Arcan Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Jak mi minie? 6 kijów, cesarz, as mieczy będzie super. W odpowiedniej chwili się samo-skontroluje i nie spije się tak tragicznie jak ostatnio...Mogę prowadzić mądre dyskusje z cesarzem Czy poznam kogoś fajnego? sąd, cesarz, 2 kiele najs! Tutaj dwie opcje... albo kogoś z przeszłości (sąd jako odrodzenie znajomości)...albo kogoś kto ma już rodzinę (sąd+cesarz)...ale te wersję odrzucam...w życiu nie podrywałabym żonatego Cytuj
Trida Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Jak mi minie?6 kijów, cesarz, as mieczy Fajna zabawa, dużo fajnych dyskusji i ten Cesarz w tle Chociaż ten as mieczy mnie na koncu zastanawia, czy nie wyjdziesz z lekkim fochem. Czy poznam kogoś fajnego? sąd, cesarz, 2 kiele Poznasz, zdecydowanie. Cytuj
Gość Luna9 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 Jak Ci minie? 6 kijów, Cesarz, As mieczy no wesolo, ale bedziesz sie starala "trzymac fason" i slusznie - bedzie mial Cie "na oku" jakis Pan, wiec jesli zdarza Ci sie upijac (bardzo naganne), to tu "plamy" nie dasz i zostaniesz pozytywnie "oceniona";) Czy poznasz kogoś fajnego? Sąd, Cesarz, 2 kielichy Stukniesz sie drinkiem, lub wejdziesz w mila pogawedke z tym Cesarzem, co bedzie obserwowal, jak Ci mija czas (1-szy rozklad). Jeszcze nie np. slub na imprze, ale to sie moze przeciagnac na dalszy czas, a nie tylko ten jeden wieczor, ale cierpliwosc wskazana:) Wybaw sie za nas wszystkie te, co nie ida dzis na impre..a swoja droga nie uzywaj tam skrotow - idziesz na impreze - jak Ci dwukrotnie wychodzi Cesarz, to Tobie nie wypada juz mowic (i pisac na forum..) "slangiem". Dobrej zabawy i wiedz, ze te osoby, co sie upijaja, to czasem wiele traca - z zabawy i...zyciowych okazji. Powodzenia i prosimy oczywiscie w odpowiednim czasie o weryfikacje, bo karty wyciagnelas wyjatkowe :-) Cytuj
Arcan Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 Niegrzeczna, ja jeszcze chodzę na impry:D w moim wieku...ale nie interesują mnie paziki tylko cesarze Cytuj
Gość Luna9 Napisano 4 Maja 2015 Napisano 4 Maja 2015 To moze jednak sprobuj dojrzec i byc Cesarzowa - to moze przyciagnac kogos w karcie Cesarza :-) Impra, ok. Ja staruszka bede pamietac na co chodza mlode Damy :-) Cytuj
Arcan Napisano 4 Maja 2015 Autor Napisano 4 Maja 2015 (edytowane) już nic Edytowane 4 Maja 2015 przez Arcan Cytuj
Arcan Napisano 5 Maja 2015 Autor Napisano 5 Maja 2015 Weryfka: szczerze mówiąc to strasznie się zawiodłam...Karty były naprawdę fajnie Nastawiałam się nieźle...a tu...nudno, drętwo...bez cesarzowo... Trida, tak jak przewidziałaś-wyszłam z fochem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi