Skocz do zawartości

Nowa praca (ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalazłam ogłoszenie o pracę, które mnie zainteresowało. Przygotowałem sobie list motywacyjny i cv i jutro wysyłam.

Zadałam kartom pytanie: jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze otrzymam pracę w firmie x?

8 buław, 6 buław, XI sprawiedliwość+as mieczy

Powiedziałbym, że chyba mnie zaproszą na rozmowę, także szansa jest, ale jeszcze za wcześnie, aby pytać...

Zerknie ktoś?

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Jak dla mnie przyjmą cię. Sprawka z asem mieczy to podpisanie umowy. Powodzenia ;-)

Napisano

Wszystko jest na najlepszej drodze - teraz pytanie - czy będzie Ci to odpowiadało?

Napisano
jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze otrzymam pracę w firmie x?

8 buław, 6 buław, XI sprawiedliwość+as mieczy

Na rozmowę zostaniesz zaproszona na jakieś 95% ale czy Cię zatrudnią... Mam wątpliwości przez tego asa.

Napisano
Na rozmowę zostaniesz zaproszona na jakieś 95% ale czy Cię zatrudnią... Mam wątpliwości przez tego asa.

a jak odbierasz tego ASa tutaj?

Napisano
a jak odbierasz tego ASa tutaj?

Że sytuacja jednak zostanie ucięta / odcięta :/

Napisano
Że sytuacja jednak zostanie ucięta / odcięta :/

no może i tak być...

zobaczymy...

trzymaj kciuki!

Napisano

Mnie się wydaje, jak Tridzie, że dostaniesz zaproszenie na rozmowę, ale ostatecznie nie wybiorą Ciebie.

Ale trzymam kciuki, powodzenia!

Gość Euterpe
Napisano

masz tutaj 6 buław, więc nawet jak Cię nie zatrudnią, to się nie martw za bardzo - nie ma tego złego, co by później na dobre nie wyszło :) Cokolwiek się stanie, wyjdzie Ci to na dobre.

w sprawiedliwości dadzą wiadomość

sprawiedliwość + as mieczy - wyślą mail'a, zadzwonią

miecze może są kiepskie na sprawy sercowe, ale na te dziedziny, w których ma królować rozum są pożądane. Jestem na tak :okok:

• 7 miesięcy temu...