kasiulinek87 Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Czy dostanę tę paczkę? świat księżyc moc kupiłam coś przez internet, sprzedająca ewidentnie coś kręci, zwodzi mnie cały czas. Zastanawiam się czy w ogóle dojdzie do mnie kiedykolwiek ta paczka, bo już zaczynam wątpić. no z kart wynika, ze coś jest inaczej niż myślę,że coś za moimi plecami się dzieje. ale może po jakimś czasie w końcu dotrze w tej mocy? same AW wyszły... Cytuj
pawel116 Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Ja czekam na paczkę już 3 tygodnie - jedna nie doszła i niby nadano drugą, a ta też nie dochodzi ;D Cytuj
kasiulinek87 Napisano 12 Maja 2015 Autor Napisano 12 Maja 2015 Dokładnie mam identyczną sytuację, jedna nie doszła i niby drugą wysłali... Cytuj
Reina Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Wiesz co, ja mam taki pomysł na to, że ona tę rzecz zamawiała dla Ciebie gdzieś za granicą. Zapłaciłaś jej dużo, a ona zamówiła np. gdzieś w Azji, bo taniej (nawet przesyłka nie musi być wcale droga, drobne rzeczy często wysyłają jako "gift" albo "sample", czyli rzecz służącą do demonstracji np. w sklepie internetowym, a nie do sprzedawania czy używania. Takie pojedyncze rzeczy można wysyłać za free, no chyba, że zamówisz ich dużo, wtedy celnicy mogą już paczką zainteresować i wezwać Cię do zapłaty - taka ciekawostka. W każdym razie zamawiam kosmetyki z Korei i za przesyłkę już nic nie płacę poza tymi celnikami, jeśli już się bardzo przypną), resztę zatrzymała dla siebie i dlatego czekasz strasznie długo na przesyłkę. Edytowane 12 Maja 2015 przez Reina Cytuj
kasiulinek87 Napisano 12 Maja 2015 Autor Napisano 12 Maja 2015 Tak, ona zamawia rzeczy ze stanów, to akurat wiem, tez mi przeszło przez myśl, że sama czeka i głupio jej się przyznać. Z tym, że niby zaginęła jedna paczka przez nią wysyłana z Polski, i teraz poprosiła dostawcę żeby wysłał bezpośrednio ze stanów do mnie. Ale ja już sama nie wiem czy jej wierzyć. Karty niby nie są złe, ale nie wiem... Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Otrzymasz paczkę w ciągu 8 dni ;-) Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 Czy dostanę tę paczkę? świat księżyc moc kupiłam coś przez internet, sprzedająca ewidentnie coś kręci, zwodzi mnie cały czas. Zastanawiam się czy w ogóle dojdzie do mnie kiedykolwiek ta paczka, bo już zaczynam wątpić. no z kart wynika, ze coś jest inaczej niż myślę,że coś za moimi plecami się dzieje. ale może po jakimś czasie w końcu dotrze w tej mocy? same AW wyszły... zajmuje się importem w pracy i są różne sytuacje, jak coś się sprowadza... może dziewczyna zamówiła nie to, co Ty chciałaś przez pomyłkę i nie chce powiedzieć, że nawaliła, więc przeciąga wszystko w czasie... paczkę dostaniesz, a że AW wyszły, to może nawet w ciągu kliku dni... Cytuj
kasiulinek87 Napisano 12 Maja 2015 Autor Napisano 12 Maja 2015 Dlaczego 8 dni? Bo moc? U mnie moc jest XI Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 12 Maja 2015 Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) Dlaczego 8 dni? Bo moc? U mnie moc jest XI Swiat to poczta to przesyłka, ja na intuicje poszlam, w mojej talii karta moc to cyfra 8 dodatkowo to zliczylam 18 ksiezyc daje nam 9, dodac sile moc 8=17, 1+7= 8 Więc i tak mi moc potwierdzilo w 8, dlatego obstawiam do 8 dni. Każdy ma swój indywidualny system wróżenia i interpretacji kart, wiec ja zastosowałam swój. Reasumując odczytałam to : synfigator - ŚWIAT i coś "płynie" ale nie może "dopłynąć" czyli co? przesyłka KSIĘŻYC cos co jest ukryte coś jest zapakowane, więc także się pokrywa z kartami.. SIŁA MOC to wynik końcowy - dopadniesz się do tej paczki, w końcu się doczekasz, do 8 dni od dnia dzisiejszego. Pozdrawiam. Edytowane 12 Maja 2015 przez MaryjaMagdalena Cytuj
kasiulinek87 Napisano 13 Maja 2015 Autor Napisano 13 Maja 2015 Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 13 Maja 2015 Napisano 13 Maja 2015 Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz Też mam taką nadzieję :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi