panna.marta Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) Witam, mam ogromną prośbę o pomoc w interpretacji na zdrowie. Otóż zacznę przyjmowanie nowych leków już na stałe, których się nieco obawiam. Nie wiem jaka będzie reakcja mojego organizmu na produkt. Nie lubię brać żadnych leków i obawiam się skutków ubocznych. Zapytałam zatem kart: 1. Jaka będzie reakcja mojego organizmu na ten lek pozytywna czy negatywna? przełożenie: 2 denary, sąd ostateczny, wieża XVI karty właściwe: król mieczy, 2 puchary, 5 pucharów dołożony eremita IX trochę mnie przeraziła ta wieża, ale wydaję mi się, że będzie zupełnie reagować niż przy poprzednich przede wszystkim w przepływie wody w organiźmie. Wydaje mi się, że sąd działała godząco. myślę,że nie będzie źle. 2. Jaka będzie dokładnie reakcja mojego organizmu tj co się będzie działo z moim organizmem przełożenie: 7 buław, królowa mieczy, 4 puchary karty właściwe: cesarzowa III, śmierć XIII, as denarów dołożone rycerz buław Wydaje mi się, że całkiem dobre samopoczucie, zupełnie inne niż jakbym tego nie brała. Wątek zweryfikuję za miesiąc. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję! M. Edytowane 2 Maja 2015 przez panna.marta Cytuj
Grahanka Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Będę czytać tylko karty właściwe, w ogóle jak dla mnie to za dużo kart. Wystarczyłoby tylko jedno z tych pytań. 1. Jaka będzie reakcja mojego organizmu na ten lek pozytywna czy negatywna? karty właściwe: król mieczy, 2 puchary, 5 pucharów Lek będzie wprowadzony ostrożnie. Wszystko będzie pod kontrolą lekarza. Karty wskazują, że lek będzie ingerował w Twój układ hormonalny (czy to prawda?). W rezultacie dojdzie do odwodnienia lub na odwrót przewodnienia organizmu (zaburzenia gospodarki sodowej i potasowej). Możesz być apatyczna. 2. Co się będzie działo z moim organizmem pod wpływem leku? karty właściwe: cesarzowa III, śmierć XIII, as denarów Poprawi Ci się wygląd cery/ skóry. Zniweluje bakterie i substancje toksyczne w organizmie. Przyczyni się do szybkiej i pełnej rekonwalescencji. j.w Może się zwolnić przemiana materii. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Maja 2015 Autor Napisano 2 Maja 2015 Bardzo Ci dziękuję Grahanko, tak chodzi o leki hormonalne. Najbardziej boje się przytycia i wahania nastrojów ale widzę, że to będzie nieuniknione ;( Cytuj
Grahanka Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Jeśli coś niedobrego będzie się działo z Twoim organizmem, koniecznie zgłoś się do lekarza nich je zmieni. Jeśli nie będzie z Tobą współpracował, Ty zmień lekarza. 3mam kciuki, też bym się bała takich tabletek. Absolutnie nie jadam żadnych. Gospodarka hormonalna w naszym organizmie jest bardzo ważna, nie możesz tego zaniedbać. Ściskam, Graha Cytuj
panna.marta Napisano 2 Maja 2015 Autor Napisano 2 Maja 2015 Dziękuję, a Twoim zdaniem karty są raczej optymistyczne, czy raczej w drugą stronę? bo wg poza tą wieżą, to chyba nie jest tragicznie...choć wyczuwam z nich stany nadmiernego smutku 5 pucharów, eremita... Cytuj
Grahanka Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 Tak, ten ermita to apatia. Uważam, że karty są dobre. Szczególnie w drugi pytaniu III Cesarzowa duży plus na wygląd cery i włosów, XIII Śmierć natomiast to pełen powrót do zdrowia, czyli terapia będzie udana i przyniesie pozytywny skutek. Więcej w tym pozytywów niż negatywów. Będzie dobrze :-) Cytuj
adivino Napisano 2 Maja 2015 Napisano 2 Maja 2015 1. Lek będzie dobrze współpracował z organizmem. Też widzę tam apatię i wycofanie się, a ze śmiercią to mogą być lekkie stany depresyjne. Ale to znaczy, że lek będzie działał i 2. powrócisz do dobrego samopoczucia w szybkim czasie. 1 Cytuj
Trida Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 1. Jaka będzie reakcja mojego organizmu na ten lek pozytywna czy negatywna? przełożenie: 2 denary, sąd ostateczny, wieża XVI karty właściwe: król mieczy, 2 puchary, 5 pucharów dołożony eremita IX Spuchnie Ci się i organizm zacznie zatrzymywać wodę. Musisz brać konkretnie ten lek? Bo jakoś nie widzę tu zbyt dużej współpracy, będziesz miała wahania nastrojów i poczucie osamotnienia (eremita). 2. Jaka będzie dokładnie reakcja mojego organizmu tj co się będzie działo z moim organizmem przełożenie: 7 buław, królowa mieczy, 4 puchary karty właściwe: cesarzowa III, śmierć XIII, as denarów dołożone rycerz buław Wahania nastrojów, obniżenie samopoczucia, puchnięcie… Niby na Twoją ‘chorobę’ będzie to dobrze wpływało ale ogólne samopoczucie to takie dupne trochę :/ Ja niestety ale widzę trochę negatywnie te karty. Głownie ze względu na gospodarkę wodną. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Napisano 1 Czerwca 2015 Weryfikacja: Leki nie są złe. Dobrze się po nich czuję, nie przytyłam. Na początku czułam bardziej wzmożone pragnienie, ale może dlatego, że zaczyna się lato. Nastroje raczej podobne do poprzednich. Na początku miałam straszne problemy z cerą pod koniec opakowania znaczna poprawa. Ogólnie jestem zadowolona, ale poobserwuje jeszcze swój organizm przez dłuższy okres czasu. Bardzo dziękuję za wszystkie wpisy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi