JagodowaTruskawka Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Byl ktos w moim zyciu, ale nie wyszlo. Podpisalam go Msx 1. Czy znam faceta z ktorym stworze trwaly zwiazek - 8 pucharów - Karta mowi o rozłace, drodze i podrozy. ktos kto mogl odejsc. uwazam ze znam tą osobę. 2. Obecna sytuacja między nami - rycerz mieczy - Rycerz mieczy dziala, ja nie dzialam w kierunku zadnego mezczyzny ani zaden mezczyzna nie dziala teraz w moim kierunku. Moze chodzi o odkrycie prawdy w tej karcie. 3. Z czym mi się kojarzy, lub będzie kojarzyl ten mezcyzna - Cesarzowa (-odwrócona) - Cierpiaca ja? 4. miesiac, kiedy zaczniemy byc razem Maj - Koło fortuny - tu sie cos wydarzy na co nie bede miala wplywu Czerwiec - 5 buław - nerwy, klotnie Lipiec - 4 mieczy - izolacja Sierpien - paz mieczy - nadal napięta sytuacja miedzy nami Wrzesien - 2 puchary - pogodzimy sie, mozliwy zwiazek Pazdziernik- król pucharów tu jego uczucia 5. Czy sie pobierzemy - Śmierc - Albo umrze nasza znajmosc, albo z etapu zwiazku nieformalnego wejdziemy w zwiazek formalny 6. Czy moim przyszlym partnerem bedzie: P - rycerz mieczy - on zajety swoim zyciem Msx - 2 denary - podjecie decyzji, jakas mozliwosc Mzf - 5 denarów - nie MB - Krol mieczy - brak uczuc u niego ktoś kogo znam - Krol buław - tak ktos kogo nie znam - 8 mieczy - nie 7. Z kim pojawi się możliwosc stworzenia związku w ciągu 4 miesięcy Wylatuje mi mag, 8 puch i sąd - najpierw wylecial mag na 8 pucharow, pozniej sad - uwazam ze to moz ebyc ktos z kims kiedys cos mnie laczylo P - 7 mieczy - Mysle ze karta pokazalo jego wyjazd, dlatego nie bedzie mozliwosci Msx - rycerz pucharów - tak Mzf - Krol bulaw - tak MB - 8 mieczy - nie ktoś kogo znam - Krol denarow - tak ktos kogo nie znam - 5 pucharów - nie Cytuj
Gość grimmoire Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 byłoby, gdyby pytania poza 2. i 7. stawiane były na 6 miesięcy - Jagodowa to raczej będzie na wzajemną :] Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 1 Maja 2015 Autor Napisano 1 Maja 2015 Zweryfikuje w mniej niz 6 mies Cytuj
pretoria Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 1. Czy znam faceta z ktorym stworze trwaly zwiazek - 8 pucharów - Nie 3. Z czym mi się kojarzy, lub będzie kojarzyl ten mezcyzna - Cesarzowa (-odwrócona) - Może będzie cię poniekąd poniżał, nie będziesz się czuła wystarczająco kobieco, przeszło mi też przez myśl, że będzie metroseksualny. 4. miesiac, kiedy zaczniemy byc razem Maj - Koło fortuny - tu sie cos wydarzy na co nie bede miala wplywu Czerwiec - 5 buław - nerwy, klotnie Lipiec - 4 mieczy - izolacja Sierpien - paz mieczy - nadal napięta sytuacja miedzy nami Wrzesien - 2 puchary - pogodzimy sie, mozliwy zwiazek Pazdziernik- król pucharów tu jego uczucia Ewentualnie wrzesień, październik 5. Czy sie pobierzemy - Śmierc - Mogłaś dorzucić jeszcze jedna. Lecz po tej sądzę, że nie 6. Czy moim przyszlym partnerem bedzie: P - rycerz mieczy - on zajety swoim zyciem Msx - 2 denary - podjecie decyzji, jakas mozliwosc Mzf - 5 denarów - nie MB - Krol mieczy - brak uczuc u niego ktoś kogo znam - Krol buław - tak ktos kogo nie znam - 8 mieczy - nie Żaden z powyższych Cytuj
Trida Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 1. Czy znam faceta z ktorym stworze trwaly zwiazek - 8 pucharów Hmmm potencjalnie tak, ale na chwilę obecna się rozstaliście. 2. Obecna sytuacja między nami - rycerz mieczy Pan się odciął. 3. Z czym mi się kojarzy, lub będzie kojarzyl ten mezcyzna - Cesarzowa (-odwrócona) Z tym, że Cię zranił O_O, ze cierpiałaś przez niego 4. miesiac, kiedy zaczniemy byc razem Maj - Koło fortuny Czerwiec - 5 buław Lipiec - 4 mieczy Sierpien - paz mieczy Wrzesien - 2 puchary Pazdziernik- król pucharów Pogodzicie się w okolicach września ale związku tu wg mnie jeszcze nie widać. 5. Czy sie pobierzemy - Śmierc Nie… 6. Czy moim przyszlym partnerem bedzie: P - rycerz mieczy Msx - 2 denary Mzf - 5 denarów MB - Krol mieczy ktoś kogo znam - Krol buław ktos kogo nie znam - 8 mieczy Żaden z Panów, ale ktoś, kogo już znasz, ale nie do końca zwracacie na siebieuwagę. 7. Z kim pojawi się możliwosc stworzenia związku w ciągu 4 miesięcy P - 7 mieczy Msx - rycerz pucharów Mzf - Krol bulaw MB - 8 mieczy ktoś kogo znam - Krol denarow ktos kogo nie znam - 5 pucharów Serio?? O_O Niezobowiązująca relacja z Msx, seks z Mzf. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 o ile karty nie są życzeniowe na Msx... a troche tak to wygląda to widzę to tak: Byl ktos w moim zyciu, ale nie wyszlo. Podpisalam go Msx 1. Czy znam faceta z ktorym stworze trwaly zwiazek - 8 pucharów - Karta mowi o rozłace, drodze i podrozy. ktos kto mogl odejsc. uwazam ze znam tą osobę. znasz 2. Obecna sytuacja między nami - rycerz mieczy - Rycerz mieczy dziala, ja nie dzialam w kierunku zadnego mezczyzny ani zaden mezczyzna nie dziala teraz w moim kierunku. Moze chodzi o odkrycie prawdy w tej karcie. jesteś na niego obecnie wściekła 3. Z czym mi się kojarzy, lub będzie kojarzyl ten mezcyzna - Cesarzowa (-odwrócona) - Cierpiaca ja? z tym ,że zostałś mocno przez niego zraniona 4. miesiac, kiedy zaczniemy byc razem Maj - Koło fortuny - tu sie cos wydarzy na co nie bede miala wplywu los sprawi ,że w jakiś sposób da o sobie znać Czerwiec - 5 buław - nerwy, klotnie jakies zamieszanie... Lipiec - 4 mieczy - izolacja odpoczynek od siebie Sierpien - paz mieczy - nadal napięta sytuacja miedzy nami wiadomości, może jakieś sprzeczki Wrzesien - 2 puchary - pogodzimy sie, mozliwy zwiazek tak może być zgoda i może być spotkanie Pazdziernik- król pucharów tu jego uczucia mogą się w nim obudzić jakieś uczucia 5. Czy sie pobierzemy - Śmierc - Albo umrze nasza znajmosc, albo z etapu zwiazku nieformalnego wejdziemy w zwiazek formalny myślę że nie 6. Czy moim przyszlym partnerem bedzie: P - rycerz mieczy - on zajety swoim zyciem Msx - 2 denary - podjecie decyzji, jakas mozliwosc możesz stanać przed wyborem.. może będziesz musiała podjąć jakąś ważna decyzje Mzf - 5 denarów - nie MB - Krol mieczy - brak uczuc u niego ktoś kogo znam - Krol buław - tak tak znasz ktos kogo nie znam - 8 mieczy - nie 7. Z kim pojawi się możliwosc stworzenia związku w ciągu 4 miesięcy Wylatuje mi mag, 8 puch i sąd - najpierw wylecial mag na 8 pucharow, pozniej sad - uwazam ze to moz ebyc ktos z kims kiedys cos mnie laczylo mag z przeszłości powróci P - 7 mieczy - Mysle ze karta pokazalo jego wyjazd, dlatego nie bedzie mozliwosci nie, dystans odległosć,izolacja Msx - rycerz pucharów - tak tak on Mzf - Krol bulaw - tak możliwe że tak MB - 8 mieczy - nie ktoś kogo znam - Krol denarow - tak tak ktos kogo nie znam - 5 pucharów - nie nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi