kasiulinek87 Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. jakiej jakości jest jego nasienie? mojego partnera oczywiście:) zaczynamy starania o dziecko. 2 kielichow 3 bulaw glupiec na pierwszy rzut oka, wydaję mi się,że wszystko w porzadku. ale ten głupiec mnie zastanawia... macie jakieś sugestie? Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Jak dla mnie, wszystko z nim w porządku. Przewaga w zapłodnienu chłopca, ale w 2 kielichów, pokazało mi kiedyś bliźnięta, więc jeśli ktoś od strony partnera z rodziny czy przodków posiadał bliźniaki, to całkiem możliwe że sam się ich doczeka ;-D Cytuj
Czarownica Napisano 1 Maja 2015 Napisano 1 Maja 2015 Proszę na przyszłość tytułować wątki zgodnie z regulaminem. Wszystko ok z jego nasieniem, ruchliwością plemników etc. Cytuj
Trida Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 jakiej jakości jest jego nasienie?2 kielichow 3 bulaw glupiec Wszystko z nim w porządku. Cytuj
slawa Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Z jego plemnkami jest wszystko okay :brum: sa zywe ruchliwe mlode i zakochane:flamenco: Cytuj
Administrator Ismer Napisano 2 Maja 2015 Administrator Napisano 2 Maja 2015 2 kielichów - zgodność (w kontekście pytania oznacza, że na tym etapie z nasieniem jest O.K), 3 buław przy Głupcu - rozpoczęcie nowego przedsięwzięcia, sama 3 to "płodna idea", która zrealizowana na planie materialnym niesie zadowolenie (więc tu w kontekście pytania także sugeruje, że jest O.K). Głupiec - jego znaczenie zależy od znaczenia kart sąsiednich, ale sam w sobie najbardziej ogólnie oznacza beztroskę, bo nie ma świadomości przeszkód jakie mogą wystąpić na jego drodze, wnosi element niepokoju, chaosu ale oznacza także początek jakiegoś nowego cyklu, więc w kontekście pytania i w tym towarzystwie w jakim się pojawił nie demonizowałabym go i uznała, że jeśli dopilnujesz wszystkiego i nie będziesz zrażać się początkowymi trudnościami powinnaś osiągnąć upragniony rezultat. Poza tym, żeby się upewnić czy tak naprawdę wszystko jest w porządku zróbcie jednak badania nasienia, bo poprzednio wyszło Ci, że się uda ale po trudnościach, poza tym Głupiec na końcu sugeruje, żeby niczego nie zaniedbać ani nie lekceważyć. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2015 Maestro Napisano 2 Maja 2015 Jest dość ruchliwe, ale może byc jakiś problem z samym zapłodnieniem... Cytuj
niiwa Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 (edytowane) Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. jakiej jakości jest jego nasienie? mojego partnera oczywiście:) zaczynamy starania o dziecko. 2 kielichow 3 bulaw glupiec na pierwszy rzut oka, wydaję mi się,że wszystko w porzadku. ale ten głupiec mnie zastanawia... macie jakieś sugestie? Jakim prawem wchodzisz w jego intymne sprawy? - napisałaś, że dopiero zaczynacie starania o dziecko! - za wcze,śnie więc aby doszukiwać się problemów u kogokolwiek, ale Ty - uważasz, że nadszedł już moment doszukiwania się problemów? - współczuję Twojemu partnerowi Twojego "spontanicznego/uczuciowego" podejścia. Głupiec to spontan bez kalkulacji, którą Ty własnie robisz. Skoncentruj się więc bardziej na sobie, zamiast prześwietlać innych. Nieee, kasiulinek już pisała jakiś czas temu o tym, że u niej jest zdiagnozowany problem, a u niego jeszcze nie badali (ale zamierzają). Także to nie jest taka sytuacja, że dziewczyna ledwie zaczęła randkować z facetem, a już prześwietla to, czego i tak nie będzie w stanie zweryfikować. - Czarownica Edytowane 3 Maja 2015 przez Czarownica . Cytuj
Administrator Ismer Napisano 3 Maja 2015 Administrator Napisano 3 Maja 2015 Niiwa - a jakim prawem Ty osądzasz innych? Jeśli jednak uzurpujesz sobie prawo do sądzenia ludzi to wiedz, że sędzia powinien najpierw zapoznać się z problemem, gdyż osąd musi być sprawiedliwy. Ty tego oczywiście nie uczyniłaś ale wyrok już wydałaś. Za kogo się uważasz żeby tak czynić? Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 2 kielichow 3 bulaw glupiec Co ja mogę powiedzieć z doświadczenia klientek - w 3 Buław może być pokazane, że pan partner czasami stwarza warunki nieodpowiednie dla produkcji plemników - za ciasne spodnie, za ciasna bielizna, trzymanie komputera, tableta w okolicach jąder. Niech o to zadba. I tu w tym wypadku może 3 Buław oznaczać też trzy miesiące, a tyle wystarcza, żeby zmienić tryb życia, tak, żeby produkować silne plemniki - to już trzeba poczytać co i jak - podstawy to zakaz palenia, uregulowanie poziomu cynku (najlepiej zdrowym i zbilansowanym jedzeniem) i właśnie nie przegrzewanie jąder. Na całe szczęście jest to raczej uwaga na przyszłość, ponieważ dwie pozostałe karty mówią o tym, że jakość jest na tyle zadowalająca (2 Kielichy, czyli dwa zdrowe jądra, kielichy to woda, woda to płyny, płyny to nasienie), żeby mogło dojść do zapłodnienia (Głupiec) Cytuj
Lena75 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Równiez jestem zdania ze wszystko u niego funkcjonuje jak nalezy . Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. jakiej jakości jest jego nasienie? mojego partnera oczywiście:) zaczynamy starania o dziecko. 2 kielichow 3 bulaw glupiec na pierwszy rzut oka, wydaję mi się,że wszystko w porzadku. ale ten głupiec mnie zastanawia... macie jakieś sugestie? jak dla mnie to jest plenny:-) głupiec kojarzy mi się z dużą ruchliwością:-) 2 kielichy z kolei kojarzę z dwoma jądrami, które dobrze działają:-) powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi