adivino Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Których z tych zakładów z medycyną estetyczną będzie dla mnie najlepszy na pewne zabiegi? A - 7 kielichów - nie spełnią moich oczekiwań B - umiarkowanie - też średnio C - królowa kielichów - w D królowa buław, a tu kielichowa, więc jestem na nie D - królowa buław - babka zrobi najlepszą robotę Cytuj
Czarownica Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Niestety ale bez choćnby zarysu co to ma być za zabieg to ciężko się odnieść do kart. Czy to ma być coś z wodą, czy laser czy chodzi o twarz czy co... Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 A jak dla mnie to zabiegi kosmetyczne i tp wiec jestem na tak + spełnienie marzen B czegos może być za dużo, czegoś za mało, brak równowagi C i D to babki o calkiem innym temperamencie, Kielichowa może być opanowana i dokladna a bulawowa zbyt narwana i niedokładna Cytuj
Czarownica Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 W takim razie Buławowa, bo jako jedyna tu wyszła w adekwatnym żywiole ognia. Aczkolwiek zastanawiałabym się również nad Umiarkowaniem, to jest moim zdaniem dobra karta na zabiegi. I jeśli nie jest to działanie jednorazowe (usunięcie znamienia np.) to raczej poszłabym tutaj. Bo przy Buławowej i większej ilości zabiegów obawiałabym się, że będzie to niedokładne, albo mogą wyjść jakieś podrażnienia. Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Ja obstawialabym opcje B z Umiarkowaniem...Umiarkowanie to karta mistrzostwa, perfekcji, wiec zabieg bedzie dobrany tak, jak trzeba, laser bedzie dzialal i nie za mocno i nie za slabo, osoba, ktora bedzie wykonywala zabieg, nie bedzie oszolomem po weekendowym kursie na dany typ lasera :-) Cytuj
Trida Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Umiarkowanie - umiarkowane efekty jeśli jednak terapia jest dłuższa to delikatność tej Pani moze być znacząca. Albo D - szybko i jak trzeba. (a co na to opinie w internecie )? Cytuj
Gość Luna9 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 To zalezy, czy chcesz usunac ewentualnie szpecace znamie, czy chcesz lifting owalu twarzy - to zaleznie od potrzeby, ale tak na teraz, to zadna z opcji nie jest zla :-) Cytuj
adivino Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Opinii albo nie ma, albo są w większości pozytywne dla wszystkich Jutro napiszę na który salon się zdecydowałem. Cytuj
Gość Luna9 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 (edytowane) Na Forum (jesli juz pytasz tu nas Forumowiczow o zdanie), to by bylo dobrze napisac o co chodzi, albo wcale nie pisac - wtedy bedzie najdyskretniej:) To jak z rozkladami partnerskimi, kiedy Pytajacy nie ujawnia Osobie kladacej karty, lub interpretujacej je, ze nie jest np. zyciowym partnerem danej osoby - wtedy interpretacja taka sensu duzego miec nie bedzie i Pytajacemu niespecjalnie pomozemy, a nawet mozemy zaszkodzic..i podobnie z tym Twoim tajemniczym zabiegiem, ktory (nie wiadomo) jest etapem leczenia, czy checia odmlodzenia sie wiosna, co by sie przeciez niejednemu z nas przydalo:) Pociesza mnie to, ze zadna z kart nie powiedziala kategoryczne "nie", ale to tez zalezy, czy to ma byc zabieg jednorazowy i taki bedzie wystarczajacy, czy przewidujesz, lub bedzie zalecane ponowienie go w przyszlosci....moze marudze, ale dzial Jasnowidzenia jest chyba gdzie indziej (dzis odkrylam zreszta karty do jasnowidzenia i przyznam - genialne), ale jak na przekaz z Tarota, ktory ma w sobie taka glebie symboliki, to zafundowales nam "zgaduj-zgadule" i to "po omacku", a nie material do tarotowej konsultacji:-/ Tak, czy inaczej wszyscy sie pewno ze mna zgodza - zyczymy powodzenia :-) Edytowane 4 Maja 2015 przez Luna9 Cytuj
adivino Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Myślę, że gdyby wszyscy się z Tobą zgodzili to ktoś wcześniej już by to napisał :-) A chodzi o redukcję kilku blizn...i będą potrzebne pewnie 2-3 zabiegi... Cytuj
Gość Luna9 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Zawsze ktos jest pierwszy, a jak juz to napisalam, to sie na bank wszyscy ze mna zgodza, ze warto zyczyc Ci powodzenia :-) Jak udalo sie "wyciagnac" z Ciebie to, co w sumie powinno byc w pierwszym poscie, to ja sie zgodze z glosami, ze tu XIV Umiarkowanie nabiera konkretniejszego znaczenia:-) Mysle, ze opcja A w Twoim wypadku mniej bezpieczna - nie wiadomo, czy efekty bylyby trwale i czy nie byloby jakichs skutkow ubocznych po czasie, mimo, ze efekty wygladalyby na niemal spektakularne. Wiele tez zalezy z jakiej korzysta sie talii - w tak delikatnych sprawach - jakby nie bylo, zdrowia, bo kazdy zabieg, to ingerencja, a ewentualne bledy beda widoczne, ze sie wyraze "jak na dloni". Teraz bedzie latwiej innym zinterpretowac te karty, ale Ty chyba podchodzisz do sprawy intuicyjno-praktycznie, nie bedziesz polegal (tylko) na Tarocie, byc moze rowniez dlatego, ze zadna z kart nie wieszczy wielkiej katastrofy, a i tak najwazniejsze jest to, co mamy w srodku:-) Cytuj
Czarownica Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Myślę, że gdyby wszyscy się z Tobą zgodzili to ktoś wcześniej już by to napisał :-) adivino ja Ci zwracałam uwagę by dodać opis sytuacji i za każdym razem Ci ją zwracam. W regulaminie masz określone, że potrzeba każdorazowo dawać opis sytuacji. Czasem to puszczam kantem, bo są pytania (b.nieliczne), gdzie się da przeżyć bez, ale to nie jest jedno z nich. Poza tym nie widzę podziękowań pod interpretacjami użytkowników, więc tego też pilnuj. Cytuj
adivino Napisano 5 Maja 2015 Autor Napisano 5 Maja 2015 Zdecydowałem się na opcję B. Stwierdziłem, że umiarkowanie to jednak precyzja, dokładność i powinna być to dobra karta na taką sprawę. Ale to będzie mikronakłuwanie, a nie laser Przewidziane są 4 zabiegi. I zadałem pytanie jak mi będzie przebiegało to leczenie. 6 buław - sprawiedliwość - słońce 6 buław czyli wchodzę w to, początek leczenia. Fachowo, bez problemów, dobra robota. Będę bardzo zadowolony z efektów. Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Maja 2015 Napisano 9 Maja 2015 Do lasera potrzeba jest dokładność i precyzyjność dlatego myślę, że miejsce B powinno spełnić oczekiwania oraz D też Pani kosmetolog może być energiczna i szybka, nie jestem jednak pewna czy będzie dokładna, ale zakłądam, że tak bo muszą dbać o klientów. Cytuj
Davisa Napisano 9 Maja 2015 Napisano 9 Maja 2015 Których z tych zakładów z medycyną estetyczną będzie dla mnie najlepszy na pewne zabiegi? A - 7 kielichów - nie spełnią moich oczekiwań B - umiarkowanie - też średnio C - królowa kielichów - w D królowa buław, a tu kielichowa, więc jestem na nie D - królowa buław - babka zrobi najlepszą robotę Jesteś facetem, więc ani opcja C ani D, bo będziesz wyglądał jak baba;-) "A" też odpada też odpada, bo się rozczarujesz. Z tych wszystkich możliwości, najbardziej bezpieczna jest opcja B, choć i do niej mam wątpliwości. W ogóle mam wątpliwości...;-) Cytuj
adivino Napisano 10 Maja 2015 Autor Napisano 10 Maja 2015 Już napisałem co wybrałem i że jest to mikronakłuwanie, a nie laser Miałem pierwszy zabieg w piątek. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Maja 2015 Napisano 10 Maja 2015 Przeczytałam po fakcie, przepraszam za niedopatrzenie hehe :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi