Skocz do zawartości

jakość nasienia

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.

jakiej jakości jest jego nasienie?

mojego partnera oczywiście:)

zaczynamy starania o dziecko.

2 kielichow 3 bulaw glupiec

na pierwszy rzut oka, wydaję mi się,że wszystko w porzadku.

ale ten głupiec mnie zastanawia...

macie jakieś sugestie?

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Jak dla mnie, wszystko z nim w porządku. Przewaga w zapłodnienu chłopca, ale w 2 kielichów, pokazało mi kiedyś bliźnięta, więc jeśli ktoś od strony partnera z rodziny czy przodków posiadał bliźniaki, to całkiem możliwe że sam się ich doczeka ;-D

Napisano

Proszę na przyszłość tytułować wątki zgodnie z regulaminem.

Wszystko ok z jego nasieniem, ruchliwością plemników etc.

Napisano

Wszystko z nim w porządku.

Napisano

Z jego plemnkami jest wszystko okay :brum: sa zywe ruchliwe mlode i zakochane:flamenco:

• Administrator
Napisano

2 kielichów - zgodność (w kontekście pytania oznacza, że na tym etapie z nasieniem jest O.K), 3 buław przy Głupcu - rozpoczęcie nowego przedsięwzięcia, sama 3 to "płodna idea", która zrealizowana na planie materialnym niesie zadowolenie (więc tu w kontekście pytania także sugeruje, że jest O.K). Głupiec - jego znaczenie zależy od znaczenia kart sąsiednich, ale sam w sobie najbardziej ogólnie oznacza beztroskę, bo nie ma świadomości przeszkód jakie mogą wystąpić na jego drodze, wnosi element niepokoju, chaosu ale oznacza także początek jakiegoś nowego cyklu, więc w kontekście pytania i w tym towarzystwie w jakim się pojawił nie demonizowałabym go i uznała, że jeśli dopilnujesz wszystkiego i nie będziesz zrażać się początkowymi trudnościami powinnaś osiągnąć upragniony rezultat.

Poza tym, żeby się upewnić czy tak naprawdę wszystko jest w porządku zróbcie jednak badania nasienia, bo poprzednio wyszło Ci, że się uda ale po trudnościach, poza tym Głupiec na końcu sugeruje, żeby niczego nie zaniedbać ani nie lekceważyć.

• Maestro
Napisano

Jest dość ruchliwe, ale może byc jakiś problem z samym zapłodnieniem...

Napisano (edytowane)

macie jakieś sugestie?

Jakim prawem wchodzisz w jego intymne sprawy? - napisałaś, że dopiero zaczynacie starania o dziecko! - za wcze,śnie więc aby doszukiwać się problemów u kogokolwiek, ale Ty

- uważasz, że nadszedł już moment doszukiwania się problemów? - współczuję Twojemu partnerowi Twojego "spontanicznego/uczuciowego" podejścia.

Głupiec to spontan bez kalkulacji, którą Ty własnie robisz.

Skoncentruj się więc bardziej na sobie, zamiast prześwietlać innych.

Nieee, kasiulinek już pisała jakiś czas temu o tym, że u niej jest zdiagnozowany problem, a u niego jeszcze nie badali (ale zamierzają). Także to nie jest taka sytuacja, że dziewczyna ledwie zaczęła randkować z facetem, a już prześwietla to, czego i tak nie będzie w stanie zweryfikować. - Czarownica

Edytowane przez Czarownica
.
  • Administrator
Napisano

Niiwa - a jakim prawem Ty osądzasz innych? Jeśli jednak uzurpujesz sobie prawo do sądzenia ludzi to wiedz, że sędzia powinien najpierw zapoznać się z problemem, gdyż osąd musi być sprawiedliwy. Ty tego oczywiście nie uczyniłaś ale wyrok już wydałaś. Za kogo się uważasz żeby tak czynić?

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Co ja mogę powiedzieć z doświadczenia klientek - w 3 Buław może być pokazane, że pan partner czasami stwarza warunki nieodpowiednie dla produkcji plemników - za ciasne spodnie, za ciasna bielizna, trzymanie komputera, tableta w okolicach jąder. Niech o to zadba. I tu w tym wypadku może 3 Buław oznaczać też trzy miesiące, a tyle wystarcza, żeby zmienić tryb życia, tak, żeby produkować silne plemniki - to już trzeba poczytać co i jak - podstawy to zakaz palenia, uregulowanie poziomu cynku (najlepiej zdrowym i zbilansowanym jedzeniem) i właśnie nie przegrzewanie jąder. Na całe szczęście jest to raczej uwaga na przyszłość, ponieważ dwie pozostałe karty mówią o tym, że jakość jest na tyle zadowalająca (2 Kielichy, czyli dwa zdrowe jądra, kielichy to woda, woda to płyny, płyny to nasienie), żeby mogło dojść do zapłodnienia (Głupiec) :)

Napisano

Równiez jestem zdania ze wszystko u niego funkcjonuje jak nalezy .

Napisano

macie jakieś sugestie?

jak dla mnie to jest plenny:-)

głupiec kojarzy mi się z dużą ruchliwością:-)

2 kielichy z kolei kojarzę z dwoma jądrami, które dobrze działają:-)

powodzenia!

Napisano

Interes jest zdrowy :)