyba tak gładko nie pójdzie, trzeba będzie się trochę pomęczyć, całkiem możliwe, że ktoś przyjdzie z pomocą w kryzysowym momencie. na wynik możesz trochę zaczekać Cytuj
Taya Napisano 30 Kwietnia 2015 Napisano 30 Kwietnia 2015 Nie martw się na zapas. Egzamin będzie przebiegał w miarę przyjemnej atmosferze, zaś egzaminator, mimo że wymagający, oceni cię pozytywnie. Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 cesarzowa - przyjdziesz tam pewna siebie giermek mieczy - rozwiązywanie zadań egzaminacyjnych rycerz buław - stres w oczekiwaniu na wyniki giermek pucharów - otrzymanie wyników wszystkie karty są pozytywne, więc obstawiam zaliczenie egzaminu Cytuj
Trida Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 (edytowane) Oto co mi odpowiedziały karty:Cesarzowa, Giermek Mieczy, Rycerz Buław dołożone Giermek Kielichów Zdasz i to jak Mieczowy może tutaj mówić właśnie o rozmowach, zadaniach 'do przemyślenia', etc. Buławowy to szybkość egzaminu wg mnie kielichowy - emocje się uspokoją, opadną Powodzonka ja uważam, że zdasz Edytowane 1 Maja 2015 przez Trida Cytuj
Frambuesa_ Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 Jeszcze sobie pomyślałam, że ten Giermek Mieczy mówi o części ustnej egzaminu, która jest zaraz po pisemnej A na wyniki i tak będę musiała poczekać ok. 3 miesięcy... Cytuj
Trida Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Jeszcze sobie pomyślałam, że ten Giermek Mieczy mówi o części ustnej egzaminu, która jest zaraz po pisemnej O tak tak tak tak :tak: Też o tym myślałam Cytuj
Grahanka Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Zdasz. Będą duże emocje, które nie będą Ci przeszkadzać. Będziesz odpowiadać płynnie i na temat. Będziesz z siebie zadowolona. Powodzenia! Cytuj
Frambuesa_ Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 Oby było tak jak mówicie Dziękuję :* Cytuj
Eilidh Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Zdasz na pewno :-) mi często giermkowie wypadają na egzaminy i zawsze pokazują ze zdam i to z dobrym wynikiem, lubię kiedy mi wypadają na naukę. Powodzenia ;-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2015 Maestro Napisano 2 Maja 2015 Zaliczysz ten egzamin, ale w trakcie może pojawić sie jakieś nieporozumienie, może nie zrozumiesz polecenia, w każdym razie zdasz;) Cytuj
panna.marta Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 myślę, że dobrze Ci pójdzie. Zdasz na pewno. Cytuj
Frambuesa_ Napisano 10 Września 2015 Autor Napisano 10 Września 2015 WERYFIKACJA: Po długim oczekiwaniu na wyniki - ZDAŁAM i to bardzo ładnie ) Dziękuję wszystkim! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi