adivino Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 (edytowane) I jeszcze jedno podobne pytanko ;P Która z tych szkół prawa jazdy będzie dla mnie najlepsza? A - król mieczy - mają autorytet, instruktor dokładny i wymagający B - głupiec - nie ma dobrego przygotowania C - 9 mieczy - stres, nie zdam za pierwszym D - 4 buław - tutaj podobnie jak w A, dobra pozycja i lepsza atmosfera, łatwiej Edytowane 3 Maja 2015 przez adivino Cytuj
Arcan Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 D... 4 kije to harmonia... z tych wszystkich wybrałabym D Cytuj
Gość Luna9 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 ja, jako kobieta wybralabym D, tymbardziej, ze 4 bulaw to przyjazna chyba szczegolnie kobietom karta, ale mysle, ze mezczyzna powinien sobie poradzic ze stylem szkolenia w A (Krol mieczy). Szkole B i C bym sobie darowala. Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 wybrałabym D A to dla mnie dobra teoria, ale słabo z praktyką... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi