silver Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 Talia Illuminatti losuję z całej talii nie stosuję kart odwróconych. Rozkład 7 Pereł Izydy. Czekają nas zmiany w pracy. Ciekawa jestem co to będzie więc zadałam pytanie co mnie czeka w pracy? 1. Tło problemu: 6 Pucharów- nostalgia za starymi dobrymi czasami, 2. Sytuacja obecna: Śmierć- zmiana jest pewna, umrze co ma umrzeć, 3. Najbliższe wydarzenia: 9 mieczy- zmiany będą bolesne i będę się okropnie bała, 4. Rozwój sytuacji: As Buław- pojawi się okazja do zmiany pracy,sytuacji 5 Wsparcie w problemie:As Mieczy- ktoś pomoże podjąć decyzję, 6. Przeszkody: Eremita-nie zbaczaj z kursu 7. Wynik ostateczny: Głupiec- ostatecznie zaczniesz wszystko od nowa. Mam nadzieję, że interpretacja poprawna.Jestem otwarta na sugestie. Cytuj
Trida Napisano 8 Maja 2015 Napisano 8 Maja 2015 Silver pierw tak z ciekawości – kiedy zaczniesz nam pomagać w interpretacjach? Przejrzałam Twoje posty i poza własnymi wątkami niewiele się udzielasz więcej. Ja rozumiem, ze jesteś poczatkująca, jednak nie usprawiedliwia Cię. A txt typu – bo ja nie chcę źle napisać – nie sprawdzają się tu, na Forum. Każdy z nas się uczy, nawet stare wróżebne czarownice, co karty stawiają dłużej niż chodzimy po ziemi. Najwyżej Twoja interpretacja bd błędna – moje też są i to nie raz czy dwa, często odbiegają skrajnie od: a) Interpretacji innych wróżących (i czasem okazują się najbliżej weryfikacji) weryfikacji a mimo wszystko udzielam się, uczę, wypowiadam. Na tym to polega. Czekają nas zmiany w pracy. Ciekawa jestem co to będzie więc zadałam pytanie co mnie czeka w pracy? 1. Tło problemu: 6 Pucharów Trochę się już chyba przyzwyczaiłaś do obecnej pracy, taka nuda, nic nowego, nic ciekawego. Codziennie to samo. Fajne to itd., bo stabilne ale zachciało Ci się zmian. 2. Sytuacja obecna: ŚmierćNo jw. – zachciało Ci się zmian, chcesz pójść dalej.3. Najbliższe wydarzenia: 9 mieczyOj chyba nici z Twoich pomysłów / awansów/ zmian.4. Rozwój sytuacji: As BuławJednak sytuacja nabierze tempa. 5 Wsparcie w problemie: As MieczyAnalityczne myślenie, umiejętność odcięcia się od starego, by przejść w nowe.6. Przeszkody: EremitaI tu na dwoje babka wróżyła – albo wszyscy będą przeciwni temu pomysłowi i bd osamotniona w swych bojach (Pustelnik) lub zawężone CV tylko w jednym, mało elastycznym kierunku, utrudni sprawę (Eremita)7. Wynik ostateczny: GłupiecOstatecznie jednak powinnaś zacząć coś nowego wg mnie. Stawiam tak do pół roku. Cytuj
silver Napisano 8 Maja 2015 Autor Napisano 8 Maja 2015 Trida na wszystko przyjdzie pora po prostu muszę się poczuć trochę pewniej. Czuję wagę i odpowiedzialność za każde słowo. Dziękuję za Twoją interpretację oraz słowa zachęty. Cytuj
Reina Napisano 9 Maja 2015 Napisano 9 Maja 2015 Trida na wszystko przyjdzie pora po prostu muszę się poczuć trochę pewniej. Czuję wagę i odpowiedzialność za każde słowo. Dziękuję za Twoją interpretację oraz słowa zachęty. Nie ma się czego bać. Dział interpretacji służy właśnie do nauki, tam jest burza mózgów, która służy zarówno osobie, która stawiała rozkład jak i innym forumowiczom, którzy mogą poczytać, jakie skojarzenia mają inni. Poluj na jakieś proste rozkłady, w których pytania nie dotyczą poważnych problemów życiowych (czyli np. pytania o przebieg imprez, dużo tam takich), jeśli nie chcesz wprowadzać zamieszania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi