Skocz do zawartości

A co u mnie po odstawieniu leków?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Od miesiąca biorę leki na trądzik różowaty. Zażywam antybiotyk, który mam zapisany na okres min.pół roku, a także maść ichtiolową, która wyglada jak cement:lol: Cera mi się bardzo poprawiła, zbladła i ja odzyskałam dobry humor.

Pytania zwaliłam od Reiny, mam nadzieję, ze nie będzie miała mi za złe.

Co się stanie z moją cerą po odstawieniu antybiotyków?

9 monet 7 monet Kapłan suma Słońce HB Świat/Cesarzowa

wydaje mi się, że mimo wszystko będzie nadal ładna

Jaki wpływ na organizm będą miały te leki?

Mag Słońce Królowa Buław suma Głupiec HB Sąd/Kapłanka

wydaje mi się, ze dostanę zastrzyk energetyczny, będę czuła się dobrze z uwagi na ładną cerę, pozytywnie mi to wpłynie na mój stan psychiczny

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Będzie ok, widać poprawę ale wiesz że trądzik różowaty jest nie do wleczenia? ;-) Trzeba przestrzegać diety aby się nie nasilał...

Po tych kartach, odzyskasz radość i będziesz się podobała sama sobie.

• Maestro
Napisano
Będzie ok, widać poprawę ale wiesz że trądzik różowaty jest nie do wleczenia? ;-) Trzeba przestrzegać diety aby się nie nasilał...

Po tych kartach, odzyskasz radość i będziesz się podobała sama sobie.

Tak, tak wiem, ze jest nie do wyleczenia i trzeba będzie przestrzegać pewnego rygoru, ale ja i tak go przestrzegam od lat dlatego u mnie jest dużo słabszy niż był u mojej mamy:)

Napisano

9 monet 7 monet Kapłan

To nie są dobre karty i wszystkie mówią o problemach skórnych. Jak odstawisz lek, czekają Cie kolejne wizyty u dermatologa (Kapłan to dokładnie lekarz dermatolog), 9 denarów zawsze pokazuje problemy skórne, ale takie z długotrwałym lub chronicznym przebiegiem. Dlatego uważam, że cera wróci do poprzedniego wyglądu :-(

Mag Słońce Królowa Buław

Lek zniweluje wszystkie stany zapalne skóry dot. głowy oraz szyi. (Królowa buław + mag)

Słoneczko natomiast wskazuje na pełne zadowolenie i wyzdrowienie. Cera jak u bobaska ;-)

Napisano

Przepraszam,że się wtrącę ponieważ nie chodzi mi o interpretację kart a o problem . Jesli od długiego czasu się zmagasz z problemem to czy nie warto zdecydowac się na silniejsze antybiotyki ? Ja tez miałam problemy skórne i zazwyczaj to wygladało tak ,że podleczyłam trochę i znowu wracało dopóki nie zdecydowałam się na Izotek . Silny lek ale wiem,że było warto .

• Maestro
Napisano
Przepraszam,że się wtrącę ponieważ nie chodzi mi o interpretację kart a o problem . Jesli od długiego czasu się zmagasz z problemem to czy nie warto zdecydowac się na silniejsze antybiotyki ? Ja tez miałam problemy skórne i zazwyczaj to wygladało tak ,że podleczyłam trochę i znowu wracało dopóki nie zdecydowałam się na Izotek . Silny lek ale wiem,że było warto .

Ja mam trądzik rózowaty, ale na szczęście lekki, teraz gdy biorę leki cera jest w ogóle ładna. Poczytam o tym Izoteku, dzieki.

Napisano

będzie nadal bardzo ładna:-)

generalnie będziesz mieć więcej energii:-) efekt będzie Cię bardzo zadowalać i to będzie pozytywnie na Ciebie wpływać:-)
Gość Euterpe
Napisano

Co się stanie z moją cerą po odstawieniu antybiotyków? 9 monet 7 monet Kapłan suma Słońce HB Świat/Cesarzowa

osoba na pierwszej karcie chyba każdemu kojarzy się z kimś atrakcyjnym :) Więc na początku powinno być jeszcze dobrze.

Bardziej mnie zastanawia 7 denarów z kapłanem. Może to oznaczać nawrót choroby i chodzenie na konsultacje/powrót do leków. Albo cera już się nie pogorszy, ale mimo to zasięgniesz czyjejś porady.

Jaki wpływ na organizm będą miały te leki? Mag Słońce Królowa Buław suma Głupiec HB Sąd/Kapłanka

bardzo dobry :) rozpromienisz się, nabierzesz więcej energii, będziesz bardziej skora do flirtów, zaczniesz być bardziej aktywna i zauważalna :)

Napisano

Uważam, ze stan obecny utrzyma się długi, długi czas. Będzie lekkie pogorszenie (9 denków) ale będzie ładnie. Co prawda będziesz musiała cerę doglądać i nadal smarować jakimiś mazidłami (7 denków, ale tylko profilaktycznie) ale stan się w miarę utrzyma. Jednak bd musiała uważać wg mnie na słońce i przesuszenia (podsuma).

Na pewno poprawa cery a co za tym idzie - poprawa samopoczucia. Chociaż możesz mieć też niewielkie problemy żołądkowo-jelitowe (początkowo) po lekach wg mnie. Ogólne zadowolenie ;)
  • Lubię to! 1