Halsky Napisano 11 Maja 2015 Napisano 11 Maja 2015 Moja żona powinna 10 kwietnia dostać pensje. teraz mamy 11 maj i drugiej pensji nie ma. Więc Inspekcja Pracy zawiadomiona. Jednak finansowo jest ciężko i jestem ciekaw czy moja żona otrzyma wynagrodzenie w maj 2015 za te dwa zaległe miesiące. ROZKŁAD NA 3 KARTY 1 karta tak, jeśli.. w tej karcie mogą pojawić się oczekiwania 2 karta nie, jeśli... w tej karcie pojawią się sytuacje, które mogą odradzić działanie. 3 karta porada ... co wziąć pod uwagę przed podjęciem decyzji oraz ostateczna odpowiedź. Rycerz mieczy - Król buław - XIX SŁOŃCE Taj, jeśli .... no więc widać, że trzeba grać agresywnie - tu widzę zawiadomienie tej inspekcji pracy Nie, jeśli .... posiadając wiedzę jaką posiadam to widzę tu szefową mojej żony - ewentualnie nie można dać się sprowokować do "złego" zachowania. Porada .... Ta porada oznacza dla mnie, że trzeba do tematy nastawić się optymistycznie bo jest się na wygranej pozycji. Akurat w ty przypadku to tak jest przecież pensja się należy jak "psu buda". Żona powinna w maju dostać te pensje, podjęte zostały kroki które w tym pomogą. Ciekaw jestem waszych interpretacji. I CO NAJWAŻNIEJSZE WASZYCH PROPOZYCJI ROZKŁADÓW bo nie znalazłem nic celowanego w ten temat. Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 moim zdaniem karty mówią, że trzeba uzbroić się w cierpliwość... może sprawę będzie prowadzić jakiś mężczyzna z PIPu, ale sprawa powinna być załatwiona pomyślnie. Cytuj
Halsky Napisano 31 Maja 2015 Autor Napisano 31 Maja 2015 PiP już działa, ale czekamy na jego decyzję. Co do tematu to głównie rzecz biorąc został zweryfikowany. Dziś niedziela 31 maja więc. Kasy nie ma, decyzji z PIPu też nie ma. Karty jednak pokazały, że trzeba walki i jak tylko coś będzie wiadomo to napiszę. Kolejny jednak rozkład jest na czerwiec. ROZKŁAD NA 3 KARTY 1 karta tak, jeśli.. w tej karcie mogą pojawić się oczekiwania 2 karta nie, jeśli... w tej karcie pojawią się sytuacje, które mogą odradzić działanie. 3 karta porada ... co wziąć pod uwagę przed podjęciem decyzji oraz ostateczna odpowiedź. 0 GŁUPIEC - XV DIABEŁ - XII WISIELEC Taj, jeśli .... ciężkie do zinterpretowania dla mnie w tej pozycji, ale pokazuje nowe możliwości, kto wie czy nie nową pracę. Ale w stosunku do pytania mogę powiedzieć, że raczej nic nie można zrobić, chyba, że oznacza ono coś nieoczekiwanego. Nie, jeśli .... tu widzę nadużycie władzy przez szefową - brak wynagrodzenia. Porada .... Trzeba sobie zdać sprawę, że w tym temacie człowiek jest bezsilny. Po prostu trzeba czekać cierpliwie. Cytuj
Arcan Napisano 31 Maja 2015 Napisano 31 Maja 2015 Tylko Ty się w to nie mieszaj i nie rób awantury-król kijów... Ona musi sobie wywalczyć zaległe pieniądze 1 Cytuj
Gość Bethany Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 Dostanie, karty pokazują opóźnienie,także pozostaje czekać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi