Skocz do zawartości

czy kolega będzie dziś na imprezie? szybka weryfikacja (ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem ciekawa czy spotkam kolegę, dlatego parę dni temu zapytałam, czy zobaczymy się mniej więcej do wtorku 12.05

10 pucharów, 3 buław, świat

zinterpretowałam to tak że zanim wyleci w świat, spotkamy się w większym gronie, tuż przed jego wylotem

W międzyczasie okazało się że lot jest przesunięty o dobry tydzień, a kolega być może zawita dziś na imprezkę, na której będę za barem.

Więc spytałam, czy dziś spotkam kolegę na imprezce:

6 denarów 8 buław 8 denarów

hmm jak dla mnie karty pokazały właśnie moją pracę za barem i dużo ludzi wokół, ale nie widzę tu jego przybycia chyba.

Napisano

Jestem ciekawa czy spotkam kolegę, dlatego parę dni temu zapytałam, czy zobaczymy się mniej więcej do wtorku 12.05

10 pucharów, 3 buław, świat - nie, 10 puch to siedzenie w domu, 3 bulaw - niewiele brakuje, sa checi ale jeszcze nie, swiat - poleci, koniec mozliwosci psotkania

6 denarów 8 buław 8 denarów - niet

• Lubię to! 1
Gość Luna9
Napisano

jak dla mnie, to chyba tak, ale to bedzie tak troche w przelocie - no nie wiem, zrobisz i/lub podasz mu drinka, lub wymienisz z Nim informacje za tym barem i bedziesz pracowac dalej, lub ewentualnie dotra do Ciebie od Niego jakies informacje. Mam jednak wrazenie, ze w jakims sensie On sie tam "pojawi" - fizycznie, lub w formie tematu. jakiej talii uzylas? :-)

Napisano

- z kart wynika, że nie - wszystko zostało wyjaśnione.

Więc spytałam, czy dziś spotkam kolegę na imprezce -

- no tak, w 6 den.widać rozliczania - a więc coś między sobą macie do wyjaśnienia, w 8 buław on wpadnie - ale szybko, czego możesz nie ogarnąć, 8 denarów

to ciąg dalszy dla waszych spraw.

Napisano

hmm jak dla mnie karty pokazały właśnie moją pracę za barem i dużo ludzi wokół, ale nie widzę tu jego przybycia chyba.

Pracę, pracę widzę :P

Nie wydaje mi się, nawet jeśli będzie gdzieś w okolicy (bo nie zapytałaś, czy on przyjdzie na tę imprezę, tylko o to, czy go spotkasz), to będziesz tak zapracowana i robić wszystko na czas, że i tak nie pogadacie.

Gość Euterpe
Napisano

raczej nie spotkacie się z najbliższym czasie.

10 pucharów na początku to coś w rodzaju muru, w 3 buławach będziesz go wypatrywać, ale na tym się skończy (świat).

w drugim pytaniu też widzę, że będziesz bardziej zajęta pracą.

Napisano

Jest bardzo duża szansa ale niestety jakoś tak…

Albo przelotem na chwilkę się spotkacie albo w ogóle.

Jw., przelotem może się zjawić ale obstawiam, ze bd miał sporo swoich spraw do załatwienia i chyba nie da rady czasowo.
  • Lubię to! 1
Napisano

Moim zdaniem spotkacie się tylko przelotnie.Może być też tak, że on przyjdzie ale będziesz tak zajęta, że go nie zauważysz.

Napisano

odpowiadając na to drugie pytanie, bo jest bardziej precyzyjne- moim zdaniem spotkasz

Napisano (edytowane)

A więc...nie było go.

Faktycznie byłam bardzo zajęta całą noc, szybkie tempo pracy, finansowo wyszłam dobrze, nad ranem jak już wykupili całe piwo (3 razy w ciągu imprezy jeździli po piwo na bar, taki ruch był!) poszłam się bawić, a później spotkałam innego kolegę, który odprowadzał mnie do domu na około, dłuuugą drogą przez las :)

No i sobie teraz wysyłamy różne wiadomości.

Edytowane przez bimba
  • Lubię to! 1
Gość grimmoire
Napisano
a później spotkałam innego kolegę, który odprowadzał mnie do domu na około, dłuuugą drogą przez las :)

hohoho! :]