Gość Linkinia Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Rozmawiałam dziś z kolegą i niby mamy się spotkać w tym tygodniu na koncercie. Zapytałam kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z kolegą do końca tego tygodnia? 7 mieczy, król kielichów, rycerz kielichów --> HB VII Rydwan Powinniśmy się spotkać, możliwe, że to on je zaproponuje. Robię sobie ćwiczenia na odczytywanie kart, pytając jak spędzę wieczór. I wyciągnęłam dość interesujące karty na czwartek: 3 buław, Król buław, 2 buław --> HB V Kapłan Wydaje mi się, że wyjdę z domu, spotkam się z jakimś kolegą, będę czekała na to spotkanie. Dopytalam więc, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z owym kolegą w czwartek? 10 denarów, XXII Głupiec, V Kapłan --> XB X Koło, I Mag Spotkamy się. Ale nie wiem, czy nie na uczelni, nieoczekiwanie... Cytuj
Trida Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z kolegą do końca tego tygodnia? 7 mieczy, król kielichów, rycerz kielichów --> HB VII Rydwan Hmm hmm… Albo szybko przelotem (o czym mówi rydwan) albo bardzo spontanicznie (sugerując się nadal podsumą). Gdyby jednak nie podsuma powiedziałabym, że do spotkania nie dojdzie, bo Pan bd miał coś tam do roboty i nie bd miał głowy na spotkania. Robię sobie ćwiczenia na odczytywanie kart, pytając jak spędzę wieczór. I wyciągnęłam dość interesujące karty na czwartek: 3 buław, Król buław, 2 buław --> HB V Kapłan Na pewno wyjdziesz gdzieś z kimś (mężczyzna, znajomy) i będzie to wieczór pełen rozmów. Dopytalam więc, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z owym kolegą w czwartek? 10 denarów, XXII Głupiec, V Kapłan --> XB X Koło, I Mag Odnoszę wrażenie, ze to jednak nie bd ten znajomy a ktoś inny. Cytuj
Lena75 Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z kolegą do końca tego tygodnia? 7 mieczy, król kielichów, rycerz kielichów --> HB VII Rydwan Moim zdaniem mozecie sie nie spotkać. Cytuj
bimba Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 7 mieczy, król kielichów, rycerz kielichów --> HB VII Rydwan -według mnie coś tam ściemnia, zawsze mi 7 mieczy to wyraźnie pokazywała, miganie się. 3 buław, Król buław, 2 buław --> HB V Kapłan -rozejrzysz się za innym męskim towarzystwem, możliwe koleżeńskie spotkanie z innym kolegą. 10 denarów, XXII Głupiec, V Kapłan --> XB X Koło, I Mag -z innym kolegą się spotkasz Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Maja 2015 Napisano 10 Maja 2015 WERYFIKACJA Nie spotkaliśmy się. Byliśmy na tym samym koncercie, pisaliśmy do siebie, że zobaczymy się jak skończy pracę z ekipą z radia, ale ja wcześniej musiałam iść do domu. On został na kolejnych koncertach (mamy juwenalia). Wieczór w czwartek - tata zadzwonił, a potem rozmyślałam o rozmowie z nim. Pisałam też smsy z innym kolegą. Nie spotkaliśmy się. Siedziałam w domu, uczyłam się. Dziękuję wam bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi