Skocz do zawartości

Idę jutro na impre!!!:D

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak mi minie?

6 kijów, cesarz, as mieczy

będzie super. W odpowiedniej chwili się samo-skontroluje i nie spije się tak tragicznie jak ostatnio...Mogę prowadzić mądre dyskusje z cesarzem

Czy poznam kogoś fajnego?

sąd, cesarz, 2 kiele

najs!

Tutaj dwie opcje... albo kogoś z przeszłości (sąd jako odrodzenie znajomości)...albo kogoś kto ma już rodzinę (sąd+cesarz)...ale te wersję odrzucam...w życiu nie podrywałabym żonatego

Napisano
Jak mi minie?

6 kijów, cesarz, as mieczy

Fajna zabawa, dużo fajnych dyskusji i ten Cesarz w tle ;)

Chociaż ten as mieczy mnie na koncu zastanawia, czy nie wyjdziesz z lekkim fochem.

Czy poznam kogoś fajnego?

sąd, cesarz, 2 kiele

Poznasz, zdecydowanie.

Gość Luna9
Napisano

Jak Ci minie? 6 kijów, Cesarz, As mieczy

no wesolo, ale bedziesz sie starala "trzymac fason" i slusznie - bedzie mial Cie "na oku" jakis Pan, wiec jesli zdarza Ci sie upijac (bardzo naganne), to tu "plamy" nie dasz i zostaniesz pozytywnie "oceniona";)

Czy poznasz kogoś fajnego? Sąd, Cesarz, 2 kielichy

Stukniesz sie drinkiem, lub wejdziesz w mila pogawedke z tym Cesarzem, co bedzie obserwowal, jak Ci mija czas (1-szy rozklad). Jeszcze nie np. slub na imprze, ale to sie moze przeciagnac na dalszy czas, a nie tylko ten jeden wieczor, ale cierpliwosc wskazana:)

Wybaw sie za nas wszystkie te, co nie ida dzis na impre..a swoja droga nie uzywaj tam skrotow - idziesz na impreze - jak Ci dwukrotnie wychodzi Cesarz, to Tobie nie wypada juz mowic (i pisac na forum..) "slangiem". Dobrej zabawy i wiedz, ze te osoby, co sie upijaja, to czasem wiele traca - z zabawy i...zyciowych okazji.

Powodzenia i prosimy oczywiscie w odpowiednim czasie o weryfikacje, bo karty wyciagnelas wyjatkowe :-)

Napisano

Niegrzeczna, ja jeszcze chodzę na impry:D w moim wieku...ale nie interesują mnie paziki tylko cesarze :D

Gość Luna9
Napisano

To moze jednak sprobuj dojrzec i byc Cesarzowa - to moze przyciagnac kogos w karcie Cesarza :-)

Impra, ok. Ja staruszka bede pamietac na co chodza mlode Damy :-)

Napisano (edytowane)

już nic :P

Edytowane przez Arcan
Napisano

Weryfka: szczerze mówiąc to strasznie się zawiodłam...Karty były naprawdę fajnie

Nastawiałam się nieźle...a tu...nudno, drętwo...bez cesarzowo...

Trida, tak jak przewidziałaś-wyszłam z fochem