Iwka78 Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 Znalazłam ogłoszenie o pracę, które mnie zainteresowało. Przygotowałem sobie list motywacyjny i cv i jutro wysyłam. Zadałam kartom pytanie: jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze otrzymam pracę w firmie x? 8 buław, 6 buław, XI sprawiedliwość+as mieczy Powiedziałbym, że chyba mnie zaproszą na rozmowę, także szansa jest, ale jeszcze za wcześnie, aby pytać... Zerknie ktoś? Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 Jak dla mnie przyjmą cię. Sprawka z asem mieczy to podpisanie umowy. Powodzenia ;-) Cytuj
niiwa Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 Wszystko jest na najlepszej drodze - teraz pytanie - czy będzie Ci to odpowiadało? Cytuj
Trida Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze otrzymam pracę w firmie x?8 buław, 6 buław, XI sprawiedliwość+as mieczy Na rozmowę zostaniesz zaproszona na jakieś 95% ale czy Cię zatrudnią... Mam wątpliwości przez tego asa. Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Maja 2015 Autor Napisano 8 Maja 2015 Na rozmowę zostaniesz zaproszona na jakieś 95% ale czy Cię zatrudnią... Mam wątpliwości przez tego asa. a jak odbierasz tego ASa tutaj? Cytuj
Trida Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 a jak odbierasz tego ASa tutaj? Że sytuacja jednak zostanie ucięta / odcięta :/ Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Maja 2015 Autor Napisano 8 Maja 2015 Że sytuacja jednak zostanie ucięta / odcięta :/ no może i tak być... zobaczymy... trzymaj kciuki! Cytuj
Czarownica Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 Mnie się wydaje, jak Tridzie, że dostaniesz zaproszenie na rozmowę, ale ostatecznie nie wybiorą Ciebie. Ale trzymam kciuki, powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 masz tutaj 6 buław, więc nawet jak Cię nie zatrudnią, to się nie martw za bardzo - nie ma tego złego, co by później na dobre nie wyszło Cokolwiek się stanie, wyjdzie Ci to na dobre. w sprawiedliwości dadzą wiadomość sprawiedliwość + as mieczy - wyślą mail'a, zadzwonią miecze może są kiepskie na sprawy sercowe, ale na te dziedziny, w których ma królować rozum są pożądane. Jestem na tak Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Napisano 26 Grudnia 2015 ***weryfikacja*** Nic z tego nie wyszło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi