Skocz do zawartości

czy uda mi się zrealizować czerwcowy wyjazd(ZWERYFIKOWANY)

foronemoment

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyjechać chcę. Z urlopem problemu nie będzie, z kasą tak. No i ogólnie mam wątpliwości czy to ma sens teraz, czy nie lepiej poczekać do jesieni. Mam obawy że teraz może nie być tak przyjemnie jakbym chciała. Rozsądek mówi że bez sensu, dusza się rwie. Tłem wyjazdu jest pan M.

As mieczy – faktycznie jest to kalkulowanie, obliczanie i ogólne zastanawianie się nad sensem.

5 pucharów – jak zwykle trzepnęłoby mnie to po kieszeni. Nie wiem tylko jak bardzo. Stratą i rozczarowaniem może być to że wyjazd wypadłby w mało idealnym terminie, z czym mogą wiązać się różne komplikacje i niedogodności. I tu są ewidentnie pokazane moje wewnętrzne obawy.

Kochankowie - nie mam pojęcia jak to ugryźć w tym temacie.

Ogólnie wydaje mi się że na ten moment „na dwoje babka wróżyła” - albo wyjadę, albo nie.

dziękuję za pomoc.

Napisano (edytowane)

Karty chyba pokazują właśnie, że bardzo się wahasz. Mogłabyś wyjechać, ale decyzja należy do Ciebie. Jesteś jak koń, który nie wie, czy iść na przód czy zrobić krok do tyłu i tylko stoi bez potrzeby na drodze :D

Jednym słowem, warunki sprzyjają, byś wyjechała teraz, musisz tylko sobie powiedzieć "jadę!". Zresztą, pytanie brzmi w końcu tylko "czy uda mi się wyjechać", a nie "co się wydarzy, jeśli wyjadę teraz". Możesz zrobić sobie rozkład na te dwa terminy i zobaczyć, który lepiej rokuje :)

Ale wydaje mi się, że nie wyjedziesz, Kochankowie oznaczają też dokonanie wyboru, podobnie pewnie by działał As. 5 Kielichów - pozbycie się złudzeń. Może więc jednak zrezygnujesz? Ta 5 Kielichów, mimo, że Mały Arkan, stoi na liście Kart-Bram, jest więc ważna. http://www.ezoforum.pl/ogolnie-o-tarocie/4433-bramy-w-tarocie.html

Edytowane przez Reina
musiałam się zastanowić
  • Lubię to! 1
Napisano

A mnie się wydaje, że nie wyjedziesz, na wahaniach się skończy, tutaj nie widać, by została podjęta do tego czasu decyzja, raczej tylko smęcenie na temat przeszłości czy tam Pana.

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Nie wyjedziesz. Mimo chęci niestety, ale wyjazd nie wypali ___ może nawet będziesz rozważała czy nie pożyczyć od kogoś kasy na ten wyjazd.

Gość Luna9
Napisano

Mnie tu wyglada, jakbys znalazla tanszy sposob na Pana M.? Moze jak nie Ty, to Pan..jak sie osobiscie nie zjawi, to moze sponsorsko - ja tylko gdybam... W koncu karta Kochankowie na koncu, a z sumowania znana mi metoda wychodzi 0. Glupiec..troche glupio rujnowac sie dla faceta, ale Glupiec sie moze wyrywac, fakt:-) Czerwiec to juz czas urlopowo-wakacyjny, wiec moze "tlo" wybierze sie w Twoje strony?

Troche malo napisalas o Nim, tylko ze On "tlo";-) ale karta kielichowa (i to karta brama jakby nie bylo) i VI. Kochankowie mowi chyba wiecej:-)

Napisano

Bo on takim tłem drugoplanowym jest ;) Ważniejszy jest odpoczynek, relaks i czas poświęcony samej sobie:) Trochę mnie Kochankowie na końcu zmylili.

Napisano

hmm bedziesz sie bardzo, ale to bardzo zastanawiac, w sumie tak jak piszesz, chcesz jechac, ale w tej piatce pucharow widac strach o kase, wiesz, ze jak pojedziesz, mozesz sie liczyc z jakimis problemami finansowymi.

Wydaje, mi sie, ze jednak nie pojedziesz, bo rozum wezmie gore nad checiami.

• Lubię to! 1
Napisano
Wyjechać chcę.

As mieczy

5 pucharów

Kochankowie

Wg mnie zostaniesz. jednak rozsądek wygra (as mieczy). Będzie lekki żal (5 kieli), ze to nie wyjazd z M (Kochankowie) ale ta decyzja bd słuszna.

• Lubię to! 1
Gość Luna9
Napisano

Te 3 karty, to maja jakies pozycje, np. pierwsza jako glowna, srodkowa jako przeszkoda, a trzecia jako ciag dalszy, czy jak to bylo zaplanowane? Jak to takie karty jednak do "pokazania" na forum, to dobrze by bylo, zeby nie byly to rozklady na 3 karty od niechcenia, a chociaz ciut przemyslane/zaplanowane - wtedy i osoba pytajaca sie wiecej dowie, latwiej polapie i pomoc innych bedzie bardziej trafiona, tak sadze..

W Asie mieczy powinno Cie "oswiecic" i to jak...i chyba rezultatem tej chwili "trzezwosci umyslu" jest ta 5-ka, ale sprawy pana M. (znaczy sie "tla" i to drugoplanowego..) to nie zamykamy tu widze - az by sie prosilo wtedy dobrac 1 karte do tych Kochankow....;)

ale sumowanie (0. Glupiec) jest tu "piekne" - Dusza sie wyrywa, ale na kasie to malo kto teraz spi, a to, ze Ty musisz kombinowac, a nie jakis Pan daje Ci do myslenia (As mieczy, 5 kielichow), bo z pustym portfelem to zadna Pani pozostac nie chce, ale Ci Kochankowie na koncu mysle, ze swiadcza o tym, ze ta cala sytuacja z planowaniem wyjazdu bedzie miala na Was (na Ciebie i tlo) jednak spory wplyw....

Przepraszam, jak sie zbytnio rozgadalam - do czerwca to sie moze inne "tlo" pojawic, kto wie...

Gość Euterpe
Napisano

w asie mieczy będziesz o tym myśleć

w 5 kielichach zamkniesz sprawę

w kochankach wątpliwości

z HB XII Wisielec - bierność.

Też jestem zdania, że w tym czasie nigdzie nie wyjedziesz.

Napisano
Te 3 karty, to maja jakies pozycje,

Pierwsza karta to stan obecny, druga to przyszłość i sposoby działania które należy wziąć pod uwagę, trzecia to rezultat.

Lubię ten rozkład na proste pytania. Jaki inny rozkład sugerujesz na takie pytanie? To tak przyszłościowo:)

Dziękuję bardzo wszystkim za podpowiedzi. Zrobiona w głowie lista "za i przeciw" jest dłuższa po stronie "przeciw". Tyle że po stronie za wielkimi literami "relaks i odpoczynek". Ech, życie;)

Napisano

Liczysz i kalkulujesz, ale nijak kasy niet...

5 pucharów to zawsze rozczarowanie...

kochankowie - ciężkie wybory...

karty nie mówią jednoznacznie, widać decyzja leży w Twoich rękach...

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

No i już wiem że nie wyjadę tam gdzie chciałam. Kasa i dodatkowe okoliczności. Inne krótsze wyjazdy też nie wypaliły niestety. Żalu wielkiego nie ma, poopalam się w ogródku;)

• Lubię to! 1
Gość Bethany
Napisano

Moim zdaniem nie wyjedziesz, choć widać wahanie- Kochankowie.