bimba Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Kolega rozchorował się na majówce, wysłałam wiadomość z zapytaniem czy już zdrowieje i od 3 dni nie mam odpowiedzi. Czy kolega odezwie się do końca tygodnia? as mieczy, 7 pucharów, rycerz denarów as mieczy niby wypada na kontakt drogą internetową ale to 7 pucharów to takie bujanie w obłokach i rycerz denarów taki mało ruchliwy jest chyba, hmm nie chce mu się odpisać chyba. Cytuj
Czarownica Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Ostatecznie odpisze, jakoś enigmatycznie, chyba w ogóle zapomniał sobie o tym, że na coś miałby odpisać, ale zreflektuje się. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Maja 2015 Maestro Napisano 6 Maja 2015 Nie odezwie się we wskazanym czasie.. Cytuj
Taya Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Według mnie też się nie odezwie. Śmierć w sumie interpretowałabym jako brak kontaktu. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Zwisa mu i powiewa.. nie ma ochoty na kontakt.. przynajmniej teraz Cytuj
bimba Napisano 6 Maja 2015 Autor Napisano 6 Maja 2015 odezwał się zdawkowo po interwencji wspólnego znajomego, dziękuję za podpowiedzi 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi