Reina Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Kolejny rozkład w ramach ćwiczenia... Idę na urodziny przyjaciela. Miejsce: pub. Jestem już umówiona, przybycie potwierdziłam Pytanie: co ciekawego dla mnie wydarzy się na tym spotkaniu? Koło Fortuny + 8 Buław + Sprawiedliwość Hmmmm... Mam kilka skojarzeń: 1) będę wytypowana do pomocy przy przygotowaniach albo sprzątaniu (np. pieczenie ciasta i pomoc przy zaniesieniu go na miejsce) 2) zostaną przywołane jakieś moje umiejętności/osiągnięcia i bardzo rzeczowo poddane ocenie i krytyce, może pojawi się jakaś super rada dla mnie, aby popchnąć coś do przodu albo jakaś propozycja 3) albo - będę musiała na miejscu skorzystać z jakiś swoich umiejętności, bo zajdzie taka potrzeba np. coś naprawić i zejdzie mi na to połowa wieczora (np. będziemy składać czyjś telefon z podłogi albo zarwie się pode mną krzesło i właściciel każe mi przykręcać nogę :glupek: ) Podpowiecie mi coś? Cytuj
Taya Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Będzie dużo się działo, przyjdzie wielu ludzi, będzie głośno (8 buław + Sprawiedliwość - wiele ludzi mówi na raz). W sumie znowu Sprawiedliwość, myślę że to dobra karta na spotkanie grupowe - nasuwa mi rozmowy z których nikt nie jest wykluczony, taktowne, dyplomatyczne, takie eleganckie konwersacje. Na końcu umówicie się na ponowne spotkanie. Koło może oznaczać szczęśliwe wydarzenie, może niespodziewanie pojawi się ktoś z dawnych znajomych, albo zaczniesz nową cenną znajomość. Koło z 8 buław kojarzy mi się z wiadomością o zaręczynach, (szybkim, niespodziewanym) ślubie. Cytuj
mayllah Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Mi sie wydaje, ze bedzie sporo ludzi, jak to w pubie, gwarno, tloczno ale wesolo, bedzie sporo rozmow, ale na poziomie Kolo i osemka bulaw, nasuwaja mi skojarzenia, jakoby mialo sie wydarzyc cos, czego kompletnie sie nie spodziewsz.... moze kogos intersujacego poznasz, taka wiesz, milosc od pierwszego wejrzenia Cytuj
Trida Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Pytanie: co ciekawego dla mnie wydarzy się na tym spotkaniu?Koło Fortuny + 8 Buław + Sprawiedliwość Na pewno bd sporo ludzi, sporo się będzie działo ale dla Ciebie to bd[po prostu wyjście do pubu bez wielkich szaleństw etc. Kilka/naście rozmów ze znajomymi, jakieś wiaści od kogoś i spokojny powrót do domu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Maja 2015 Maestro Napisano 6 Maja 2015 Koło Fortuny + 8 Buław + Sprawiedliwość Nieplanowana rozmowa z kimś, z kim się nawet nie spodziewasz, jakieś głębsze zwierzenia. Cytuj
Reina Napisano 6 Maja 2015 Autor Napisano 6 Maja 2015 Właśnie sobie zdałam sprawę, że te 8 Buław potraktowałam jak 8 Denarów Skąd mi się to wzięło, nie wiem, bo wgapiałam się w karty i jeszcze Wam napisałam, co wyszło. Czytam Wasze odpowiedzi (prawidłowe) i mnie olśniło. To się nazywa bycie inteligentnym inaczej Cytuj
bimba Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 coś Cię zaskoczy, poruszy, nie spodziewasz się, może przy kimś szybciej zabije Ci serce, ale przyjmiesz to na chłodno przynajmniej z pozoru, i rozejdziecie się do domu Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 Dużo emocji, bo i jakieś fajne rozmowy, gwarno, na pewno otoczenie będzie Cie rozpraszać albo ktoś z otoczenia (w pubie) Cię zainteresuje i na dłużej zwróci Twoją uwagę, będziesz się rozglądać Uważaj żeby w czasie jakiejś rozmowy albo sytuacji nie dać się ocenić, tzn może tak się potoczyć rozmowa że poczujesz się oceniana, krytykowana. W każdym razie będzie to Twoje odczucie, chwilowe nieporozumienie dlatego nie daj sobie zepsuć humoru. Złap dystans do tematu rozmowy lub do sytuacji . Cytuj
niiwa Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 Pytanie: co ciekawego dla mnie wydarzy się na tym spotkaniu? - Koło Fortuny + 8 Buław + Sprawiedliwość - pytasz, co ciekawego się wydarzy dla Ciebie? - Koło F z 8 buław to niespodziewana i zaskakująca dla Ciebie sytuacja - w której zmysły/emocje dominują - możesz stracić nad tym kontrolę. Sprawiedliwość sprowadza na ziemię, aby opanować zmysły i realnie ocenić - czy warto było? - co teraz o tym myśleć? Może się okazać, że to spotkanie może odmienić Twój los w dobrym kierunku - więc może było warto - czego serdecznie Ci życzę :) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 chyba nic niezwykłego wszystko będzie się toczyć swoim torem, będą ciekawe rozmowy Cytuj
Reina Napisano 9 Maja 2015 Autor Napisano 9 Maja 2015 Weryfikacja: Dziękuję za pomoc, po za tym, że w magiczny sposób umysł mi trochę odleciał w dalekie rejony i walnęłam się z kolorem kart, to jak najbardziej Wasze interpretacje były słuszne. Imprezka była dość kameralna, w bliskim gronie ludzi, których znam. Rozmówki, żarciki. Wszystko bardzo typowo - pytasz, co ciekawego się wydarzy dla Ciebie? - A tak, bo pomyślałam, że jeśli zadam pytanie "co wydarzy się ważnego", to może karty pokażą mi sytuację ważną dla kogoś, a ja nie będę mogła tego w żaden sposób zweryfikować ^^ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi