silver Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura: Mag- cały czas nauka i nowe możliwości Dom:9 Pucharów-ciepła rodzinna atmosfera Uczucia: Diabeł- oooo zniewolenie, zdrada? Zdrowie:3 Buław- walka - szykuje się walka z bakteriami, wirusami? Przeziębienie? Lub odwrót choroby. Praca: Król Monet- w pracy stabilizacja, praktyka, dobrze naoliwione tryby. Rada: Królowa Pucharów- okazuj uczucia Ostrzeżenie: 5 Mieczy- nie angażuj się w cudze konflikty i spory Niespodzianka: 10 Buław- niespodziewany ciężar, dodatkowy obowiązek Cytuj
Gość Luna9 Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Pani pielegniarko, spokojnie - na zdrowie 3 bulaw - nie jest to 5, czy 7 bulaw, wiec takiej "walki" sie nie ma co tu dopatrywac :-) Cytuj
silver Napisano 5 Maja 2015 Autor Napisano 5 Maja 2015 Ok. Dzięki za sugestie. Na karcie w mojej talii jest pan, który stoi na brzegu i odgania kijami statki próbujące wejść do portu. Tak to widzę i tak opisałam- jakoś m się skojarzyło Cytuj
gucio19 Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 (edytowane) Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura: Mag- cały czas nauka i nowe możliwości Wykorzystaj swoje talenty do osiągnięcia celow, przed Toba nowe mozliwosci. Dom:9 Pucharów-ciepła rodzinna atmosfera miła atmosfera,możliwa jakaś mała biesiada,albo i duża, u mnie na karcie jest bogaty asortyment;) Uczucia: Diabeł- oooo zniewolenie, zdrada? uważaj na nieczyste intencje, mozliwe tez duze pozadanie w czyims kierunku . Zdrowie:3 Buław- walka - szykuje się walka z bakteriami, wirusami? Przeziębienie? Lub odwrót choroby. powrót do zdrowia,wydajnosc organizmu Praca: Król Monet- w pracy stabilizacja, praktyka, dobrze naoliwione tryby. Wyplata ? Umocnienie pozycji ? Rada: Królowa Pucharów- okazuj uczucia Okazuj sympatię, dobro ludziom, roztaczaj aurę serdeczności,oplaci się to Ostrzeżenie: 5 Mieczy- nie angażuj się w cudze konflikty i spory Uważaj na pomówienia,plotki,nie daj się w to wciągnąć,nie podejmuj się też walki z której w gruncie rzeczy wyjdziesz posiniaczona,a nawet jeśli wygrasz to Cię to nie ucieszy Niespodzianka: 10 Buław- niespodziewany ciężar, dodatkowy obowiązek nie wiem pojęcia jak zinterpretować te 10 buław Edytowane 5 Maja 2015 przez gucio19 Cytuj
Lena75 Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Aura: Mag- cały czas nauka i nowe możliwości- bedziesz przejawiać inicjatywe,byc moze kogos zafascynujesz lub on Ciebie Dom:9 Pucharów-ciepła rodzinna atmosfera - zgoda Uczucia: Diabeł- oooo zniewolenie, zdrada? - pożądanie, kuszenie, uzależnienie Zdrowie:3 Buław- walka - szykuje się walka z bakteriami, wirusami? Przeziębienie? Lub odwrót choroby.- moim zdaniem wszystko bedzie ok Praca: Król Monet- w pracy stabilizacja, praktyka, dobrze naoliwione tryby.- pracowicie Rada: Królowa Pucharów- okazuj uczucia- pozostan wierna swoim uczuciom Ostrzeżenie: 5 Mieczy- nie angażuj się w cudze konflikty i spory - dokładnie Niespodzianka: 10 Buław- niespodziewany ciężar, dodatkowy obowiązek- zmeczenie i przepracowanie Cytuj
silver Napisano 16 Maja 2015 Autor Napisano 16 Maja 2015 Aura: Mag- cały czas nauka i nowe możliwości- bedziesz przejawiać inicjatywe,byc moze kogos zafascynujesz lub on Ciebie Dom:9 Pucharów-ciepła rodzinna atmosfera - zgoda Uczucia: Diabeł- oooo zniewolenie, zdrada? - pożądanie, kuszenie, uzależnienie Zdrowie:3 Buław- walka - szykuje się walka z bakteriami, wirusami? Przeziębienie? Lub odwrót choroby.- moim zdaniem wszystko bedzie ok Praca: Król Monet- w pracy stabilizacja, praktyka, dobrze naoliwione tryby.- pracowicie Rada: Królowa Pucharów- okazuj uczucia- pozostan wierna swoim uczuciom Ostrzeżenie: 5 Mieczy- nie angażuj się w cudze konflikty i spory - dokładnie Niespodzianka: 10 Buław- niespodziewany ciężar, dodatkowy obowiązek- zmeczenie i przepracowanie Właśnie tak 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi