Skocz do zawartości

egzamin koncowy - podyplomowe (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za miesiąc mam egzamin kończący studia podyplomowe. Zaczynam już odczuwać lekki stresik:

Pytanie jak pójdzie mi na egzaminie końcowym? egzamin ustny przed komisją:

(umówiłam się z kartami na przełożenie 3 karty i karty główne 4):

przełożenie:

6 monet, księżyc XVIII, siła VIII

dziwne połączenie księżyc i siła albo będzie stres albo będzie brak porozumienia, osamotnienie

karty główne:

6 pucharów, 4 buław, głupiec i królowa buław

powinno się udać, będzie się działo 4 buław jest dość aktywną kartą. Może będę mogła liczyć na wsparcie jakiejś pani?

Odpowiedź będzie za miesiąc :) z góry dziękuję za wszystkie wpisy!

M.

Napisano

karty główne:

Zaliczysz. Nie na 5 ale takie mocne 3,5 wg mnie.

Widać braki i motanie się trochę w całej sytuacji (no i stres --> Księżyc / Głupiec) ale Siła i Królowa buław mówią o wyjściu z opresji obronną ręką.

Powodzenia :czarodziej:

Napisano

Bardzo Ci dziękuję kochana za wpis ☺

Napisano

Ja uważam, że połączenie Siły z Księżycem może wskazywać na nie zrozumiałe pytanie, przy którym będziesz się silić na odpowiedź.Ostatecznie pomoc od królowej i sukces. Trzymam kciuki :)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

przełożenie:

dasz radę, ale możesz czegoś być niepewna, czegoś możesz nie zrozumieć, ale dasz sobie z tym radę

karty główne:

zdasz na luzie;) widać pomoc kobiety;)

• Lubię to! 1
Napisano

Karty pokazują niepewność. Oczywiste bo inaczej byś nie pytała i to egzamin każdy by miał wątpliwości. Widać, że będą nerwy bo temat może Ci nie podejść, ale mimo braku sił w siebie dasz radę. Chyba każdy tak ma - brak wiary, że się uda. Ale Tobie się uda.

• Lubię to! 1
Napisano

przełożenie:

6 monet, księżyc XVIII, siła VIII - moim zdaniem pójdziesz bardzo zmęczona na ten egzamin i nie będziesz jasno i klarownie myśleć, koniec końców poradzisz sobie

karty główne:

6 pucharów, 4 buław, głupiec i królowa buław - uważam, że spokojnie sobie poradzisz:-) nie masz się o co martwić, gdybyś miała z czymś problem to jakaś kobieta z komisji pomoże Ci wybrnąć z sytuacji:-)

głowa do góry! dasz radę! trzymam kciuki:-)

• Lubię to! 1
Napisano

planuję być w tym czasie na urlopie, więc może będę niewyspana po stresującej nocy.

przełożenie:

6 monet, księżyc XVIII, siła VIII - moim zdaniem pójdziesz bardzo zmęczona na ten egzamin i nie będziesz jasno i klarownie myśleć, koniec końców poradzisz sobie

karty główne:

6 pucharów, 4 buław, głupiec i królowa buław - uważam, że spokojnie sobie poradzisz:-) nie masz się o co martwić, gdybyś miała z czymś problem to jakaś kobieta z komisji pomoże Ci wybrnąć z sytuacji:-)

głowa do góry! dasz radę! trzymam kciuki:-)

• Moderator
Napisano

pytanie jak pójdzie mi na egzaminie końcowym? egzamin ustny przed komisją:

przełożenie:

karty główne:

Te karty z przełożenia wydaje mi się, że sugerują to, że możesz w siebie nie wierzyć, może będzie ktoś w komisji kogo się obawiasz, ale dasz radę. Zaliczysz bez problemów :)

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja - zdałam!! ocena 4 :) egzamin był ustny i losowało się pytania. Jedno pytanie było ok, ale drugie kompletnie mi nie przypadło do gustu. Na szczęście komisja była łaskawa i mi trochę pomogła, bo miałam kompletną dziurę w głowie przy tym pytaniu.

Księżyc, to było chyba przyćmienie mojego umysłu przy pytaniu nr 2, ale też taka wątpliwość czy z tego wybrnę!

M.

Edytowane przez panna.marta