Skocz do zawartości

Co wydarzy się na urodzinach? (ZWERYFIKOWANY)

Reina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejny rozkład w ramach ćwiczenia... Idę na urodziny przyjaciela. Miejsce: pub. Jestem już umówiona, przybycie potwierdziłam :P

Pytanie: co ciekawego dla mnie wydarzy się na tym spotkaniu?

Koło Fortuny + 8 Buław + Sprawiedliwość

Hmmmm... Mam kilka skojarzeń:

1) będę wytypowana do pomocy przy przygotowaniach albo sprzątaniu (np. pieczenie ciasta i pomoc przy zaniesieniu go na miejsce)

2) zostaną przywołane jakieś moje umiejętności/osiągnięcia i bardzo rzeczowo poddane ocenie i krytyce, może pojawi się jakaś super rada dla mnie, aby popchnąć coś do przodu albo jakaś propozycja

3) albo - będę musiała na miejscu skorzystać z jakiś swoich umiejętności, bo zajdzie taka potrzeba np. coś naprawić i zejdzie mi na to połowa wieczora (np. będziemy składać czyjś telefon z podłogi albo zarwie się pode mną krzesło i właściciel każe mi przykręcać nogę :glupek: )

Podpowiecie mi coś?

Napisano

Będzie dużo się działo, przyjdzie wielu ludzi, będzie głośno (8 buław + Sprawiedliwość - wiele ludzi mówi na raz). W sumie znowu Sprawiedliwość, myślę że to dobra karta na spotkanie grupowe - nasuwa mi rozmowy z których nikt nie jest wykluczony, taktowne, dyplomatyczne, takie eleganckie konwersacje. Na końcu umówicie się na ponowne spotkanie.

Koło może oznaczać szczęśliwe wydarzenie, może niespodziewanie pojawi się ktoś z dawnych znajomych, albo zaczniesz nową cenną znajomość. Koło z 8 buław kojarzy mi się z wiadomością o zaręczynach, (szybkim, niespodziewanym) ślubie.

Napisano

Mi sie wydaje, ze bedzie sporo ludzi, jak to w pubie, gwarno, tloczno ale wesolo, bedzie sporo rozmow, ale na poziomie

Kolo i osemka bulaw, nasuwaja mi skojarzenia, jakoby mialo sie wydarzyc cos, czego kompletnie sie nie spodziewsz.... moze kogos intersujacego poznasz, taka wiesz, milosc od pierwszego wejrzenia :)

Napisano

Na pewno bd sporo ludzi, sporo się będzie działo ale dla Ciebie to bd[po prostu wyjście do pubu ;) bez wielkich szaleństw etc. Kilka/naście rozmów ze znajomymi, jakieś wiaści od kogoś i spokojny powrót do domu.

• Maestro
Napisano

Nieplanowana rozmowa z kimś, z kim się nawet nie spodziewasz, jakieś głębsze zwierzenia.

Napisano

Właśnie sobie zdałam sprawę, że te 8 Buław potraktowałam jak 8 Denarów :icon_smile: Skąd mi się to wzięło, nie wiem, bo wgapiałam się w karty i jeszcze Wam napisałam, co wyszło. Czytam Wasze odpowiedzi (prawidłowe) i mnie olśniło.

To się nazywa bycie inteligentnym inaczej :rofl:

Napisano

coś Cię zaskoczy, poruszy, nie spodziewasz się, może przy kimś szybciej zabije Ci serce, ale przyjmiesz to na chłodno przynajmniej z pozoru, i rozejdziecie się do domu :)

Gość SooYoung
Napisano

Dużo emocji, bo i jakieś fajne rozmowy, gwarno, na pewno otoczenie będzie Cie rozpraszać albo ktoś z otoczenia (w pubie) Cię zainteresuje i na dłużej zwróci Twoją uwagę, będziesz się rozglądać :)

Uważaj żeby w czasie jakiejś rozmowy albo sytuacji nie dać się ocenić, tzn może tak się potoczyć rozmowa że poczujesz się oceniana, krytykowana. W każdym razie będzie to Twoje odczucie, chwilowe nieporozumienie dlatego nie daj sobie zepsuć humoru. Złap dystans do tematu rozmowy lub do sytuacji :).

Napisano

- Koło Fortuny + 8 Buław + Sprawiedliwość

- pytasz, co ciekawego się wydarzy dla Ciebie? -

Koło F z 8 buław to niespodziewana i zaskakująca dla Ciebie sytuacja - w której zmysły/emocje dominują - możesz stracić nad tym kontrolę.

Sprawiedliwość sprowadza na ziemię, aby opanować zmysły i realnie ocenić - czy warto było? - co teraz o tym myśleć?

Może się okazać, że to spotkanie może odmienić Twój los w dobrym kierunku - więc może było warto - czego serdecznie Ci życzę :):):)

Gość Euterpe
Napisano

chyba nic niezwykłego

wszystko będzie się toczyć swoim torem, będą ciekawe rozmowy :)

Napisano

Weryfikacja:

Dziękuję za pomoc, po za tym, że w magiczny sposób umysł mi trochę odleciał w dalekie rejony i walnęłam się z kolorem kart, to jak najbardziej Wasze interpretacje były słuszne. Imprezka była dość kameralna, w bliskim gronie ludzi, których znam. Rozmówki, żarciki. Wszystko bardzo typowo :)

- pytasz, co ciekawego się wydarzy dla Ciebie? -

A tak, bo pomyślałam, że jeśli zadam pytanie "co wydarzy się ważnego", to może karty pokażą mi sytuację ważną dla kogoś, a ja nie będę mogła tego w żaden sposób zweryfikować ^^

• Lubię to! 1